Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renaulty jsou jeho vášní: Krásní časožrouti

15 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
MariAchi
:yes:
Uživatel_5340709
přesně R12, R16, R11 jsem zažil jako malej kluk u svého otce. Až na vyjimky tehdy člověk nic lepšího nesehnal, stejně tomu konkurovala maximálně lada 1600. Už tehdy to byly časožrouti, protože rezly před očima, ale to jaksi patřilo na denní pořádek.
moreczech
boha, a co v té době nerezlo chlapče....
Uživatel_5340709
Asi mi to nečteš do konce. :-!
rohYpnol
třeba Lady :-! Ne že by nerezly, ale byly ze silnějších plechů, takže proreznutí trvalo déle >😒]
moreczech
RENAULT toujours !!!
KubikCv
Škoda že se redaktor nezeptal na ryze praktické věci a těmi jsou pojistky a depozit. Při tomhle množství aut to majiteli rozhodně nezávidím....
Ada je zase tady
R16 je skutečně perlou. Další perlou byla R5. I ta R8 byla svého času důstojným reprezentantem úspěšného výrobce. Bohužel se to později poněkud zvrtlo. A dnes dotyčný sběratel asi jezdí do práce něčím spolehlivějším, než je rendlík...
grifith
I kdyby nejezdil, tak ty mu poradíš, jako fundovaný odborník prostě nemáš chybu >😒] :yes:
Dzakobo
Myslel jsem na tebe, jak tu smršť rendlíků zvládneš a ono je to kupodivu OK, co? Ani to nebolelo, viď? >😒]
Stejsn
se dobře znám a je to fakt nadšenec.
maros
😒
grifith
Jsou i mnohem smutnější, ale to ty přece víš...
rohYpnol
Myslím, že vytvoření muzea Renault v ČR by bylo hezkou cestou, jak českému Pepíkovi pomoci konečně vytáhnou hlavu z písku. Konečně by pak možná pochopil, že😒br /> - Renault má obrovskou tradici (a není to žádná rychlokvaška jako Hyundai)
- již desetiletí patří na špici ve výrobě
- jako každá automobilka má své temnější a světlejší období (všichni ví, že Renault je nespolehlivý na základě období přelomu století, zato nikomu nevadí, že Škoda vyráběla doslova desetiletí zastaralé šméčka...)

Je to krásný koníček, je to nádherný sen. Ale věnovat čas veteránům? Děkuji, tohle s obdivem přenechám odhodlanějším. Já se vždy rád podívám na výsledek 😉