Novinky
Kristepane, zajděte si na oční, vše žluté v interiéru je KŮŽE a to rámeček i výdechy,... klimatizace!!!
Jak toto někdo nedokáže vnímat to nechápu!
Porsche Exclusive udělá pro movitého zákazníka skoro vše co ho napadne, kůže, luxusní dřevo, sklo, keramika do interiéru
Jak toto někdo nedokáže vnímat to nechápu!
Porsche Exclusive udělá pro movitého zákazníka skoro vše co ho napadne, kůže, luxusní dřevo, sklo, keramika do interiéru
Nevím, jak na tvém monitoru, na mém má ten obrázek asi 8 cm na šířku (1:1). Jediný důvod, proč tipovat kůži, je zdánlivě stejný odstín jako na sedadlech, cloně atd. Ale z obrázku poznám kulové. Cena je stejná, takže na tom nesejde.
Vzhledem k tomu, že jsem Porschefil a znám práci Porsche Exclusive, tak ty prvky budou z kůže, to je ta "běžnější" práce kterou Porsche Exclusive nabízí
Aha, proto tedy"zajděte na oční", "nechápu jak někdo". Protože to jako fanda značky předpokládáš.
To pozná i nefanda značky proboha, dyť do do očí bije že je vše v kůži!
O.K., my si skočíme k očnímu, a ty pro změnu na psychinu, absolutní závislost na značce může být sviňa... >😒] 😉
Edit: Jo, to Santa Fe mě taky okamžitě napadlo.
Ten rámeček se tváří jako žlutej plast.Jestli to je kus plastu, tak bych to při jakékoliv fin.situaci asi nestrávil už z principu.
Možná bych si vzpoměl na další dvě- tři SUV s krásnou kabinou, ale jsem po obědě línej. >😁