Testy
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
petrumr
Tebe ten stěračový fetiš vidím jen tak nepřejde... >😒]
Tak to je masakr, on je fakt steracovej fetisista!!! 😄
Jsem toho videl na netu hodne, ale tenhle magor mi kompletne uniknul, v duchodu si budu muset dohledat cely jeho steracovy prinos lidstvu.
Jinak pisu komentar jen proto, aby u recenze na passata byl nejdelsi thread v komentarich "Sterace", to proste nema chybu! Dik "petrumr" za usmemavy steracovy vecer... :--)
Jsem toho videl na netu hodne, ale tenhle magor mi kompletne uniknul, v duchodu si budu muset dohledat cely jeho steracovy prinos lidstvu.
Jinak pisu komentar jen proto, aby u recenze na passata byl nejdelsi thread v komentarich "Sterace", to proste nema chybu! Dik "petrumr" za usmemavy steracovy vecer... :--)
Proč pořád píšeš v množným čísle, vás tam sedí víc? Neboj, passat neohrozí tvýho citrona na pozici nejpokrokovějšího auta.
Takže můžeš mačkat tlačítka na volantu a kvedlat se stěračema dál.
Takže můžeš mačkat tlačítka na volantu a kvedlat se stěračema dál.
petrumr
A ti ostatní tu " složitou anabázi" jednou za rok bez řečí zvládnou 😉
Proč bych něco takového dělal s tím stěračem? Udělal jsem to 1x za dobu co mam auto a to jen, když jsem je potřeboval vyměnit za nové....
Fetiš je jako droga, když musíš, tak musíš, to si pak se stěračem hraješ skoro pořád. >😒]
Chudák stěrač >😁 Já fakt marně tápu, proč je odklápět? To bych musel projet asi bahnem až po střechu, jinak ani nevidím důvod je čistit.
Uvidíš, brzo ti to bude vysvětleno 😉 Ono na to čistění lze ramínko mírně vyklopit prakticky vždy.
petrumr
Jasně u obou svých auto dosáhnu z jedné strany na oba stěrače tak, abych je mohl očistit 😉 Jestli s tím máš problém, nejspíš budeš pěkný liliput ...
petrumr
Ne, do lesa nejezdím a na pole taky ne, nemám Offroad, co bych tam dělal? Ty si s Fábií jezdil v bahně po poli? A mrznoucí déšť a sníh? No... sice teda nemam vychytanej Citroen, ale mam vyhřívané přední i zadní okno..... pak tě tyhle věci netrápí :-! Na vše ostatní stačí ostřikovače a měnit včas kapalinu z letní na zimní 😄
petrumr
Na dálnici a ve městech se pohybuju nejvíce.... do lesa jdu radši na procházku, nebo s kamarádem Jeepem 😄
petrumr
Ty si pil?
Mimochodem i ostřikovače jsou vyhřívané 😊. Jo, ten Convers+ mi jde osvětlení málem vypnout, to už taky problém není.
Jak staré auto? Mne to jde taky dost ztlumit, ale přecijen je to někdy nepříjemné... záleží i na tom jaká je tma a viditelnost...
petrumr
No momentální mám 3 roky, u bývalého sem je měnil taky asi po 2 letech a to jen proto, že jsem si manuálním čištěním ledu zničil objímku co držela stěrač na ramenu >😁
petrumr
Vyhřívané sklo... 😉
petrumr
Jo sorry reagoval sem na blbé vlákno... Neodklopil, vzal sem koště a do tý hroudy ledu u předního skla sem praštil.... no nevydržel to ten plast >😁 Tohle auto ještě vyhřívání nemělo.
petrumr
petrumr
petrumr
Péťo, nauč se číst a chápat. Event. řekni manželce, ať ti poradí.Včera jsem za češtinu CHVÁLIL Gordona. Je fakt, že tebe z mindráku nepodezírám.Aby měl člověk mindrák, musí si uvědomovat své nedostatky, a k tomu je třeba aspoň mírná inteligence.
petrumr
Nemohli bysme se takhle někdy potkat? Myslím, všechny ty denní pisálky najednou jako např. petrumr, Gilgit, Holden...GTI, apod...to musím vidět na vlastní oči...ale asi by se to mělo ohlásit předem, bo tolik extrémistů a podle psaného slova bláznů na jednom místě...to by mohl být problém >😁 >😁 >😁
Gilgit
Tak biturbo sice zajímá hodně lidí, ale stejně bude asi nejprodávanější klasické 2.0TDI
Mě by zase zajímaly benzínové motorizace. Jako třeba - jak moc zoufalý krok je základní motorizace....
