Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5340709
komu se takhle koncipované proklikávací články nelíbí, ať tu hodí dál malý vzkaz. Pak bude mít redakce reálnou zpětnou vazbu.
Proklikávání také nemám rád. Stačilo mi podívat se na diskuzi a článek tím pádem ani otvírat nebudu.
Auto.cz už mě baví čím dál tím méně.
Auto.cz už mě baví čím dál tím méně.
Nečet jsem a skočil sem. Právě protože na první stránce nic není a na druhou už neklikám.
Inak ked si vsimnes, skusaju to prave na passate, ktory byva oblubenym aj v diskusnych bitkach.. V poslednej dobe uz na auto.cz chodim menej, kvalita isla dole, testov pomenej, uz len same prebrate clanky a PR kecy... 😒
Rád bych upozornil na to, že (nejen) moje texty nejsou žádnými přebranými články ani "PR kecy".
Také bych se rád optal - co "zkoušíme" na Passatu? Uspořádání a členění článku na kapitoly? Tento systém se osvědčil a funguje již několik měsíců.
Také bych se rád optal - co "zkoušíme" na Passatu? Uspořádání a členění článku na kapitoly? Tento systém se osvědčil a funguje již několik měsíců.
To je dost arogantní názor. Napsat pod texty které členění článku odsuzuje, větu o tom že se to osvědčilo. Už ti výše napsali že ti čtenáři kterým se to nelíbí jsme my, tak to vemte v redakci laskavě v potaz.
Pane Sochor, ruku na srdce, není tu jediný pochvalný vzkaz k této formě článků. Proč je z toho takový problém, ke kvalitě článků si myslím moc výhrady naopak nejsou.
Stížnosti na kvalitu textu naopak nejsou, důvodem zřejmě bude fakt, že je díky dělení po stránkách skoro nikdo nečte..., viz ohlasy v diskusi. >😁 😉
Když už tu bylo tolik stížností, tak jsem si dal tu práci a článek aspoň zběžně pročetl... a hele, není to špatný... když se prokoušeš přes sloh ve stylu "úrodně rozvodněné oči", který bohužel k většině článků o designu patří, tak to má docela hlavu a patu a je za tím evidentně dost práce.
Jak se "osvědčil" ukazují stížnosti čtenářů v diskusích pod nimi, viz i tato diskuse. 😉
A mnoha čtenářům se zase, jak vidno, "osvědčilo" zcela ignorovat rozklikávácí články. Tato koncepce je neobhajitelná, což z diskuze jasně vyplývá.
Nevím, co Vás vede ke slepé, nekompetentní až směšné obhajobě trvale neoblíbené formy navíc bez jediného relevantního argumentu. To jste tuto a i jiné diskuze nikdy nečetl ? ;-\
Nevím, co Vás vede ke slepé, nekompetentní až směšné obhajobě trvale neoblíbené formy navíc bez jediného relevantního argumentu. To jste tuto a i jiné diskuze nikdy nečetl ? ;-\
Jakub nebud vztahovacny, ja som tvoje texty nenazval PR ci prebratymi. Pisem vseobecne o auto.cz. Tych PR a prebratych sprav je tu v poslednej dobe vela.
A co skusate? Skusate na nas toto delenie celistveho clanku na kapitoly. Hovor si co chces, ale prislo sem do diskusie dost ludi, ktori pravidelne prispievaju do diskusii a vsetci do jedneho to odmietaju. A skusate to prave na passate, lebo viete, ze ten clanok bude atraktivny pre viacero uzivatelov. Ale prave kvoli tejto stupidite, ktoru sa tu snazis obhajovat, si tvoj clanok dost ludi neprecitalo. To by mna ako autora clanku trapilo urcite viac ako obhajoba hlupeho systemu v diskusii. Naviac, ked si tu sam..
A co skusate? Skusate na nas toto delenie celistveho clanku na kapitoly. Hovor si co chces, ale prislo sem do diskusie dost ludi, ktori pravidelne prispievaju do diskusii a vsetci do jedneho to odmietaju. A skusate to prave na passate, lebo viete, ze ten clanok bude atraktivny pre viacero uzivatelov. Ale prave kvoli tejto stupidite, ktoru sa tu snazis obhajovat, si tvoj clanok dost ludi neprecitalo. To by mna ako autora clanku trapilo urcite viac ako obhajoba hlupeho systemu v diskusii. Naviac, ked si tu sam..
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Arese
Připojuji se k žádosti, aby i delší články byly zobrazovány jako jeden materiál. Čtenářům to šetří spoustu času a nervů a článek i mnohem lépe obsahově vynikne.
Ja som tvoj citatel a ako vidis aj z ostatnych prispevkov, nie som sam, komu to vadi. Doteraz sa to dalo aj na jednu stranu, zrazu to musi byt prehladne. Predstav si, ze pre niekoho moze byt prehladne prave na jednej strane a neklikat stale na dalsiu a dalsiu stranu. Umele nahananie klikani na vlastne clanky sa ti moze velmi vypomstit. Ako tebe tak aj redakcii.
Víc bezpohlavní kára na světě neexistuje >😁 >😁