Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Mezinárodní prezentace Škody Fabia III

90 komentářů

Anonym
To fakt bude každý 2. článek o Fábii????????????? To smrdí placenou reklamou!!!!
IbizaFR
tos na to přišel brzy >😁 >😁
jossalito
A když ti řeknu, že ji svými kliky platíš ty, tak to tě asi odvezou. >😁
Will.I.Am
>😒] :yes:
qp
A teď si vemte, že ji budete každý den potkávat minimálně dalších 10 let.

Mimo to ta Octavia Scout v úvodní fotce mi připadá jako 5 let staré auto. Jejich nadčasový design na mě asi nefunguje. 8-s

Ale abych nebyl jen pesimista, těším se na ty jejich "sportline" edice.
3_diamanty
asi zase celou sichtu chlastali 😄

ale nie vazne... dobra praca chlapci , video z jazdy nema chybu :yes: pochvala redakcii, kto vam poskytne taketo zabery? nikto

kupodivu prva skoda po dlhej dobe co ma vazne zaujala uz v zarodku.... a hned.... :yes:
Stefič
otázka spíš je, kdo o to stojí. Video z letiště, z letadla, video z přednášky, bilboard, nějaký rádoby Colin McRae co drtí 1,2 TSI...

Nic proti Škodovce, ale už to začíná být křeč...Psát o nákupní tašce? Proč ne, ale řekněme si na rovinu - ono vlastně už není o čem psát
Emel
Kdo o to stojí? Prioritně ten, kdo si chce to auto koupit, pro ostatní je toho už asi zbytečně moc.
Stefič
myslíš, že kupec chce vidět pohled z okénka z letadla? Já myslím, že ne. A myslím, že psaní článků, aby se zapláclo místo a notně se zalichotit sponzorům je podůroveň.
S určitou mírou proč ne. Ale tohle?
white label
Jasně. Hlavně platí, že na to, co mě vůbec nezajímá, neklikám a nereaguji v diskusi pod tím. Jinak nefunguje zpětná vazba vůči redakci, která pak diskusní čísla bere jako trvající zájem o dané téma. 😉
webpaja
...viz reakce na Emela. Rozdej v ulici bezdomovců polívku a bude ji jíst i ten, kdo ji jinak nejí. Je to úděsná křeč od redakce.
white label
Jasně, pokud nemáš co do "huby", budeš rád i za polívku, na kterou by ses jinak ani nepodíval, ale to přece není tento případ. 😉

P😡. Na bulvárnost Blesku si taky stěžují "všichni" a přesto ho dál "všichni" kupují/čtou.
Každý čtenář se počítá a jestli je u toho čtení spokojený, nebo naopak nadává je v principu jedno, hlavně, že to čte... 😄
webpaja
Emele, chápu tvý nadšení pro okřídlenej šíp, ale čeho je moc, toho je příliš. Celý ACZ vypadá jako firemní PR plátek.
Ať jde redakce s tímhle do paďous... :no: 8-s
Emel
Zní má věta nadšeně?

PS: Fabii nekupuju, článek jsem nečetl a video neviděl.
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Kdyby to byla aspoň pravda >😁 >😁. Po večeři jsem šel na pokoj napsat ucelené jízdní dojmy, které se potom doplnily do online dojmů z průběhu dne. Ale nevím, jak kolegové prinťáci >😁
AUDIRS6
hmm, nechce sa mi hladat, kto mal na starosti napisat o TSi-cku...ale vypada to tak, ze ten okrem tej vecere a sprchy este stihol aj daleko viac >😁 >😒]
...alebo, ako pisete, niekto na serveri si dal na cas s uverejnenim... :-!
Pisete zadarmo?
Alebo sa len snazite?

Ze Macworld sa venuje na 90% Macintoshom chapem. A to je vlastneny nezavislym vydavatelstvom.

Ale za auto.cz venuje Jedinej znacke, a jej materskemu koncernu, tolko priestoru kolko vy, je na zamyslenie.
white label
Nebyl to Honza, ale Lojza... a chlastali, až: "asi zase celu šichtu prochlastali".
webpaja
??? Kolik chceš takovejch videí? 10? 20? Předpokládám, že máš menší hlavu... 😉
Jáchym
Mně se to auto napřed "hrozně líbilo", teď se mi "líbí" a jesti tohle bude pokračovat, tak se budu děsit až ho budu vídat ještě předtim než se začne prodávat pani redaktoři
Will.I.Am
To máš blbý >😒]
_Karel_
Už s tím děte fakt do .................. 8-s 8-s
silversurfer
Pomocí , ale moc se mi nelíbi. Mi připomíná žehličku, a celym profilem starou tiidu hatchback. Takova nova i20 je tedy vizuálne o třídu vys...
Jaros71
Tvůj názor..prodeje Ti ukáží pravdu >😁
NOVÝ design Škody je velké PLUS ! :yes:
Toto auto bude vypadat dobře a prodávat se i po 10 letech..
Korejce si nikdo ani nevšimne..