Nebo taky místo vzadu. Je to čistě jen dvoumístné (se třemi pásy) kvůli tvarování zadní sedačky a středovému tunelu, nebo se tam usadí i doprostřed hubený člověk/dítě?
Mě by zase zajímaly benzínové motorizace. Jako třeba - jak moc zoufalý krok je základní motorizace....
Nebo taky místo vzadu. Je to čistě jen dvoumístné (se třemi pásy) kvůli tvarování zadní sedačky a středovému tunelu, nebo se tam usadí i doprostřed hubený člověk/dítě?
petrumr
Proboha................
petrumr
pokud máš zamykání se "safe", tak po rozbití okna dveře neotevřeš (ani zevnitř) - tudíž neotevřeš ani kapotu... bez otevření dveří se ti to nepovede...
je to rádoby bezpečnostní prvek, aby se nějaký jouda kapotu neodjistil za jízdy >😁
je to rádoby bezpečnostní prvek, aby se nějaký jouda kapotu neodjistil za jízdy >😁
petrumr
na fotkách to je krásně vidět, že za to plastový táhlo prostě nezatáhneš...
a pokud myslíš to osamocené tlačítko na dveřích řidiče - to je na el.odjištění (resp. otevření, pokud máš příplatek) zadních dveří
a pokud myslíš to osamocené tlačítko na dveřích řidiče - to je na el.odjištění (resp. otevření, pokud máš příplatek) zadních dveří
petrumr
To mas fuk, co delaj tvoje dve tepelny cerpadla, jedou? Ja ti stejnak zavidim toho veterana (Oltcit, ne?), taky bych zase rad zazil ten adrenalin pri 110 na dalnici, jak se to cely klepe, zpoceny ruce, loukotovy kola plavou.. romantika.
petrumr
Zjistěte od kdy bude možné objednat HUD v ČR ? Nezávislé topení objednat jde a také prodloužená záruka 5let/100 000 km i když to není v ceníku.
Přátelé, nemám problémy ani se stěrači, ani s plastem u kolene, ani s jinou věcí, týkající se komfortu. V tom je Passat zařízen výborně. Problém je jinde a to ve zpracování interiéru, který drnčí. Ne vždy, ale velmi často. Ale ani to není to nejhorší. To se mi stalo minulý týden, když po 100 tisících km (r.v. 07/2011) praskla spojka a ta následně prorazila převodovkovou skříň. Nemyslím si, že Passat bude moje příští auto😒.
petrumr
Tak už to bohužel je. Pokud na dálnici vidím odtahovku, tak většinou nabírá nějaké zánovní Audi nebo VW, modely od střední třídy výš.
Nebude to tím, že mají asistenci i na defekty pneumatik?
Pokud nezvládneš sjet, na dálnici snad ani jinou možnost nemáš, než zavolat policii a odtahovku/ asistenční službu. Mohl by ses pokusit vyměnit kolo sám, ale podle mne je to zbytečné riziko (zvláště na straně řidiče). Pokud nezvládneš překážku odstranit dostatečně rychle (snad do 30 minut), může tě správce komunikace nechat odtáhnout na tvé náklady.
i30 vs astra vs golf?
este pred 3 minutami som ho tu videl.... 8-s
inak passat vyzera vyborne... tesim sa na jeho realny test :yes:
este pred 3 minutami som ho tu videl.... 8-s
inak passat vyzera vyborne... tesim sa na jeho realny test :yes:
Asi se jim nelíbila moje pochvala za zvěřejnění kompletního testu. Nejspíš z toho měl být zase jen výcuc a tak někdo dostal přes..... kdo ví co >😁
😉 no ale ked to uz bolo v autotipe zvrejnene skor nie je uz dnes po par tyzdnoch jedno ci tu bude hoci aj cely test? ved sa nejedna o nic tajne predpokladam ... preco to zahadne zmiznutie... inak nie je to prvykrat co som si taketo nieco vsimol ze sa clanky na auto cz akosi zahadne ocitli v bermudskom trojuholniku.
len pre zaujimavost prakvapilo ze ze to astra vyhrala... ja by som tipoval na golfik
len pre zaujimavost prakvapilo ze ze to astra vyhrala... ja by som tipoval na golfik
Passata vam nezavidim, ale tu sardinii ano 😄
A co srovnani s prave predstavenym Ford Mondeo ?
