Videa
woody-alien
2
že bílí muži neumějí skákat. 😉 Parádní video. :yes:
Přejít do diskuze
Na takové ježdění je třeba mužů s gumovou páteří nebo přímo bezpáteřní. Jak je na tom Aleš? >😁
A ty sa mu čuduješ? Po tom čo sa na Lopraisovcov svojho času Tatra vykašľala a oni je aj tak robili viacmenej reklamu značka zadarmo. Myslím, že tento rok nemal veľmi na výber, zvlášť potom, čo jeho královna neprešla technickou prebierkou pár mesiacov pred štartom.
Asi bezpáteřní, když Tatrovák sedá do Manu.. a nebo není Tatrovák. Strejda by to určitě neudělal, ten měl jinou hrdost.
[odkaz]
No ale jinak je vidět, že ten MAN je po technické stránce na tom hodně dobře, asi i líp než speciál Tatra. Ten zbytečně limitují výkyvné polonápravy měnící rozchod a náklon kol. Uvidíme co letos předvedou Kamazy.
No ale jinak je vidět, že ten MAN je po technické stránce na tom hodně dobře, asi i líp než speciál Tatra. Ten zbytečně limitují výkyvné polonápravy měnící rozchod a náklon kol. Uvidíme co letos předvedou Kamazy.
Něco o tom vím - můj kamarád pracoval v 90.letech spoustu let na manažerské pozici v Tatře... Lopraisovi staršímu vlezla sláva na mozek a choval se, jako by mu Tatra patřila... Nikoho nerespektoval a dělal si, co chtěl... Např. si založil svou firmu na vývoz ND na Tatry a cenově podrážel oficiální distributory v zahraničí... Spoléhal na to, že mu to budou tolerovat kvůli tomu, že jim dělá reklamu, což mu dlouho vycházelo... Až pohár trpělivosti přetekl... :no:
Jezdím občas kolem, ale jinak jsem tam nebyl, teda pokud tě zajímají nějaké podrobnosti... >😒]
Už jsem se lekl, že je sponzoruje frenštátský night club ("bordel") s obdobným logem 69 a on je to jen energeťák. >😁