Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Dominikou Mesarošovou: Nesnáším hlavně řidiče idioty

43 komentářů

holden_holden
tupa krava, presne zapadajici do zprav na tomto portale.
Warrual
:yes: ...a to jsem si říkal že by modelky měly být i krásné...možná některé ano.
Will.I.Am
Toto není žádná "modelka", ale obyčejná zlatokopka, co se skrze pětky kozy dostala do pozornosti médií. >😒]
holden_holden
ani ty kozy nejsou jeji vlastni.
Will.I.Am
To nejsou, to máš recht. Mě se nelíbí ani ty kozy, ani ona, není můj typ.
Andy
Tohle je soda. Celkem se redaktorum (nekterym) divim, ze jsou ochotni s auto.cz spojovat svoje jmeno.
Will.I.Am
Podívej se na tu úvodní fotku a řekni: vidíš to logo? Musíš ho vidět. A co z toho vyplývá? Že toto není práce redaktorů auto.cz, ale Světa motorů. Tam si stěžuj.

Ale pokud odcházíš, tak Ahoj (na cestu).
geroc I.
Auto.cz a Svět motorů je jedna firma.
Uživatel_5340709
by to chtělo rozhovor s paní 8-s Decastelo. Třeba kolik se tam vejde náhradních dílu a tak.. :-!
zane
Toto je naozaj vrchol trápnosti...
CountachSV
svatá prostato, to je pinda...

jakým důvodem bylo ptát se této osoby na COKOLI?
Pekelná Micinka
:yes:
patrikzx
haaahaa ...nieco mi na nej smrdííí a riadne ;-\ tomuto odseku nechapem
"Už jsem říkala, že výborná! Myslím, že jsem za volantem klidná. Nedělám divočiny. Miluju svižnou jízdu. Mám rychlé reflexy, a proto nemám na silnicích ráda zpomalené lidi. Nejvíc mě vytočí, když někdo jede jako ***" celkom mi to pride ze si nadelala do papule
Ozzman
Mě zas příjde, že takhle suveréně jezdí každý druhý zde na diskuzi... každej má super relfexy a nesnáší ty, co jezdí pomaleji.. >😁
Will.I.Am
Každej je závodník >😒] Anebo se tak aspoň cejtí do chvíle, než to jednou nevyjde >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
holden_holden
no tak preblafla postupne vsechny v rade od hlidky az po magistratni uredniky a babu v podatelne pro jistotu taky prelizla. pro tuhle to nebude zadnej problem.
4hill
správný novinář by se měl pídit po tom kdo a proč ji za tu zhovadilost nepotrestal >😒] nejsou snad novináři od toho ?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Will.I.Am
>😒] :yes:
4bytelnýkola
rozhovor jsem nečetl, ale za galerii bych redakci pochválil, btw. ty kozy jsou pravý? protože pokud jo, tak dobrý voe :yes😒br /> tak jsem ten rozhovor přelouskal, trochu nadhledu pánové 😊
Kolouš
Redakce, prosím, takhle ne.
Chápu, že čím kontroverznější fotka a text, tím více "kliknutí". Ovšem toto je pod Vaši i naši úroveň. Radši 10 PR článků co se jako PR články netváří, než tohle.

Uvědomte si, že za ta léta, kterými se tak rádi holedbáte jste si vybudovali určitou pevnou skupinu pravidelných návštěvníků, jejíž většinu /alespoň doufám/ tímto téměř až urážíte.

Provolání "jestli se Ti to nelíbí tak to nečti" teď nejsou téma a každý rozumný člověk asi ví o čem mluvím...

Pro příště děkuji.
dolfi
:no:
Inferius
Nedivím se, že Blesk a tento web patří pod jednu společnost..... >😁
rokyta.p
na Dominice je hezký ten silikon a CLS 😄 ...a to je tak asi všechno :😉
3_diamanty
muzi sa boja peknych zien, coho dokazom su aj komenty vyssie
Tomáš Marný
Co je na ní pěkného?
rokyta.p
To sice jo, internetoví okecávači dělají ramena jak se nehodí, a pak doma rádi vlítnou na nějakou zubatou kobylu. Ale ona v reálu fakt zas taková kočka není. Podívej se na fotografii 4 a6. Kdyby neměla ty vybělené zuby, tak takových na zastávce mhd potkáš denně x. Ona to umí spíš prodat, to je celé. Mě berou ty silikony a na některých vyretušovaných profi fotkách vypadá ok beru, ale nic víc . Za mě není špatná Linda Vojtová, Taťána Kuchařová. Iva Kubelková už začíná mít trochu roky, ale je hrozně milá. Mi před lety podepisovala kalendář a fakt ochotná a příjemná. Elegantní je i Andrea Verešová. ...Mesarošku tak sex na jednu noc, bez kytek, bez svíček. Otřeš si nástroj kapesníčkem který po ní hodíš, zapneš buntek a jdeš. Příjemné, ale no care.
Mig_35
Kubelkovou jsem nedávno potkal, když přebírala ve Stratos Auto novou X4. Když šla proti mně v černých brýlích, ad jedna - nepoznal jsem ji, ad dvě - koukal jsem, co to je za pěknou dvacítku...
rokyta.p
tak Iva je pěkná, hodně pěkná 😄 myslím to tak, že už je v absolutním smyslu krásy překonaná a beru jí spíš jako osobnost a ženu, kterou mám rád a přirozeně ji uznávám, nenajdu na nic špatného. Jen prostě už tam není na první pohled to paf, odzbrojen a neschopen slova.
3_diamanty
kludne by som jej vysvetlil pracu stvordobeho zazihoveho motora ( nasavanie, stlacanie, e😜anzia, vyfuk )

vyzera byt do pohody holka 😉
rokyta.p
to bys ale tomu musel sám rozumět >😁 hmm stačí jak máš Aventador tak jsi její, na motor se vykašli 😉
3_diamanty
motor je v pohode to zmaknem nejako vysvetlit..... ale rozumiet zene je 100 krat tazsie

asi na feldu moc nepojde no jo.... ale mam nove potahy >😁 ... na humor by mozno zabrala, urehotala by sa .... to zabera poznam to
rokyta.p
Dominika beztak nerozumí slovensky >😁 ... pro inspiraci jak to asi dopadne [odkaz]
3_diamanty
a je tam aj lambo 😉 :yes:
Tomáš Marný
Co jiného se k rozhovoru s takovou namyšlenou nedojenou krávou s kuním ksichtem nechá napsat ;-\ ?
megacruiser
Když je modelka hezká, OK, ať si je klidně namyšlená, ale tahle je vyloženě škaredá. Vzhledem k věku dost povislé silikony, nepřirozeně zvětšené rty, vylezlé kosti a bramborový flekatý obličej připomínající z profilu Otíka z Vesničky. Ono s modelkama je to stejné jako s politiky - nahoru se většinou nedostanou ty skutečně nejhezčí/nejlepší, ale častěji ty, které nemají žádné zábrany a udělají pro úspěch naprosto cokoliv. Dále raději nerozebírat...
Mig_35
Takhle si to vysvětlují kluci ze vsi. Pravdou je, že skutečně nahoru se obvykle dostanou ty zajímavější typy, než ty prvoplánově krásné. Stačí se podívat na TOP 10 nejvíc vydělávajících modelek.
[odkaz]
Opravdu přitažlivá mi z nich nepřipadá ani jedna.
Arese
Když už tato vyučená namyšlená silikonka nemá nic moc v hlavě a chce dělat modeling, očekával bych alespoň hezkou tvářičku, leč marně... ;-\ :no: :no: :no:
rohYpnol
Některé věci mi jsou opravdu záhadou. V hlavě nic, exteriér zralý na totální rekonstrukci a přesto má takováto osoba úspěch... Proč?

Když to vezmeme abecedně - Arogantní, Blbá, ... ne vážně víc nestojí za to to komentovat. Přejme nám všem, abychom tuto kravku potkávali na silnici co nejméně :-!
Doval
Najprv povie, ze je dobra vodicka a ze neznasa vodicov ***ov a potom doplni, ze isla po dialnici 250 a ze nema rada pomalsich vodicov?? Nepatri medzi znaky dobreho vodica nahodou aj TOLERANTNOST?

A takejto daju do ruky vykonne auto...
wondog
Snad tu par ludi pozna ndr.cz, videl jsem hezci, m.dal jsem horsi >😁
Kolouš
😄