Reportáž zajímavá , za mne :yes: :yes: 😉
Dobrý kluci.
Will.I.Am
Připojuji se, dost dobrý video. A ejhle, jde to i bez toho "hraní" :yes:
Novy dizajn je plus, pretoze stary stal za h...o.

Nadcha je lepsia ako chripka.
Uživatel_5340709
do Portugalska, soukromá letecká přepravní společnost, moře, hotely, baby, vybrané jídlo - má to ale jeden háček, musíš trochu pojezdit s dýchavičnou Ha-Tla-Patkou. 😉
To se dá vydržet, ne? :-!
Stefič
tak ona to zase taková oběť nebude. Nicméně dokážu si představit, že podobné akce jsou velmi příjemné a také si dokážu představit, že redaktor, který by pak model poplival by už asi žádnou další pozvánku nikdy nedostal.
Pánové v redakci, začíná to být otravné
Jaros71
Takové prezentace dělají všechny firmy a nejen automobilové !!
Vzbud'te se ze socializmu do reálného kapitalismu..

Dříve bys čekal frontu před Mototechnou..
..jen abys viděl blinkr Favorita a za pár let si ho možná koupil >😁 >😁

Za mne je reportáž hodnocená na 1 ! >😁 :yes:
Will.I.Am
Za mě taky, dávám redaktorům za 1 :yes:
pumpkin
Áno, už sme tu všetci pohonili, tak sa s tým nadšením trochu kroťte. Nová Fabia sa našťastie podarila a celkom sa z nej teším, bude to aj v masách slušne vyzerajúce auto, ale naozaj s tým už leziete na nervy. Nerozumiem prečo ste si tie dojmy z rôznych motorov nemohli rozložiť na dlhšie obdobie.
Stefič
z jakých motorů. Atmo je pro důchodce, to celkem všichni víme. S TSI už otestovali kde co, takže také žádná novinka. Tak snad akorát to TDi. To všechno se vejde do jednoho, maximálně dvou článků.

Hodně si to chlapci ulehčují
Will.I.Am
Tobě koukám stačí fakt málo >😒] >😒] >😒]
pumpkin
Dokonca mi stačí základná výbava... :-!
Klaudius
Skľudni hormóny, kamoš. Za tú prvú vetu by si si zaslúžil cez ústa. Môžeš mať 100x pravdu, ale takýto spôsob mladého muža nectí.
grifith
Nedá mi to, ač zde toto téma bylo rozebráno vícekrát, ale opravdu mi někdo chce namluvit, že redakce nedává přednost jisté značce? Opravdu dává všem modelům a značkám stejný či podobný prostor? Protože ať se dívám jak chci, tak podobné divadlo jsme tu při představování novinky z jiné stáje ještě neměli...
_Karel_
Totéž octa scout. 😉
Nonsens
Rovnaký priestor všetkým značkám? A prečo? Veď to je biznis server (ešte aj bulvárgrup). Píšu o tom, čo ľudia chcú a píšu pre toho, kto najviac platí, to nie je kritika, ale realita. Jediná brzda je v tom, že ak im začnú odchádzať čitatelia, nebude mať kto platiť. Takže tlačiť na redakciu - ok, očakávať rovnostárstvo značiek - ko.
grifith
Bylo mi to redakcí nedávno podobně vysvětleno, tak hlavně proto. Jak to aktuálně funguje je věc druhá. Klidně ať zde najdeme videa z prvních dojmů, jednotlivé články o dojmech z různých motorů, ale ať to máme i u jiných.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_MT_
Je otázka, kam je vůbec zvou. I v rámci skupiny VW byly akce, na kterých nikdo z ACZ, pokud vím, nebyl. A jezdilo se zajímavějšími vozy než Fabiemi. Třeba Mégane se tu po faceliftu objevil v několika testech. Ne v tolika jako Octavia, ale v dosti na to, abych si to pamatoval (i když to spíš byla otázka toho, že byly myslím relativně krátce po sobě). Z jejich pokusů o "online" zpravodajství a hromady článků jsem snad ještě ani jednou neměl radost. Ale asi to zobrazení nasbírá.
grifith
Podívám-li se například na první jízdní dojmy z Clia, jeden jediný článek bez videa, prostě jeden článěk AIO a pak kouknu na toto, tak se ptám, co ta změna? Jen z těchto jízdních dojmů je několik článků, dvě videa... Ne, ať se na mě nikdo nezlobí, ale vyváženost si představuji jinak. A nejde jen o Clio, ale koukni na ostatní konkurenty třídy, myslíš, že ACZ nebylo pozváno?
I testy mi teď ani nejde, čím více rozličných testů, tím lépe. Ano, je možné, že domácí značka ochotněji nabízí své modely na test, ale rozhodně bych na to nesázel.
_MT_
Ano, je tu rozdíl. Ale těžko říct, jestli mají stejné podmínky. Byly i akce, kde novinář dostal třeba 20 minut v autě a konečná. A kvůli tomu letěl na mezinárodní prezentaci.

Peníze nevydělávají lemplováním, nějaký důvod pro to mít musí. To by je buď někdo musel platit za to, aby ignorovali konkurenci. Nebo by si museli myslet, že v tom pro ně nejsou peníze (článek by měl málo zobrazení vzhledem k nákladům).
grifith
Ano, podmínky mohou být různé. Nechci zde vést diskuzi, která ze značek dává novinářům nejlepší podmínky a která jim "hází klacky pod nohy". Určitá disproporce patrná je a že by to bylo pouze díky nadstandardnímu přístupu Mladoboleslavských k novinářům se můžeme pouze dohadovat.
_MT_
To nemá ani smysl. Podmínky se mohou redakci/ produkci od redakce/ produkce lišit. A já nemám ani ponětí, jaké má ACZ. Automobilky nemají zájem házet klacky pod nohy (pokud jim tedy nelezeš na nervy). Ale tahle sranda něco stojí. Dostatek čtenářů/ diváků z té správné země ti může zajistit lepší podmínky.

V tomhle případě publikovali i články od redaktorů normálně nepíšících pro ACZ. Otázka by tedy mohla být, proč i na jiných prezentacích nespolupracují s jinými redakcemi.
grifith
Ano a právě u redakce ACZ si myslím je v těchto situacích pozice poměrně silná 😉
Mam pocit, ze vylet si urobila, na naklady Skoda Auto, cela redakcia.

Napriklad sme sa nedozvedeli, ze Mazda 2, konkurent Fabie, ktoremu skodovka nesiaha ani po klucky na dverach, sa stal Car of the Year v Japonsku.
Honza Mička
Ale no taaaak 😄 [odkaz]
_MT_
>😁 Jeden si stěžuje, že tu ten článek nebyl, další, že tu nemá co dělat. Jo, všem se redakce nezavděčí.
zlysoused
Prostě píšou o tom, co lidi nejvíc zajímá - nejvíc se čte. Co je na tom u komerčního media nepochopitelné? Založ si svůj autoserver a dávej všem novinkám stejný prostor.
grifith
Uchází ti podstata, sami redaktoři zde prohlašují, že dávají stejný prostor všem napříč třídami a značkami.Na rozdíl od tebe klidně budu ten, který kritiku řekne rovnou, nepotřebuji k tomu nic zakládat. Pokud zde bude přiznáno, že jsme komerční web s jasným sponzorem a tak to podle toho bude vypadat, pak by návštěvnost byla zcela jiná.
Well-being
se moc nerozpovídal. Nebylo taky o čem. Litrový motor je pro Fabii chcíplotina ...
Jaros71
Souhlas..ale někomu stačí jet do Kauflandu a na zahrádku..a pak proč neušetřit!?
qp
Jo no, proč neušetřit a nejezdit na kole? >😒]
Typhoon
A proč neušetřit ještě víc a nechodit pěšky? A co bys ušetřil, kdybys nechodil nikam!
qp
Kurňa, máte ale bujnou fantazii... >😁
Ako uz bolo za par dni poznamenane... 45 kW je podla auto.cz vo Fabii uplne postacujucich, v lubovolnom konkurencnom aute je to nedostatocna motorizacia...

