Videa
:-!
mě se nelíbí ani jedno 😉
Tak za tohle má BMW :yes😒br />
Nemyslím jen Karolínu, určitě potěší, že sáhli po Češce a ne po některé z domácích modelek, ale ten klip působí tak nějak pohodově, lidsky, laskavě. Má to atmosféru, kouzlo. 😄
Nemyslím jen Karolínu, určitě potěší, že sáhli po Češce a ne po některé z domácích modelek, ale ten klip působí tak nějak pohodově, lidsky, laskavě. Má to atmosféru, kouzlo. 😄
...pre reklamu resp. na jazdu pre blondynku, jednoducha premavka...furt rovno, ziadne prednosti ani semafory a obmedzenia rychlosti...dobre to zmenežovali chlapci od BMW 😄
Cena je jistě vysoká, ale v základu jsou např. alu kola, klima, autorádio, okna a zrcátka v elektrice, idrive, sledování tlaku v pneu atd. (nemám ceník po ruce), ...a taky předepsaný servis 5let/100.000km zdarma včetně materiálu.
Systém vše vpředu způsobil, že se jedná o nejlevnější BMW. 1-er je podle ceníku o jednotky tisíc levnější avšak za alu kola či rádio professional s idrive si musíte připlatit řádově desítky tisíc. Jako doporučení hodný příplatek (22.000 CZK) jsou jistě LED světlomety.
A právě technologie, inovace a cena jsou průvodním znakem prémiových značek.
Jízdní vlastnosti taky odpovídají "vše vpředu". V rychle projeté zatáčce jde auto přes přední kola ven. Základní benzínový tříválec 1,5l 8-s je skvěle odhlučněný. Na šestku při 140km/h točí 3000 ot/min a já jako uživatel dieselu a automatu jsem rychlosti řadil podle doporučení, sluch mi byl k ničemu.
Vzhled je věc individuálního vkusu, ale interiér mi přišel na pohled dosti luxusní a na BMW i prostorný na zadních sedadlech. Co mi nesedělo byla výška sedadla nad podlahou, ale chválím nastavení jejich výšky, jako u normálních aut. 😄
Systém vše vpředu způsobil, že se jedná o nejlevnější BMW. 1-er je podle ceníku o jednotky tisíc levnější avšak za alu kola či rádio professional s idrive si musíte připlatit řádově desítky tisíc. Jako doporučení hodný příplatek (22.000 CZK) jsou jistě LED světlomety.
A právě technologie, inovace a cena jsou průvodním znakem prémiových značek.
Jízdní vlastnosti taky odpovídají "vše vpředu". V rychle projeté zatáčce jde auto přes přední kola ven. Základní benzínový tříválec 1,5l 8-s je skvěle odhlučněný. Na šestku při 140km/h točí 3000 ot/min a já jako uživatel dieselu a automatu jsem rychlosti řadil podle doporučení, sluch mi byl k ničemu.
Vzhled je věc individuálního vkusu, ale interiér mi přišel na pohled dosti luxusní a na BMW i prostorný na zadních sedadlech. Co mi nesedělo byla výška sedadla nad podlahou, ale chválím nastavení jejich výšky, jako u normálních aut. 😄
Výška sedadla.. je to MPV, sedíš dokonce výš než v BMW X1. Pro mladou akční slušně vydělávající rodinu je tohle auto ideální volba.
No odhlučněný je ale až v otáčkách, v nízkých z toho slyšíš HTP 😄 Dynamika vozu solidní, žádná raketa, ale jelo to určitě lépe, než 1.2 TSI, na 1.6 Ecoboost nemá. 1.4 TSI neznám v normální verzi, nemohu soudit.
Daleko lepší je naftová motorizace, s autem cvičí velmi dobře, na rodinné cestování ideál.
Posaz mi vyhovoval, právě že není jako u MPV 😄
Jinak některé prvky v základní výbavě moc hodné prémie nebyly, ale jízda na tento typ vozu super, prostornost více než slušná a ceny nejsou tak hrozné... mít Golf Sportsvan v highline s TDI, nebo za dost obdobnou cenu 2er se "základním" dvoulitrem? Beru BMW...
