Novinky
Ilikethecars!
0
A já si dnes říkal, co to tam je, když jsem jel okolo >😁
A o nových e😜ozíciách iných výrobcov sa môžem kde dočítať?
Ostatní tady mohou být (a bývají) také.
Obecná výzva: Uvítáme upozornění na JAKOUKOLIV zajímavou zprávu, která vám zatím na news.auto.cz schází. Prosím o zaslání echa nejlépe na redakční email (viz [odkaz] Nepřetržité sledování všech diskuzí přeci jen není v možnostech lidí pracujících pro auto.cz, musíme taky pracovat.
Obecná výzva: Uvítáme upozornění na JAKOUKOLIV zajímavou zprávu, která vám zatím na news.auto.cz schází. Prosím o zaslání echa nejlépe na redakční email (viz [odkaz] Nepřetržité sledování všech diskuzí přeci jen není v možnostech lidí pracujících pro auto.cz, musíme taky pracovat.
😉 Nejak mám pocit pretlaku VW, to je všetko. Nič v zlom. 😄
Až se na něj jednou zmůžeš, tak tě to přejde! >😁 😉
Jediné VW, ktoré by som bol ochotný si kúpiť sú Chrobák, poprípade Karmann.
[odkaz]
Súčasnej produkcie fabriky som prejedený prv, než si vôbec prečítam jedálniček.
VW navyše nemá v ponuke auto, ktoré vyhovuje mojim potrebám.
[odkaz]
Súčasnej produkcie fabriky som prejedený prv, než si vôbec prečítam jedálniček.
VW navyše nemá v ponuke auto, ktoré vyhovuje mojim potrebám.
Záleží, kde ten přetlak cítíš. Jestli ve své hlavě, je to dobře, jestli ve svých garážích je to výborně, a jestli na svým kontě, je to... špatně.
Jinak samozřejmě... asi nevíš, že VW je evropská jednička, přece bys nechtěl aby se tu psalo ve stejném rozsahu o Renaultech. To jistě uznáš.
Jinak samozřejmě... asi nevíš, že VW je evropská jednička, přece bys nechtěl aby se tu psalo ve stejném rozsahu o Renaultech. To jistě uznáš.
Pretlak najmä v prázdnych textoch, najčastejšie dokonca v tvojom podaní.
VW je európska jednička - v predajoch, čo je mne ako potenciálnemu zákazníkovi úplne šumák. V ponuke má v mojom rebríčku jedno z tých spodnejších miest a zostupuje tým nižšie, čím viac sa ho ty snažíš vyzdvihovať.
Isteže by som nechcel, aby sa tu o Renaultoch písalo toľko ako o VW. Práve naopak. O Renaultoch by sa malo písať viac - na rozdiel od VW totiž je o čom.
VW je európska jednička - v predajoch, čo je mne ako potenciálnemu zákazníkovi úplne šumák. V ponuke má v mojom rebríčku jedno z tých spodnejších miest a zostupuje tým nižšie, čím viac sa ho ty snažíš vyzdvihovať.
Isteže by som nechcel, aby sa tu o Renaultoch písalo toľko ako o VW. Práve naopak. O Renaultoch by sa malo písať viac - na rozdiel od VW totiž je o čom.
Podívej se, tenhle server je zdarma. Články o VW se čtou (ty jsi důkaz), není proto důvod, aby psali o něčem, co nikdo nebude číst - nevydělá se na tom. :-!
Pokud máš chuť to změnit, můžeš, myslím, ale že taková malá zprávička prostě brzy spadne dolů bez většího zájmu čtenářů.
Pokud máš chuť to změnit, můžeš, myslím, ale že taková malá zprávička prostě brzy spadne dolů bez většího zájmu čtenářů.
No vidíš, mrkáš, co? To víš, tohle není rákosnickej koutek se sušenejma polívkama. Exkluzivní auta, exkluzivní služby. Za tohle náleží velké BRAVWO :yes😒br />
Osobní návštěva nutná, vyglancuj perka a zatáhni uzel, to co uvidíš poznamená tvé budoucí roky...
A mé doporučení? Objednej si jedno cecečko. V ulici ti konečně začnou všichni vykat...
BRAVWO :yes:
Osobní návštěva nutná, vyglancuj perka a zatáhni uzel, to co uvidíš poznamená tvé budoucí roky...
A mé doporučení? Objednej si jedno cecečko. V ulici ti konečně začnou všichni vykat...
BRAVWO :yes:
Rád se do toho svatostánku VW zajdu podívat... 😉
Prosimtě... 😲 Pojeď semnou do Porsche a do Belgie, tenhle stánek s rohlíkama ti neuteče >😁
Tak to beru. Ale prosím, hlavně ne tím tvrdým Leonem Frrrr.... >😁
mno, např. zítra je "popeleční středa", a protože se tu jedno auto od vw vydává za málem křesťanský symbol,je možno to spojit=kostelík a salon, nebo co takhle udělat v salonu zpovědnici,ale bez netu....aby lidé mohli sdělit,co vše je na vw bezva,resp. se vyzpovídat ze svého omylu.Křesťanům se omlouvám, ale prostě nemohu jinak. Bude reakce,vsaďme se... :-! >😁