Design
A tím je Phantom, Ghost nepovažuju za Rolls royce a ty modely před Phantomem byli taky tragický, Phantom je zatím jediný skutečný Rolls Royce
I8 nenávidím , nelíbí se mi vzhledově, tak technikou a tím že tihle borci co mají na svědomí zmrvení nástupce M1 a budou mrvit dál další modely
lidi se řídí předsudky a já jsem člověk, už jenom ta myšlenka, že někdo kdo se podílel na vývoji I8 bude pracovat na Rolls Roycu je mi nesympatická
youtube😒br /> BMW i8 breaks down during testing on the Nürburgring!
jestli bude tahle technika v novém Rollsu tak je s Rollsem ámen
I8 nenávidím , nelíbí se mi vzhledově, tak technikou a tím že tihle borci co mají na svědomí zmrvení nástupce M1 a budou mrvit dál další modely
lidi se řídí předsudky a já jsem člověk, už jenom ta myšlenka, že někdo kdo se podílel na vývoji I8 bude pracovat na Rolls Roycu je mi nesympatická
youtube😒br /> BMW i8 breaks down during testing on the Nürburgring!
jestli bude tahle technika v novém Rollsu tak je s Rollsem ámen
Máš tyhle nároky i na další automobilky? Co třeba Bentley? 😉
Bentley flying spur se mi nelíbí Audi A8 vypadá mnohem lépe
Mulsan se mi líbí a považuju ho za pravé Bentley a continetal gt se taky moc povedl a líbí se mi
jediná věc která se mi ne Bentley nelíbí jsou interiéry, nemůžu si pomoct ale audi interiér vypadá lépe než od bentley
Mulsan se mi líbí a považuju ho za pravé Bentley a continetal gt se taky moc povedl a líbí se mi
jediná věc která se mi ne Bentley nelíbí jsou interiéry, nemůžu si pomoct ale audi interiér vypadá lépe než od bentley
Takže sdílená technika u RR vadí a totéž u Bentley ne? 😐
A co [odkaz] ? Phantom to neni ale třeba mě se líbí nejvíc 😄
A co [odkaz] ? Phantom to neni ale třeba mě se líbí nejvíc 😄
nelíbí se mi- continetal GT vypadá lépe
Vypadá nevypadá, je to sdílená technika s audi a VW Phaeton. Wraith je vo level vejš. Prostě pravej Rolls :yes:
Kamo,neviem preco potom ty odsudzujes a kritizujes testovane auta,ked si sa v nich nevozil. ;-\
Postup je logický, R-R nyní víc než kdy předtím loví hodně odborníků ve svých řadách (tedy BMW) a není důvod se bát 😉 Jinak se těšme na SUV, Thorsten jako hlavní CEO je z té myšlenky osobně nadšen, tak snad jo :yes:
poznas toho pana osobne ze jeho pracu uz odsudzujes dopredu? no vidis... vies o nom velke *** a jeho meno si mozno videl prvykrat v zivote prave v tomto clanku.... taky hrdina viem byt aj ja.... ale k comu by to bolo dobre ze? ..... neodsudzujem tu nikoho koho nepoznam, ani teba nejdem sudit... nemam na to pravo a osobne ta ani nepoznam ..... len mi je divne ako si pristupil k tejto problematike ohladom buducnosti interierov rollsa....
pockajme si na jeho prvy vytvor a potom kritizujme :yes: Rolls :yes:
PS: A když sebou vezmeš Maroše, tak budete neprůstřelná dvojka ... :yes: