Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Cayenne S: Co umí udělat s SUV divize Exclusive?

22 komentářů

flepper
toto má byť interiér luxusného SUV ????? Toto? ...fúúúúj ....toto prekonáva hádam každé SUV na trhu.....kde sa toto hrabe na Range Rover
figurka
OK, tak tedy které každé SUV ?
flepper
uz aj oobycajne lacne santa fe ma prijemnejsi interiet. Vsetky Landrovery, X5, X6 , infiniti fx .....toto porsche je fakt len pre nejeke blondinky do mesta lebo ich buchacov😊.....za tu cenu by clovek cakal nieco ine...
_Karel_
JJ, jak píšeš, tohle auto je jedině pro nějaký ženský, nebo nějaký mužský.Jinak pro nikoho.
Edit: Jo, to Santa Fe mě taky okamžitě napadlo.
_MT_
Mne zase ix35. >😒] Tahle kreace není zrovna dle mého vkusu, ale Porsche Exclusive umí zajímavé věci. Když strávíš tu cenu. Jen ten rámeček kolem navigace stojí zhruba 1300 €.
_Karel_
ix 35 >😒]
Ten rámeček se tváří jako žlutej plast.Jestli to je kus plastu, tak bych to při jakékoliv fin.situaci asi nestrávil už z principu.
_MT_
Kvalita fotky je mizerná. Vypadá jako lakovaný, máš však na výběr i jiné. Potažený kůží stojí stejně. Není to levná sranda.
_Karel_
Není to levná sranda. ;-\
figurka
Tak to jo, to je hned jasný. >😁
_Karel_
Napadá mě nejmíň 5: bílý RR,hnědý RR,modrý RR a dva stříbrný RR.
Možná bych si vzpoměl na další dvě- tři SUV s krásnou kabinou, ale jsem po obědě línej. >😁
figurka
>😁 >😁 :yes:
flepper
NOVE VOLVO XC 90😉
nasua23
Přiblížit ho více vkusu kolotočářů? >😁

(jinak se mi Cayenne i celkem líbí)
Martin911Turbo
Kristepane, zajděte si na oční, vše žluté v interiéru je KŮŽE a to rámeček i výdechy,... klimatizace!!!
Jak toto někdo nedokáže vnímat to nechápu!
Porsche Exclusive udělá pro movitého zákazníka skoro vše co ho napadne, kůže, luxusní dřevo, sklo, keramika do interiéru
_MT_
Nevím, jak na tvém monitoru, na mém má ten obrázek asi 8 cm na šířku (1:1). Jediný důvod, proč tipovat kůži, je zdánlivě stejný odstín jako na sedadlech, cloně atd. Ale z obrázku poznám kulové. Cena je stejná, takže na tom nesejde.
Martin911Turbo
Vzhledem k tomu, že jsem Porschefil a znám práci Porsche Exclusive, tak ty prvky budou z kůže, to je ta "běžnější" práce kterou Porsche Exclusive nabízí
_Karel_
Aha, proto tedy"zajděte na oční", "nechápu jak někdo". Protože to jako fanda značky předpokládáš.
Martin911Turbo
To pozná i nefanda značky proboha, dyť do do očí bije že je vše v kůži!
white label
O.K., my si skočíme k očnímu, a ty pro změnu na psychinu, absolutní závislost na značce může být sviňa... >😒] 😉
Martin911Turbo
Já nejsem absolutně závislý na značce, krom Porsche mám rád Mini, DS řadu od Citroena, americký muscle car, Lamborghini
white label
Jo, ale ne tak moc jako Porsche... 😉
_MT_
Mně to přijde naprosto ploché, žádná textura, nic. Tak co na tom bije do očí "kůže"?