Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota CH-R: Auris Cross se odhaluje

13 komentářů

Uživatel_5340709
Co to je??? ............ To je nějaké nemocné suv, uprchlé vozítko z výzkumu ze země Zlobrů, nebo výsledek designerské soutěže spec. školy Fiľakovo? 😉
Každé auto něco nabízí - sportovní zážitky, vítr ve vlasech, velký kufr, užitný prostor, dobré ovládání............, a pak tu máme auto, které je úplně k .........., ale každý druhý řekne - To chci!!!
Dinar
Odpověď znáš předem, nebo myslíš, že bude někdo ochoten si na auto velikosti a ceny aurise kupovat gumy v rozměru 22"? No, a bez těch obřích kol to dopadne... dopadne. 😉
Dinar
Klid, to je jenom obrázek z nové kolekce Hotwheels. >😁 😉
pargi
Koncepty obecně nevypadají špatně. Ale produkční verze budou mít jiná světla, budou mít zrcátka a kliky dveří, víčko nádrže a pár nutností, podvozek bude nižší, kola víc vevnitř a menší a hned z toho bude mnohem šedoprůměrnější kára, než na co vapadá teď. O palec (dva) větší kola to nezachrání.
Pekelná Micinka
Proč? To se týkalo těch 22" kol, myslím, že s největšími, továrně dodávanými by to taky nevypadalo špatně.
pargi
Ale takových, co to koupí, nesmí být jenom pár, takových musí být hodně. A spíš bych řekl, že nebude.
pumpkin
Pripomína to koncept Captur
Uživatel_5340709
Tak to mi spadl kámen ze srdce. 😄
KANKUNEN
Já tam vidím spíše míň rozblitý ksicht než mají současné Toyoty a Lexusy.
Pekelná Micinka
Myslím, že 22" na to ani bez úprav nepůjde. Ale určitě se najde pár takovejch, co by si je na to klidně koupilo. Každopádně, nejde jen o kola, třeba čumák bych rád viděl v nezměněné podobě. Rozhodně se mi to líbí víc než Juke.
3_diamanty
[odkaz] .... aj ked v pripade MEGY slo skor o sportiak prerobeny na terenak 😉
Pekelná Micinka
Mně se to líbí, snad to neokleští tak jako Lexus NX.
unicorn64
Paci sa mi, je to taky "nekompromisny Mr. Proper" :yes:
Ukazuje prvky buduceho dynamickeho dizajnu, napr. velke logo vpredu, vyrazne boky, oble sportove tvary, vyrazne zadne svetlomety, atd.