Ekonomika
Damian120
1
Tomu se mi ani nechce věřit. Ale as ito tak bude. Ackum se dari a tak o ne ma zajem investor, ktery v investici vidi dobre zhodnocene penize. Tak jen doufejme ze to nepovede ke snizovani kvality, kterou maji dnesni Acka na vlemi dobrej urovni...
Přejít do diskuze
Já od nich nakupuju a prodávám. Už asi 3x a vždy nebyl problém se nějak dohodnout narozdíl od dovozců ojetin ze zahraničí a jim podobným podvodníčkům. Ono je pravdou že spokojený zákazník málokdy napíše.. tak je tomu i u nás v servisu.
zdravím, byl jsem tamv pondělí s kamarádem vybírat auto a musím říct, že vzhledem k tomu, kolik tam bylo lidí, jsem měli vše vyřízené velice rychle a výběr teda neskutečný!!! to stojí za návštěvu !
Tak z AAA je teď už AAA Auto International a.s. pěkně to teda rozjeli mezinárodně. Jsem zvedavej za jak dlouho budou mít 100 poboček. Jsem na ně docela hrdej :yes:
Nevím jak u vás, nemám zkušenosti, s jejich českými pobočkami sem však spokojen. Kupoval jsem dvakrát, jednou prodával, nikdy problém nebyl a pokaždé rychle vyřízeno. Docela by mě zajímalo, jak netradičně přistupují ke slovenským zákazníkům...
O zákazníky nemají nouzy, tak jsou pro investory lákaví. Mám u nich rád velikost jejich nabídky, která by se tímto měla ještě zvýšit, takže já jsem jen potěšený 😄
@Damian120: myslim, že se jim právě ted povede ještě lépe a že se uroven AAA bude naopak zvyšovat >😁 :yes:
myslím, že se jim povede dobře AAA má velmi dobrý tým, který je vede tím správným směrem :yes: >😁
JJ je to tak, taky se nedivim, investovat do Acek je urcite dobry rozhodnuti. A to jak na strane investora, tak na strane zakaznika... Aspon, teda hodne lidi z myho okoli je s nakupem spokojena... :-! :yes:
To máte pravdu, když je někdo spokojenej, tak to málokdy dá vědět, ale jak je to naopak, to se rozjede negativní diskuze, že už to pak s auty nemá pomalu ani nic společného 😄 já jsem s áčkami spokojen a rád Vám to všem řeknu :-!
Jsem zvědavá, jestli se přeci jen s převzetím Áček Fondem Abris nebudou dít nějaké změny, ať už peronálního charakteru, nebo jiné. Áčkům se teď v prodejnosti dost dařilo, tak uvidíme, jestli tomu tak bude i nadále po této změně.