Novinky
KANKUNEN
0
že měl být zcivilizovaný už dávno. Interiér současné verze není sestrojený, ale sesypaný.
Mig_35
1
Jeden známý, vesnický doktor, má na takové auto jasné požadavky😒br />
"Mosí to uvézt čtyři chlapy s flintama a ať sa v tom može aj blut."
pargi
1
Neznám auto, ve kterém by se nešlo blut 😄
EauRouge
0
Ale který auto potom vezmeš vevnitř wapkou? 😄
pargi
0
Noooo, v podstatě neznám taky auto, které by nešlo vzít vevnitř wapkou ;-.)
Asi mám špatný asociační řetězec, ale první, co jsem na fotkách uviděl, byla mírně nazvedaná Kia Soul.
Tak snad to bude opravdu schopné vozítko.....
Tak snad to bude opravdu schopné vozítko.....
Mně to zase z některých pohledů přijde jako Yeti na steroidech 😄
Schopné asi bude, ale o kvalitě pochybuji ...
Schopné asi bude, ale o kvalitě pochybuji ...
Jakou kvalitu u Defendru vlastně čekáš?
tou kvalitou jsem myslel celkovou spolehlivost, což spolu souvisí . Opravdu nepředpokládám, že si někdo kupuje Defendra a čeká, že bude mít např. uvnitř měkčené plasty 😉
Znovu opakuju...3/4 všech dosud vyrobených Defenderů stále jezdí! Je to malej důkaz spolehlivosti?
No ono je otázka za jakou cenu, každé auto se dá udržet v provozu ... Nevím, nechci se hádat neznám nikoho z mého okolí kdo by vlastnil nebo používal Defendra, ale znám majitele Freelandra, který ho měl od nova a když se ho nakonec zbavil nebylo štastnějšího člověka. No a pak, když jsem viděl poprvé nového Range Rovera, tak to bylo na chorvatské dálnici, když u něho stálo servisní vozidlo. Člověk si potom zaškatulkuje celou značku a když ještě vezmu v úvahu to, že nový Defender bude muset splňovat všechny nové evropské normy, tak bych na spolehlivost moc nesázel.