Novinky

Zpět na článek

Mercedes-AMG GT: První statické dojmy

18 komentářů

4bytelnýkola
kterej bych tipoval na vše krom mb, barva nejslušivější asi stříbrná, naživo to bude asi démon :yes:
Egi
>😁 to zkusím jednou říct přítelkyni, že má retro zadek >😁
Magister
:yes: >😁 .... za mě je to auto vlhký sen. Těším se, až si ho prohlídnu naživo.
Egi
No, já tedy z něj odvázanej nejsem. SLS se mi líbilo víc...teda až na ty ***ské dveře. Ale věřím, že to bude super auto
3_diamanty
prave tie dvere .... davali tomu autu punc originalnosti a odkazovali na historiu..... ono to prakticky nemuselo byt ani zle riesenie ... skor naopak... nemusel si parkovat 1,5 metra vedla ineho auta ak si chcel pohodlne vystupit... kludne si mohol zastat aj 40 cm vedla ineho auta a vystupil si ako frajer .... mne sa to pacilo... skoda ze viac aut sportovych aut ( s dlhociznymi dverami ) neponuka toto riesenie.....

inak suhlas.... SLS vyzeralo brutalnejsie ako toto AMG a tak nejak viac odkazovalo na historiu ...
CHerokee
SLS bylo úžasné. Ale zbytečně velké, těžké a šíleně drahé (včetně ojetin). Tohle bude více řidičské auto, menší, lehčí, ovladatelnější.... a v neposlední řadě bude stát polovinu co SLS.
Egi
No, s tím parkováním bych to netvrdil. Právě, že v mezeře z toho už vůbec nešlo vylézt. Navíc pak si seděl v autě a prakticky jsi se musel postavit, abys dosáhl na dveře, když jsi je chtěl zavřít....hele, seděl jsem v tom, auto parádní, ale ty dveře byly fakt na nic. A odkaz na historii? Co to má za smysl? To budem odkazem na historii omlouvat i to, až auta začnou mít zas listové pružiny?
CHerokee
SLS byl prostě Racek a původně mělo jít o málosériový vůz. Technickou vychyávku a skutečný odkaz na historii. Ty dveře samo byly nepraktické.
Egi
Jo, to všechno já beru. Bylo to parádní auto, to jo. Ale prostě nic na světě mě nepřesvědčí, že ty dveře byly moc velkej úlet. I Mercedes si to evidentně uvědomuje, když u GT už jsou dveře klasické
CHerokee
Já myslím, že se k tomu zase za 30 let vrátí 😄 . GT bude, jak to vypadá, podstatně uživatelštějším vozem.
3_diamanty
ale stejne mi tam chybal Lewis vedla neho po boku ... ten by tomu predstaveniu auta dal uplne iny rozmer 😉

no hej nie je nemec tiez pravda, ale zondicku ma paradnu

tento medour sa mi najviac pozdava v nejakej hnedosivej farbe..... alebo striebornej.... kazdopadne uz na tychto realnych fotkach vyzera o poznanie lepsie ako tie animacie a umele snimky co sme tu mali nedavno ... :yes:
fOE
Spouste lidi zde designovy smer mercedesu nesedi, ja se radim k nim pokud jde treba o CLA nebo vnitrni design svetel aktualnich poFL modelu obecne, ale tady jednoduse tleskam. Zajimavy oponent jaguaru f-type. :yes:
webpaja
...hvězdy by mě nikdy si na záda nenapadlo nechat udělat. Při prvním pohledu na GT jsem byl hodně v rozpacích. Otázka proč takhle ale už není tak strašně palčivá.
Na ty tvary se dá zvyknout, něco na tom autě je druhopohledově přitažlivý, nedokážu to definovat, ale hrany jsou otupeny.
Docela rád bych dostal německou a anglickou V8 spolu s Carerrou S do ruky na jednom místě...na jeden den a finále vyšperkoval rejnočím kladivem. 😉
CHerokee
Souhlas a udělat si osobní srovnávací test fantastických aut. Nezaujatý, neuplacený a podle svých preferencí. Každopádně je fajn, když přibyde každý krásný sporťák...
webpaja
Troufám si říct, že se ho M-B snažil nastavit někde mezi kočku a Carreru. Jo, to by mohlo bejt sakra slušný 😉
boost.
MAKE IT HAPPEN, WE ARE WAITING
webpaja
To druhý a poslední problém není, 991 mi ještě do ruky nepřišla 😉
boost.
A, kucí, vemete mě s sebou. >😁 😉 >😒]