Ojetiny
Misanick
2
Není to škodárna, která navíc podobný model ani nenabízí, tudíž je třeba auto shodit alespoň v nadpisu, když už na něm nic moc ke kritizování není.
Přejít do diskuze
ale příjde mi, že článek nějak nekoresponduje s nadpisem. Neshledal jsem v popisu nic, co by bylo nějak horší než u ostatních aut stejné kategorie. Zadní sedačky se u malých kabrií nevyužívají k sezení, ale jako čalouněný odkládací prostor, stejně přes něj většina majitelů má windshot. Kroucení kastle a s tím související vrzání plastů je u kabria taky přirozené. Vyjmenované vlastnosti motorů mi taky nepříjdou nějak extra špatné, nic fatálního, proč by si někdo 307 CC neměl pořizovat, v článku nevidím.
taky hledám a hledám s Hubbleovým dalekohledem, kde je v článku těch několik Ale...
na konci vidím jen běžný popis věcí u ojetin, tak já nevím...
na konci vidím jen běžný popis věcí u ojetin, tak já nevím...
To auto bolo na svoju dobu zvladnuté, najviac drobných nedostatkov spôsobili komponenty nemeckých dodávateľov. Po facelifte to auto bolo takmer bezproblémové. Veľmi dobrá voľba bola verzia feline s 2.0hdi 136 k a 6 kvaltom. Ešte dnes vydarená karoséria, stačí tomu dať 18" a je doma mazlíček. :-!