,,Označení Chrion dává smysl i proto, že jako jeden z největších historických prominentů Bugatti nedostal "svůj" Veyron v rámci série Legends (podobně jako Eliška Junková)"
takže podle téhle úvahy se dočkáme dalšího Bugatti, možná nástupce Chironu, který se bude jmenovat Junková >😒] Dobrý den, já bych si chtěl koupit jedno Bugatti Junková 16.4 v černo modré barvě. Já nevím pojmenovávat modely aut po lidech je divné. Ať už Opel Adam, Ferrari Enzo nebo Bugatti Chiron. Ještě chybí Porsche Ferdinand, Škoda Klement, Ford Henry a Hyundai Čong Ču-jong.....
no jako tak prodělečný auto jako Veyron se jen tak nevidí to más recht, toho platíš v každý přepálený oktávce stejne tak jako prepal plat managementu vedení že 😉
Kaufi
5
Aj predosle Bugatti Veyron nesie meno po jazdcovi (Pierre Veyron) a nemyslim si, ze by to ludom prislo zvlastne, kedze vacsina ani nema potuchy, ze ide o priezvisko nejakeho cloveka. V pripade Chiron, mam ale tusak, ze to budu ludia vnimat skor v suvislosti s greckou mytologiou.
Uživatel_5340709
0
Chiron - Cháron, to budou dost hubené prodeje. >😁
/myslím že Chirona znají všichni, tak s tím problém asi nebude/
Kaufi
0
Chiron bol v greckej mytologii kentaur, ale suhlas, ze Charon je rozhodne znamejsi. >😁
Emel
0
Já se docela řezal smíchy, když jsem si na Wiki našel Phaeton >😁
Egi
0
Já vím, kdo byl Pierre Veyron. Přijde mi to úplně stejně divné
Stejsn
2
Škoda Klement tu už je, speciální edice se přece jmenovaly Laurin & Klement.
pallas
0
ešte chýba Škoda Klement Gottwald.
adrenal
0
Porsche 356 Ferdinand tiež jazdievalo po svete.
Stejsn
1
mně teda oba dědové vždycky říkali, že jezdím jak Fittipaldi.
KubikCv
0
Chiron jsme měli doma >😁 takovej ten mechanickej zametač :yes:
takže podle téhle úvahy se dočkáme dalšího Bugatti, možná nástupce Chironu, který se bude jmenovat Junková >😒] Dobrý den, já bych si chtěl koupit jedno Bugatti Junková 16.4 v černo modré barvě. Já nevím pojmenovávat modely aut po lidech je divné. Ať už Opel Adam, Ferrari Enzo nebo Bugatti Chiron. Ještě chybí Porsche Ferdinand, Škoda Klement, Ford Henry a Hyundai Čong Ču-jong.....
/myslím že Chirona znají všichni, tak s tím problém asi nebude/