Novinky
riešenie dobré, len málo popísané😒br />
totiž, autor sa vôbec nezmienil o tom, aký elektromotor bude slúžiť na pohon auta ako takého. Sú tu bohužial takí, ktorí si môžu myslieť, že auto na elektrinu pôjde vďaka elektrickému kompresoru >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
takže doplním ja😒br /> bude mať ešte aj elektromotor, vďaka ktorému bude možné prejsť malé vzdialenosti pri malých rýchlostiach, takisto miesto klasického alternátoru generátor, ktorí bude slúžiť aj na štarovanie počas funkcie Stop/start a vraj má pomôcť ku plynulejším opätovným štartom a redukcii vibrácií počas tohoto procesu.
Systém ako taký je to dobrý. Po el.dúchadlle-kompresore od Audi, máme 2. dielik do skladačky. Chýba už len tretí: výfukový generátor - teda turbína s integrovaným generátorom, ktorá z výfukových plynov vyrába elektrickú energiu.
Toto totiž bol súbor prvkov firmy CPT ( controled power technology ) vďaka ktorému sa možno dostať k výrazne lepšej dynamike a výrazne lepším hodnotám spotreby. Teda nižším emisiám CO2 - aby to bolo politicky korektné :-!
takže doplním ja😒br /> bude mať ešte aj elektromotor, vďaka ktorému bude možné prejsť malé vzdialenosti pri malých rýchlostiach, takisto miesto klasického alternátoru generátor, ktorí bude slúžiť aj na štarovanie počas funkcie Stop/start a vraj má pomôcť ku plynulejším opätovným štartom a redukcii vibrácií počas tohoto procesu.
Systém ako taký je to dobrý. Po el.dúchadlle-kompresore od Audi, máme 2. dielik do skladačky. Chýba už len tretí: výfukový generátor - teda turbína s integrovaným generátorom, ktorá z výfukových plynov vyrába elektrickú energiu.
Toto totiž bol súbor prvkov firmy CPT ( controled power technology ) vďaka ktorému sa možno dostať k výrazne lepšej dynamike a výrazne lepším hodnotám spotreby. Teda nižším emisiám CO2 - aby to bolo politicky korektné :-!
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ale ponuka motorov slabá,keby tam bol silnejší diesel zo Sorenta asi ho už mám doma.Na benzínovom hybride som sa vozil,zaujímavé,ale nič extra.
Silnější motory jsou (a jdou do Optimy zastavět), leč ne pro Evropu. Uvidíme, jak v nové Optimě - už jezdí maskované vozy, počítám, že za rok bude "venku". Asi před týdnem jsem zde přidal i odkaz na slušné foto. Je na FB KIA CZ. V designu to vypadá na posun k ještě lepšímu :yes:
Rozhodli se stát se jedničkou. Mrkli, jak to dělá VW a dělají to stejně. Krásný design, co nejprémiovější interiér, mezi to *, vše vyrobit co nejlevněji, aby zbylo tak 10-20% z ceny vozu na masivní PíáR. Já věřím, že se tou jedničkou stanou.
Docela máš pravdu. Schreyer sice není jediný "přeběhlík" (od VW), i když právě jeho Korejci s takovou chutí používají jako "radlici" (prohrnující cestu k zákazníkům). Nicméně právě Schreyer volal po odlišení modelů (u H/K) tak, jak to dělají u VW. No a PR/marketing/reklama - to je prostě nutnost a kdo ho neděla stane se z něj fiat >😒]
ale dost bolo srandy..... ozaj ma mrzi ze nie som v parizi.... ajajaj... zavidim chlapcom ktori tam budu..... uzite si to :yes: a pohladte to sorento za mna :yes:
uplne iny level ako tie ubohe gilgitove splechy a nadavky do hlupakov a rasistov a podobne onanie na kazdeho....
vazim si to, palec hore 😉 :yes: