Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
2
na trojdverak od divizie N sport ..... zda sa ze sa pomaly ale isto na svet chysta dalsi maly hot hatch :yes: tentokrat ... konecne uz prvy korejsky 😉
_Karel_
Nejhezčí hyundai. V přímém srovnání u mě nad fabií designově suveréně vede. A kupodivu i interiér vypadá výborně, neasijsky.
i20- vánoce v létě 😉
Nicméně tyhle skicy mě u kterékoliv automobilky lezou krkem.Úplně k ničemu.Podobně by mohla vypadat skica třídvéřovýho golfu.
i20- vánoce v létě 😉
Nicméně tyhle skicy mě u kterékoliv automobilky lezou krkem.Úplně k ničemu.Podobně by mohla vypadat skica třídvéřovýho golfu.
Ano - Vánoce v létě jsem čekal, ale (jak bylo avizováno) u Škody 😄 Je úsměvné, že ty Vánoce nakonec uspořádala konkurence. A máš pravdu - počkejme si raději na skutečné foto (a dojmy).
karta sa obracia.... ako som uz davnejsie predpokladal.... dnes sa uz korejci smeju z konkurencie.... a nie konkurencia z korejcov :yes😒br />
a kto si mysli ze hyundai si robi zarty a netreba ho brat vazne.... tomu nestastnikovi odporucam tento test [odkaz]
a kto si mysli ze hyundai si robi zarty a netreba ho brat vazne.... tomu nestastnikovi odporucam tento test [odkaz]
Ne Toppere, to jenom ty se směješ z konkurence. V Hyundai jsou ale tak chytří, že se občas v té konkurenci svezou a můžu tě ujistit, že se tam pořád nikdo nesměje. Jinak i20 :yes:
michael.snow
Ta jízlivost autora k označení coupe je až zarážející, přitom to byl právě slavný VW, který svůj klasický hatchback označoval za coupe, ano, mluvím o novodobém Sciroccu, kde je záď na rozdíl od tohoto téměř kolmá k zemi.
Ale v dnešní době, kdy je coupe kdejaký sedan nebo liftback, bych to tomuto Korejci i odpustil.
Btw. z venku i zevnitř se i20 hodně povedla a to především ve srovnání s novinkou z Boleslavi.
Ale v dnešní době, kdy je coupe kdejaký sedan nebo liftback, bych to tomuto Korejci i odpustil.
Btw. z venku i zevnitř se i20 hodně povedla a to především ve srovnání s novinkou z Boleslavi.
Nebudu zakládat nové vlákno, protože mám také výhrady k autorovi. Termín "nové supermini i20" odkazuje někam ke Smartu for2 maximálně ke "kolínským" nebo "bratislavským". :no:
Supermini mám rád u mladých slečen 😉
Supermini mám rád u mladých slečen 😉
Asi to bude ze strany autora nějaká alergie na Korejce a nebo německá propaganda. Za mě i20 nejzajímavější v segmentu z novinek za poslední rok.
suhlas .. i20 sa uz na pohlad vydarila... bez pochyby u mna asi najkrajsie male auto ... z pohladu interieru to plati snad este dvojnasobne ( fabia je tiez nadherna a svojska ale skratka i20 je viac sexy ) .... sedivy pan Winterkorn bude v parizi mat zase o com premyslat 😉 ... podobne ako pred rokom pri pohlade na novu i10 .... zase mu zamrzne usmev 😉 .. to bude pohlad na nezaplatenie :yes:
Já už v tom názvu článku cítím jízlivost. Napsal by autor: němci budou říkat třídveřáku kupé?
Ještě lepší je původní název: " Korejci budou říkat tříděráku coupe"
viz název stránky
viz název stránky
No vidíš, kdyby ses vyznal, tak víš, že "šíro" není vůbec hatchback (natož klasický). To je typický shooting brake.
šíro je sportovní kupé, má mnohem blíž k hatchbacku než k shooting brake
Se svým tvarem zádě je to naprosto běžný 3dveřový hatchback. Ale PR propaganda minimálně ve Vašem případě odvedla výbornou práci.
"
"
A ve tvém (tady si tykáme) zase svou práci odvádí nevědomost. Koukni na další běžný 3dveřový hatchback [odkaz] i když bavorští mu říkají kupé, nechceš se pohoršit taky nad tím?
Jinak abych jenom nemlátil prázdnou slámu. Svažující se střecha - typická markanta karoserie kupé. Karoserie kupé s "kolmo" seřízlou zádí se nazývá shooting brake. Co z toho ti při pohledu na "šíro" schází?
Jinak abych jenom nemlátil prázdnou slámu. Svažující se střecha - typická markanta karoserie kupé. Karoserie kupé s "kolmo" seřízlou zádí se nazývá shooting brake. Co z toho ti při pohledu na "šíro" schází?
Chápal bych výhrady, pokud by šlo čistě o jízlivost vůči korejské značce, nicméně stejný postoj zaujímám i vůči Renaultu a právě Volkswagenu v případě jejich třídveřových kompaktů, ale třeba i k takovým "kupé", jako je Passat CC nebo Mercedes CLS. Jsem zvyklý říkat otevřeně svůj názor a nepapouškovat firemní PR.
Nechápu ani slovíčko "přitom" - necítím se opravdu nijak vázán tím, co kdy a jak udělal VW.
Nechápu ani slovíčko "přitom" - necítím se opravdu nijak vázán tím, co kdy a jak udělal VW.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zase po soudružsku? Jako dobytek?
Gilgit
Většinou se vymlouváš, že ti, kterým nadáváš , tě nějak v minulosti urazili.Což redakce nedělá, ať si o nich myslím cokoli. Ještě , že vás tu není tak moc.Bylo by to tu jak na jatkách.
Gilgit
Je to marný, je to marný, je to marný.Ale máš pravdu, nebudu moralizovat. :no: :no: :no:
Gilgit
panfiluta
Chodim na tento server uz nekolik let, ale tohle je pro me posledni kapka.
To ses dlouho držel, než ses zaregistroval😄
Navíc zaregistrovat se poslední den kvůli tomu, abych oznámil konec... Asi je potřeba to dělat takhle teatrálně 😄