Zda sa, ze podla logiky auto.cz na zahradku a do Kauflandu jazdia len ludia na Fabiach...
KubikCv
na 50/90/130 to stačí nebo snad ne?
Typhoon
Což o to, určitě stačí na 50 kolem komína / s bídou na 90 / tak tak na 130. Je to prostě minimum, sice snesitelné, ale zábavné to nebude.
webpaja
Na poslední číslici už spíš ne.
KubikCv
Jezdil jsem několik let s autem se skoro stejnejma parametrama...950kg 43kW ale karburátorovejch a točivej moment 96Nm....světe div se,najezdil jsem s tím 50tisíc ročně 70% po dálnici.
Fackujete se tady suchejma datama a nikdo si to zatím neprojel.
Zaujimave, ze pri konkurencnych autach to podla auto.cz nikdy nestaci.
maros
Zda by bylo možné, místo kvant nic neříkajících článku o jednom autě, spíše vydávat články s hlubší pointou.. k zamyšlení?

Třeba nedávno tu byl takový smutný příběh o lidech, co museli parkovat Pežoty a Citróny v nějakém logistickém centru... jo tady
[odkaz]

Tady si alespoń člověk uvědomil, jaké má vlastně v životě štěstí. Takové filozofické téma, být či nebýt. Ale dejte už na nějakou dobu pokoj s Fábii.
webpaja
problém je, že pokud dá redakce články k zamyšlení...ty už si marosi nepočteš vůbec. 😉
rimow11
:no: dobre nudny clanok..
Jaros71
>😁 No jo..TOP Gear to není , vid' ?? >😒]
leone
jj, auto celkem dobrý,....ale ten blb v každé druhé zatáčce v protisměru,...pravda, dnes bohužel běžný jev :-!
Honza Mička
No jo, oni v autoškole říkali, že pokud je to bezpečné, je dobré využívat celou šířku vozovky >😁
3_diamanty
alebo ked sa clovek vyhyba jamam >😁 :yes: tak kludne aj zlava mozeme.... ak nejde nic oproti :yes: 😉
_MT_
Mně zase říkali, že se jezdí vpravo. Neřeknu, kdyby chyběla dělící čára. Pak se dá na přehledných úsecích využít šířky silnice. Ať už proto, že je krajnice špatná, do silnice rostou keře atp.
Mundy
Povie mi niekto čo to je za auto, čo to je za Hnus Krabica? Nikdy sa nevyrovná novej I20.
rohYpnol
Předchozí model se ne zcela vyvedl a ne zcela uspokojil zákazníky především co do spolehlivosti. Nyní přichází zcela nová Fabia, která je nová ze 65% a nabízí novou generaci spolehlivějších motorů, takže předchozí drobné potíže jsou minulostí ... >😒] >😒] :-!
Dinar
Tuhle story Škodovka použít nemůže, na tu má copyright Renault, posledních patnáct let, pusť si Ghosna... >😁 >😁
KubikCv
Jsem jedinej kterýmu se nelíbí sloupky v barvě? Modrá s bílou střechou vypadá fajn...ale ty sloupky ne ;-\
Jinak mi to celkem dost evokuje de-luxe výbavu Trabantů >😁 vyšší výbava=jiná barva střechy >😁
Jaros71
Taky se mi to 2 barevné provedení vůbec nelíbí!
Klasická např.celá modrá je pěkná.. 😉
Leg3ndary
Není hodiny ani dne kde aby nepřibilo něco o FIII, pochopitelně v superlativech. To co je u jiných auto špatně umístěno, působí lacině je u FIII dle všech naprosto dokonalé, dostačující, dílensky naprosto prvotřídní a hodnotně působící. Už je to opravdu trapné, recenzi jiných vozů zmáknout jedním článkem a ještě mizerným, ale na fabii budou rozebírat každé tlačítko zvlášť! To, že ten litr předjede i felicie se raději mlčí. To že celý interiér je jen z tvrdých plastů, které speciálně zde všichni redaktoři u jiných značek kritizovaly je u fábie vrchol segmentu? To jako vážně?!
poterienko
Nechci být zlý, ale nedá mi to. Když se chcete pochlubit, že jedete na výlet a uděláte si video, proč to neudělat pořádně? Videa u testů jsou většinou povedená, ale toto? Nejdříve tu máme šílený chaos ve formě rozklepaných a nesmyslně zrychlených videí. Proč? Vždyť stačí udělat kratší záběr? K čemu je běh chodbou v hotelu a pohled na bazén?..atd.
Pak tu máme jízdu, možná mi to jen přišlo, ale zdá se mi, že se musel řidič za volantem dost natahovat při zatáčení.
A nakonec mluvené komentáře. Honza vypadal a mluvil buď jako po pitce, nebo po rozvodu, těžko říct. Moderátor SM mluvil parádně. Pak tu byl moderátor AT, nebudu psát o jeho mluvě, možná tak prostě mluví a za to člověk nemůže, ale proč si nekoupí košili, co mu sedne?
Jaros71
Ale no tak..nikdo není dokonalý!

