Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Potvrzeno: Škoda Auto přiveze do Paříže i tři Fabie Combi

21 komentářů

Jáchym
Tak jsem docela zvědavej, je pravda že co do designu se škodovce víc daří právě combi, zářným příkladem je právě Superb. Mimochodem zajímalo by mě proč by jí tam taky vozili kdyby jí pak nechali v zákulisí a neukázali ani novinářům 😄
Will.I.Am
Co třeba politika? Další díl skládačky, další série článků na nejrůznějších webech a v časopisech atd. atd. Prodávat se bude až od ledna 2015, takže po první vlně slávy na téma hatchback přijde druhá, kombíková. Mě to tak nelogicky nezní, vzhledem k tomu jakým způsobem Škodovka odhalovala detail po detailu ten hatchback. Prostě někdo z pánů z Boleslavi se rozhodne, že zelenou dostane hatchback a kombík prostě počká další měsíc až dva.
Kharl.ANTIDIESEL
jj
fááákt [odkaz] 😉

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Martin911Turbo
Tak už Tě konečně odhalili
Psal jsi jak je Tesla bezporuchové auto, tak už máš puntík >😁
[odkaz]
sargis
Nic v zlom, ale ked vidim tych novinarov behat s metrom, lezat v kufri na sklopenych sedackach, zaostrovat zrkadlovky na kus zeleneho plastu a potom to zvelebovat, akosi sa mi stracaju pojmy objektivita a profesionalita.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sargis
Takze sme sa dozvedeli, ze si zrakovo postihnuty...kto za teba pise prispevky?
WinDiesel
HI HI HI
Ozzman
Jo, zatim to vypadá hezky, kombik Fabii bude slušet. I když to nebude žádná kvalitativní mainstreamová "prémiovka" (supermainstream, co GTI? 😁), tak prodloužená verze Fabie dopadne zajisté dobře. Doufám, že to nezabijou nějakým Simply Clever řešením, jako, že zůstanou v nabídce normální hagusy alá Oktávka, nebo vylepší využitelnost kufru (nakládací hrana a alespoň co nejrovnější ložná plocha po sklopení sedadel).
aproximus
tak kombík bude zajisté mnohem pohlednější, než hatch.
Ozzman
Tohle Škodovka umí 😄
3_diamanty
no zrovna fabia II sa mi viac paci hatchback .... ale inak mas pravdu samozrejme
3_diamanty
:yes: :yes: :yes:
ryccardo
jj pěkný, akorát to vypadá stejně jako Rapid Spaceback 8-s
mr.fuk
[odkaz]
.StenLi.
Sorry ale vyzera ako Rapid Vesmirny Batoh Spaceback 😄 cizo otras zas a znovu.. :no:
baca42
to je asi nějakej překlep, kde by takovej vzali ?
Will.I.Am
Podle mě má být správně 55 kW.
beibej
Ta červená na poslední fotce je jen nepřesnej render. Podle fotek z kamionu jsou druhé dveře jinak vytvarované. A ty vánoce v létě (na podzim) tu fakt nevidím. :no:
Ibiza combi se mi líbí víc.
WinDiesel
HI HI HI
WinDiesel
Jejich poslední verze Vánoc je "Fabia není vánoční dárek, který bude po Silvestru vyhozen do popelnice" ..... >😁