Daleko lepší je naftová motorizace, s autem cvičí velmi dobře, na rodinné cestování ideál.
Posaz mi vyhovoval, právě že není jako u MPV 😄
Jinak některé prvky v základní výbavě moc hodné prémie nebyly, ale jízda na tento typ vozu super, prostornost více než slušná a ceny nejsou tak hrozné... mít Golf Sportsvan v highline s TDI, nebo za dost obdobnou cenu 2er se "základním" dvoulitrem? Beru BMW...
petrumr
Kde jsou ty dítka, co tady u fábie kritizovali výbavu, obzvlášt volant >😁 U tohodle auta něco zaškrtávat je extrém, nebot nemět v základu zadní sedadla posuvná a sklopná je fakty MPV pro hnupy, ale nemět tam v základu Bluetooth je prostě pohnutka, proč to nezarazí prodávat.
....kdyby ke každýmu nemuselo být prezentovaný nějaký drahý koště.
V Brněnské Olympii mě holčina u 218i ujišťovala, že vystavený auto s výhřívanýma sedadlama,tempomatem a automatem je za 700. Podle ceníku mi to vůbec neštimuje, ale pokud by to tak bylo, přijde mi cena určitě zajímavá, až nízká.
petrumr
bez dph a dopravy do autosalonu.
mpv si potrpi na premiovu "nekvalitu" .. ved je to v postate uplne normalne az doslova nevkusne mpv s prednym nahonom akurat si platis za to ze mas tu logo bmw.... 😒br />
nedavam tomuto bmw velke nadeje.... zakaznik si v tejto triede uz na "premiovu nekvalitu" asi moc nepotrpi.... skor chce nieco spolahlivejsie hodnotnejsie krajsie a praktickejsie a za dobru cenu ..... tu rozhodne lepsie posluzi verso alebo carens :yes:
voKURKOVÁ SEZÓNA UŽ DÁVNO SKONČILA MLÁDEŽI OD BMW !! [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Cim dalej tym viac ludi si praveze praje vyssiu kvalitu, viac moznosti individualizacie, pohonnych jednotiek, pohonov ( 4x4 ), vyber kvalitnej automatickej prevodovky...atd...
Takze ja si viem v pohode predstavit majitela vyssej strednej, alebo SUV, ktory zenicke kupi misto maleho SUV prave MPV - lebo na prepravu deciek do skoly a nakupy to moze byt vyhovujucejsie auto.
Toto ale nas Topor nepochopi :-! a len sa bude toporit... 8-s
Pokud ano klidne se rozepis, rad si to prectu.
Snad jen v tom že oni dva němci ti nabídnou volbu výkoného benzinu, což francouzi ne. Ovšem drtivá většina zákazníků BMW A MB stejně hrábne po dieselu. Ale ano, ona možnost tu je..
Jinak MPV by měla být (alespoň dle mého názoru) o prostoru a variabilitě. A tady si u premie připlatíš za to co ti francouzi dají automaticky(viz posuvné sedačky). Takže tě prémiová automobilka akorát tak premiově podojí.
Takže jediné co z oné premiovosti zbyde jsou pohlednější materiály v interieru a vzhled interieru jako takový a onen tebou zmiňovaný infotaiment.
Co se týče BMW 2 AT tak jsem toho v něm najezdil asi tolik co ty - tedy nic (pokud se mýlím a už jsi s ním jel tak se omlouvám).
Zmiňoval jsi, kvalitu, infotaiment, motory, podvozek. V infotaimentu je premiova konkurence dál, ale to je tak vše. Ale myslím že auto se pořizuje z jiných důvodů než listovat palubákem, i když chápu že pro hračičky je to minimálně zezačátku zábava.
Navíc můj přísvěvek byl o tom, kdo ti toto MPV koupí, ato trvám na tom že je to volba hlavně pro snoby, protože jestli stojí o 50% více, tak rozumem je to neobhajitelné.
Roznodně si to nekupuje ten kdo se o auta zajímá a klade důraz na ony motory podvozek a kvalitu infotaimentu.
Tak nějak jsi to myslel ?
Jinak hlavně marně nehledej hlubší logiku zrovna v jeho příspěvcích...
Proboha.