Když si pustíš Valentu v nynější komické verzi AUTO-MOTO-REVUE , tak se potrháš smíchy..ta banda tam je tedy něco !
>😁 :-!

TOHLE BYLO ZAJÍMAVĚ NATOČENÉ VIDEO.

Autosalon to není a asi ani být nemá , že?
Vždy to může být lepší , ale za mne mají kluci 1..
poterienko
Nekvality autosalonu to naštěstí nedosáhlo, redaktoři si zde na nic nehráli.
Honza Mička
Dobrý den,

je to tím, že na klasická videa pod testy máme více času a hlavně si obvykle nebereme techniku, kterou tyto věci natáčíme. Prostě jde o reportážní kousky, ne o vyumělkované záběry.

Ke komentářům - už jsem tady někde psal, jak to probíhalo večer před tím, a proč tak působím. Třeba Babor se šel ráno projet na kole a byl v pohodě >😁 .A bavit se o oblečení? To bychom si každý občas museli sáhnout do svědomí... 😉
Jaros71
Myslím, že jste to zvládli celkem slušně 😄
Jen tak dále a klidně i o jiných než koncernovývh vozech.. 😉
Je ovšem jasné , že u nás bude lidi Fabia zajímat vždy nejvíce..
At' se to někomu líbi nebo ne.
vabis
cca 1😁8, 1:42 ale jooo >😁 Super, že i městské auto dokáže udělat Radost :-! :yes:
holden_holden
se jela nazrat, vozrat a zalhat. video je od zacatku do konce rozmazany, auto se chova v zatackach mizerne a ta poloha sofera za volantem je naprosto priserna. no proste reklama smejdu se moc nepovedla
Jaros71
Kritik všeho , že? >😒]
Pokud jezdíš BMW či Mercedes , tak asi není Fabia tvým cílovým vozem..
Jinak sedej do svého trabanta , a bud v klidu !! 😉
holden_holden
klidne bych nejakyho trabose v super stavu vzal
JaMM
... Ziadna prezentacia na slovenskych autosalonoch, ziadny cennik na oficialnych strankach importera a ziadne info, kedy bude na vystavena v showroomoch !
Delfin2
Slovenský trh je zjavne ukradnuty celej škodovke je to smutne, ale je to tak..Najviac sklamala absencia škodovky na autosalóne v Nitre :no: Uvítal by som živé stretnutie viac ako všetky tie články.
Mundy
Asi pre toto😒br />
Opět největší a nejlepší? V Čechách moc často nejsem takže jsem s Fábií II poprvé jezdil teprve před dvěma týdny. Skoro 700km - po Yorkshire s 1.6 tdi. Katastrofa! Motor hlučný jak traktor a líný až běda. "Legendárně" odspodu se mu nechtělo vůbec a v kopcích se musel točit jako benzín. 1.5 dci je mnohem lepší. Interiér fabie prostě hrůza. Sedačky strašný. Když pominu vibrace od motoru které šly sedačkou, pedály i řadící pákou tak mi "sportovní" podvozek zničil záda na hezky dlouhou dobu. Přední okno nízké až hamba. Se svými 190 jsem mohl mít buď stehna ve vzduchu a ničit si bedra-ale něco vidět nebo se usadit pohodlně a nevidět skoro nic protože hrana okna je proklatě nízko. středový sloupek mi končil hranou přesně v koleni. Nikdy bych si to nekoupil. Ostuda!!! Hned víkend na to jsme měli v Kentu Corsu 1.4. Najeli asi 400km. Nebe a dudy ve všem a to byla o tři roky starší........... A to som nehodnotil Ja!!!
rokyta.p
vzhledem k tomu že 1.6 tdi jede použitelně i v oktávce, nevěřím tvém příspěvku ani slovo >😁 takže zpátky do zoo 😉
jvkgrifone
Za tohle chválím. Zajímavý pohled do zákulisí. Díky