Profi
wakantanka
2
a odvahu má odo mňa výnimočne VW :yes:
Přejít do diskuze
...tohle neni posledni T5 ale prvni T6. Proc by delali koncept z 15 let stareho auta s novym interierem, tvarem sloupku.... Je to novy Transporter.
Pre niekoho väčší facelift, pre VW nová generácia, takže chyba redakcie je pochopiteľná.
Som čakal že dizajn sa priblíži tomuto konceptu [odkaz] , ale zas netreba nasilu meniť dobré len novou generáciou by som to moc nenazýval.
Som čakal že dizajn sa priblíži tomuto konceptu [odkaz] , ale zas netreba nasilu meniť dobré len novou generáciou by som to moc nenazýval.
Mno myslím, že do reálu to nemá ďaleko. Navyše už sa niečo podobné akurát s motorom vzadu vyrábalo, takže by to celé dávalo zmysel.
Minimalne zezadu mi to prijde jako uzasnej odkaz na design T3 doppelkabine. Jestli bude takhle vypadat T6, tak to bude trhak! 😉 Bravwo VW! 😉
ty už vieš, ako bude T6 vyzerať? Tak tie info predaj Autobildu, dobre ti zaplatia.
Toto na obrázku je idea, návrh, virtuálny tuning.
Toto na obrázku je idea, návrh, virtuálny tuning.
tak to je fakt nádhera ... klobuk dole ... T6 sa im skutočne vydarila 😄
... inak ja VW nemusím ale dodávky majú dobré rovnako ako MB (narozdiel od Franc./Talianov)
... inak ja VW nemusím ale dodávky majú dobré rovnako ako MB (narozdiel od Franc./Talianov)
Jste vážně tak úplně mimo?? Podívejte se na ten interiér a pojďte se vsadit, že seriovka bude mít na chlup stejný. Zadní světla vykoumali pěkně s odkazem na starší generace, které je měly umístěné taky takhle dole. O co se vsadíte Mičkové..?