Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai i20 2015: Korejci budou říkat třídveřáku Coupe

34 komentářů

3_diamanty
na trojdverak od divizie N sport ..... zda sa ze sa pomaly ale isto na svet chysta dalsi maly hot hatch :yes: tentokrat ... konecne uz prvy korejsky 😉
_Karel_
Nejhezčí hyundai. V přímém srovnání u mě nad fabií designově suveréně vede. A kupodivu i interiér vypadá výborně, neasijsky.
i20- vánoce v létě 😉
Nicméně tyhle skicy mě u kterékoliv automobilky lezou krkem.Úplně k ničemu.Podobně by mohla vypadat skica třídvéřovýho golfu.
bullock
Ano - Vánoce v létě jsem čekal, ale (jak bylo avizováno) u Škody 😄 Je úsměvné, že ty Vánoce nakonec uspořádala konkurence. A máš pravdu - počkejme si raději na skutečné foto (a dojmy).
3_diamanty
karta sa obracia.... ako som uz davnejsie predpokladal.... dnes sa uz korejci smeju z konkurencie.... a nie konkurencia z korejcov :yes😒br />
a kto si mysli ze hyundai si robi zarty a netreba ho brat vazne.... tomu nestastnikovi odporucam tento test [odkaz]
pargi
Ne Toppere, to jenom ty se směješ z konkurence. V Hyundai jsou ale tak chytří, že se občas v té konkurenci svezou a můžu tě ujistit, že se tam pořád nikdo nesměje. Jinak i20 :yes:
kaa
:yes: :yes: :yes:
michael.snow
Ta jízlivost autora k označení coupe je až zarážející, přitom to byl právě slavný VW, který svůj klasický hatchback označoval za coupe, ano, mluvím o novodobém Sciroccu, kde je záď na rozdíl od tohoto téměř kolmá k zemi.

Ale v dnešní době, kdy je coupe kdejaký sedan nebo liftback, bych to tomuto Korejci i odpustil.

Btw. z venku i zevnitř se i20 hodně povedla a to především ve srovnání s novinkou z Boleslavi.
bullock
Nebudu zakládat nové vlákno, protože mám také výhrady k autorovi. Termín "nové supermini i20" odkazuje někam ke Smartu for2 maximálně ke "kolínským" nebo "bratislavským". :no:
Supermini mám rád u mladých slečen 😉
michael.snow
Asi to bude ze strany autora nějaká alergie na Korejce a nebo německá propaganda. Za mě i20 nejzajímavější v segmentu z novinek za poslední rok.
3_diamanty
suhlas .. i20 sa uz na pohlad vydarila... bez pochyby u mna asi najkrajsie male auto ... z pohladu interieru to plati snad este dvojnasobne ( fabia je tiez nadherna a svojska ale skratka i20 je viac sexy ) .... sedivy pan Winterkorn bude v parizi mat zase o com premyslat 😉 ... podobne ako pred rokom pri pohlade na novu i10 .... zase mu zamrzne usmev 😉 .. to bude pohlad na nezaplatenie :yes:
_Karel_
Já už v tom názvu článku cítím jízlivost. Napsal by autor: němci budou říkat třídveřáku kupé?
michael.snow
Ještě lepší je původní název: " Korejci budou říkat tříděráku coupe"

viz název stránky
Michal Fokt
Termíny supermini a subkompakt jsou alternativou termínu malé auto, tedy segmentu B.
bullock
Děkuji za osvětlení, i když tady [odkaz] to vypadá, že supermini zahrnuje segment A i B.
pargi
No vidíš, kdyby ses vyznal, tak víš, že "šíro" není vůbec hatchback (natož klasický). To je typický shooting brake.
_Karel_
šíro je sportovní kupé, má mnohem blíž k hatchbacku než k shooting brake
pargi
Se svým tvarem zádě? Ani bych neřekl 😉
_Karel_
Já vidím minimální rozdíly.Šíro rozhodně nemá kolmo seřízlou záď.
[odkaz]

[odkaz]
michael.snow
Se svým tvarem zádě je to naprosto běžný 3dveřový hatchback. Ale PR propaganda minimálně ve Vašem případě odvedla výbornou práci.

"
pargi
A ve tvém (tady si tykáme) zase svou práci odvádí nevědomost. Koukni na další běžný 3dveřový hatchback [odkaz] i když bavorští mu říkají kupé, nechceš se pohoršit taky nad tím?

Jinak abych jenom nemlátil prázdnou slámu. Svažující se střecha - typická markanta karoserie kupé. Karoserie kupé s "kolmo" seřízlou zádí se nazývá shooting brake. Co z toho ti při pohledu na "šíro" schází?
_Karel_
Jen tak mimochodem, na té fotce je to fakt pecka 😉 :yes:
Michal Fokt
Chápal bych výhrady, pokud by šlo čistě o jízlivost vůči korejské značce, nicméně stejný postoj zaujímám i vůči Renaultu a právě Volkswagenu v případě jejich třídveřových kompaktů, ale třeba i k takovým "kupé", jako je Passat CC nebo Mercedes CLS. Jsem zvyklý říkat otevřeně svůj názor a nepapouškovat firemní PR.

Nechápu ani slovíčko "přitom" - necítím se opravdu nijak vázán tím, co kdy a jak udělal VW.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_Karel_
Zase po soudružsku? Jako dobytek?
Gilgit
_Karel_
Většinou se vymlouváš, že ti, kterým nadáváš , tě nějak v minulosti urazili.Což redakce nedělá, ať si o nich myslím cokoli. Ještě , že vás tu není tak moc.Bylo by to tu jak na jatkách.
Gilgit
_Karel_
Je to marný, je to marný, je to marný.Ale máš pravdu, nebudu moralizovat. :no: :no: :no:
Gilgit
panfiluta
Chodim na tento server uz nekolik let, ale tohle je pro me posledni kapka.
Mig_35
To ses dlouho držel, než ses zaregistroval😄
pargi
Navíc zaregistrovat se poslední den kvůli tomu, abych oznámil konec... Asi je potřeba to dělat takhle teatrálně 😄
panfiluta
Byl jsem pouze pasivni ucastnik diskuzi. Uz jsem stravil internetovymi hadkami dost casu na jinych mistech 😄 Taky tady neni moc lidi s kvalitnimi prispevky. Pro rady chodim na tipcars
pargi
Tam umí diskutéři taky někdy "zazářit" 😉