Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jenik3
Muj obdiv vsem technikum, kteri vypiplali naftovy dvoulitr. Vesmes se jedna o nejcastejsi motor u VW skupiny a BMW, tedy je to presne ten bod, kde se nejvice soutezi.
Pokud ctu dobre tak dvoulitr se u BMW nabizi od 85Kw do 160Kw, zajimavy a veliky rozptyl. Skupina VW to ma podobne.
Pokud ctu dobre tak dvoulitr se u BMW nabizi od 85Kw do 160Kw, zajimavy a veliky rozptyl. Skupina VW to ma podobne.
3_diamanty
by som urcite volil s benzinom tu nie je o com..... velmi sa mi pozdava 220i teda ten 2 litrovy 135kw motor ..... pre toto auto by to bol asi taky ideal :yes😒br />
PS: ano tento novy diesel je namakany uznavam
PS: ano tento novy diesel je namakany uznavam
encore16V
Aj by som sa bal kupit bavo. Ci nahodou nepouziju take hrube steny vo valcoch ako tu [odkaz]
Jinak neco vic k motoru samotnemu treba zde: [odkaz]
EDIT: tak me dinar s tou spolehlivosti predbehl 😊
Škoda, že 25d je už jen R4, no... ;-\
Nějak z tebe cítím ten aktivistický způsob myšlení. 😉
Takovej hammunabrekeke Baník p*čooooo!!! >😁
Ale chápu, že musíš maximem (Citrónu) argumentovat vůči minimu (Audi), jinak by to nedávalo "smysl", že... :😉 >😒]
Zatimco 180 až 240 kW mi smysl dává a dává mi ho na chvilku i těch 255 a zrovna tak 280 kW tak 140-160 z šestiválce kdy i levnej Citroen vo třídu níž dával těch 177 je prostě slabota. A víš to zrovna tak jako já. Trapný snahy vokecat to kultivovaností neberu. Když už šestivál před přední nápravou tak s výkonem. Komu de vo kultivovanost ať si koupí pořádnej benzín a neplká vo podladěnejch naftách
Fakt radši 150 kW z třílitrovýho šestiválce před přední nápravou než novejch 176 kW? To jaký bláboly sou některý dospělý svéprávný schopnýj ze sebe vyplodit jen pro svou značku fakt nechápu >😁
Zdá se mi to nebo zde prostě máme reinkarnovanou Kylie bez "velkomalo písmenné" mánie? 😉
Je holt nemocná. Smutný, ale je to tak.
úpravy á la Kylie - to mně brali všichni čerti. Takže za mně pohoda😄
Btw.: onanie nad PSA V6 motorem s 240HP je irelevatní. Končí tam, kde ostatní začínají.
Ten V6 z Citroenu je ten co je nejprodávanější motorizací u Range Roveru a na 240 koních fakt nekončí. A to že byl ke koupení za pár šupů ve střední vo generaci dřív než vyhoněnej R4 v teď novym Pašíkovi je spíš na palec nahoru, nebo nesouhlasíš? 😄
A soustřeď se, řeč je právě vo tom že těch 180 kW je i v dnešní době eště akceptovatelný minimum pro vyšší střední a šestivál. To že totéž bylo vo generaci dřív ve střední je spíš na ten palec nahoru než dolu. Už si rozumumíme?
To, že PSA nemá v rámci koncernu jasně určenou prémiovou značku je důvod, proč souboj s D3 ve vyšších specifikacích musela vést léta i mainstreamová C5. V koncernu vw je premií audi, rozhodnutí o ústupu V6d z passatu bylo logické, a pohledem roku 2014, kdy ve střední (a to i ve střední premiové) dominuje R4 dvoulitr, je zřejmé, že bylo i správné.
Tedy, ve střední třídě tu bylo Audi A4 3,0 tdi 150kW od roku 2004, upgrade na 170kw od roku 2006. To jen abys to tu nemotal, ty "vo generaci dřív". 😉
Ten motor z Rangeru se pokud si pamatuju dával i do různejch Pažoutů a taky do C6 což ale vůbec neni důležitý. To vo čem je řeč je skutečnost že tahat s sebou v dnešní době kvůli 150 kW těžkej naftovej šestiválec je nic moc. To můžeš rovnou chtít aby byl šestivál i pro 120 nebo 110 kW nebo kolik to mělo výkon. Prostě dneska sme jinde a za dalších deset let to bude zas jinak
Znova opakuju, pokud si mám vybrat podladěnej šestiválec velkýho objemu a podsatně kulturnějším chodem oproti vyhoněnýmu R4...vždy to bude víceválec.
Pokud někdo rád poslouchá rachtání naftový R4, ať mi tu nepíše, že má rád auta.
A když tak miluješ auta tak si kup benzín jako já >😒]
Zvuk diesloveho r4 mi ale v F10 nevadil, asi jsi zvykly na lepsi 😄
Myslím, že je to způsobeno i marketingem, tím jak BMW prosazuje 😁rive, kde může. Holt 😁rive něco stojí, a lidi rádi zaplatí. A v ČR obzvlášť.
Nicméně, pokud bych si měl koupit pětku u BMW, pak opět zadokolku. Nevím, na co by mi byla verze 4x4...
U E9x to bylo pěkně poznat😒br />
316, 318 měly koncovku bez matného (nebo černého lesklého v případě Edition Sport) chromu
320 měly už tu lux verzi
325, 330 dvojitá lux verze a ledvinky ve full chromu
335 měly dvě větve o větším průměru a stříbrný lišty u mlhovek v případě standardního nárazníku
Všechny šestiválce měly lehce odlišný budíky a větší brzdy. A pak byla Edition Exclusive, která přidala ty stříbrný lišty i ijným motorizacím, pokud si pamatuju. US 335d měly i dokonce stříbrný mřížky u mlhovek.
Teď už 335xd F30 má koncovku jak 325/330, mimochodem.
Jo, jsem trochu ulítlej na takový detaily. >😁
Btw. kdyz se tu resi proc 5er s 25d jezdi tolik kdyz je vedle A6 s V6 neni ona audi necim konfiguratorsky zabita? Nejde treba jen s FWD, manualem nebo jine zverstvo?