A co srovnani s prave predstavenym Ford Mondeo ?
Digitální tachometr a otáčkoměr vypadají obludně :no: :no: :no: Jakoby si to někdo vypůjčil od rendlíků. Pokud tam VW nedá normální budíky, půjdou prodeje Passatů brutálně dolů.
Zdá se mi to, nebo je to jen optický klam: není ten kombík nějak moc nízký? :no: :no: :no:
Zdá se mi to, nebo je to jen optický klam: není ten kombík nějak moc nízký? :no: :no: :no:
"Podrobné jízdní dojmy nového Passatu s tímto agregátem čekejte na našem webu během několika málo hodin.“
Čekáme. Už víc, než několik málo hodin.Zatím jste stihli jen stáhnout srovnávací test Golf/Astra/i30.
Nebude příště lepší nic neavizovat a dát až hotové jízdní dojmy?
Čekáme. Už víc, než několik málo hodin.Zatím jste stihli jen stáhnout srovnávací test Golf/Astra/i30.
Nebude příště lepší nic neavizovat a dát až hotové jízdní dojmy?
Vzhledem k tomu, že ostatní weby už psaly pár řádků z prezentace novýho Mondea, předpokládám, že tam byla ACZ taky...proč nejsou jízdní dojmy? Má to opět působit dojmem, že se tu pereme s objemem inzerce automobilek???
tam v redakcii bude asi nejaky neplanovany zadrhel.... jednak podivne zmiznuty clanok i30/astra/golf vcera vecer ...... a jednak to parhodinove cakanie na jazdne dojmy z passata ( vcera vecer ) sa uz zmenilo na celodenne vyckavanie ...
Keď ste boli pred pár dňami jazdiť Mondeom, tak sme tu mali jeden suchý článok s názvom Prvé jazdné dojmy. Teraz ste na testovačke Passatu a máme tu prvý článok, za chvíľku sa objaví určite ďalší a ďalší... ;-\
Redaktorov z tych nemeckých ftákov musia hrozne bolieť *... :no:
Redaktorov z tych nemeckých ftákov musia hrozne bolieť *... :no:
Mne by ještě k display zajímalo, jestli se dá v noci ztlumit na přijatelnou úroveň, mám problém (nebo teda už po 3 letech sem si zvykl jakž takž) s Fordím Convers+, který docela oslňujě. Jak to je u Passatu? A jak je to s tou spotřebou? Za 5.3 litru je fakt sci-fi, to by mne ani nenapadlo v takto výkonném voze 😄
Nechce se mi tomu moc věřit, protože Ford dost polepšil, procházel sem celou modelovou řadu a ta auta jsou uvnitř zpracována na úrovni fauvé, nic netratí, bohužel nové Mondeo sem ještě neviděl...
PS: pro pravý koleno to je měkčený 😄
S tou výbavou nevím, u Fordu to není takový skok, rozuměj, že i ty nejlevnější kusy nejsou tak uplně výrazně horší, než ty drahé. Kamarád má základní Mondeo, já Titanium a mimo sedaček a nějaké výbavy + orámování oken tam rozdíl není. Pak máme Kugu v "základu, Trend" a od Titania nás dělí mimo nějaké výbavy jen jiný dekor středového panelu... Jeslti je to tak jak řikáš, tak to Ford dost po....
Jinak jak sis mohl všimnout, tak u toho auta nelícovalo a nesedělo víc věcí (třeba jinak barevné víčko nádrže, špatně uzavíratelná kapota o kombi, utržené madlo podlážky v kombi apod.) - jedná se totiž o nultou serii a u nich ještě k těmto věcem bohužel dochází...
Já osobně novému Mondeu můžu vyčíst to, že se na něj dlouho čekalo, trochu mi vadí ty kulatý tlačítka na středový konzoli a mě osobně to připadalo tak, že je uvnitř a v kufru kombi méně místa než u stávající verze, kterou jezdím (jen tak mimochodem porovnávám se stávajícím Titanium S v plné výbavě).
Spíše je problém pokud je někdo třeba z velkého SUV nebo off-roadu zvyklý na rozvalený posed, tak ten zde asi pro dlouhány možný není, při vypumpování sedáků až nahoru, kdy by to snad jakž takž bylo možné, tak pak by dvoumetrový dlouhán už neměl místo nad hlavou.