Novinky
M1chal
0
Doufám, že z těch 5000 objednávek bude jedna pro mě >😁
Mig_35
0
717 koní za 1,3 M... dobrý :yes:
... ono to není jenom o tom Hellcatu, celkově FCA v USA neskutečně šlape....
viz data za říjen (a vůbec celý rok): [odkaz]
prodeje nahoru o 22% a zvýšení tržního podílu z 11,6 na 13,3% - slušný výsledek, řekl bych.... :yes:
viz data za říjen (a vůbec celý rok): [odkaz]
prodeje nahoru o 22% a zvýšení tržního podílu z 11,6 na 13,3% - slušný výsledek, řekl bych.... :yes:
On je především úspěch, že se vůbec o nějakém úspěchu v souvislosti s Fiatem (potažmo FCA) vůbec tady píše a ještě větší úspěch je, že se zatím obešlo bez hloupého komentáře.
P.S. Snad neublíží ta tabulka "spolehlivosti", která v reálu jak to tak vypadá nebude zase až tak špatná.
Jinak poslední poznámka. Podle názorů některých je Cherokee po Aztecovi asi nejhorší a nejškaredější auto, ale ti tupí Američani po něm jdou jak slepice po flusu. Že by to FCA nevedli jen samí diletanti?
P.S. Snad neublíží ta tabulka "spolehlivosti", která v reálu jak to tak vypadá nebude zase až tak špatná.
Jinak poslední poznámka. Podle názorů některých je Cherokee po Aztecovi asi nejhorší a nejškaredější auto, ale ti tupí Američani po něm jdou jak slepice po flusu. Že by to FCA nevedli jen samí diletanti?
... třeba je v USA poptávka po hnusných a nespolehlivých autech, tak holt FCA vyšlo vstříc a nabídlo Cherokeeho.... Když to lidi kupují, byli by v FCA blbí, kdyby jim to nenabídli.... 😉
Nyní je prý poptávka po parodii na Jeep, takže se bude launchovat Renegade.... Pokud se měsíčně zase najde 15 tisíc zoufalců co si to koupí, mohou si u FCA gratulovat....
Za pozitivní považuji i fakt že první prodeje nevýrazného a bezpohlavního Chrysleru 200 vypadají velmi slibně a že naftové verze pick-upů které nikdo nechce také mizí ze showroomů.... :yes😒br />
Nezbývá než se těšit, jak Marchione příští rok definitivně zku*ví Alfu (abychom tedy použili aktuální žargon....)
Nyní je prý poptávka po parodii na Jeep, takže se bude launchovat Renegade.... Pokud se měsíčně zase najde 15 tisíc zoufalců co si to koupí, mohou si u FCA gratulovat....
Za pozitivní považuji i fakt že první prodeje nevýrazného a bezpohlavního Chrysleru 200 vypadají velmi slibně a že naftové verze pick-upů které nikdo nechce také mizí ze showroomů.... :yes😒br />
Nezbývá než se těšit, jak Marchione příští rok definitivně zku*ví Alfu (abychom tedy použili aktuální žargon....)
Nezbývá než se těšit, jak Marchione příští rok definitivně zku*ví Alfu... aby ses nedivil 😉
Jinak tady samozřejmě klasika, hrozně se mi líbí, jak vám všem tady a v tý vaší chrajzlerácký chlístárně smrdí spojení s Fiatem, ale že se amíci konečně pomalu učí dělat prodejný auta a zvedají se zisky, z toho chrochtáte blahem, co?? Fakt mě dojímáte, jen se divim, že se tu ještě neprojevil ten váš "capo di tutti capi" baričelo >😁
Jinak tady samozřejmě klasika, hrozně se mi líbí, jak vám všem tady a v tý vaší chrajzlerácký chlístárně smrdí spojení s Fiatem, ale že se amíci konečně pomalu učí dělat prodejný auta a zvedají se zisky, z toho chrochtáte blahem, co?? Fakt mě dojímáte, jen se divim, že se tu ještě neprojevil ten váš "capo di tutti capi" baričelo >😁
Co je ale špatný, že samotnej Fiat se tam prodává daleko líp jak u nás, ať se to přepočte jak chce... A přitom tam mají jít všichni jen po velkejch autech s pořádným motorem - 500 to naplňuje beze zbytku 😄
Přečetl jsi si to??? Jak můžeš napsat neskutečně šlape? Ty nevidíš, že prodej osobáků klesl? Ty nevidíš, že to táhnou pick-upy a SUV?
ale to je trend na celém trhu že SUV a pick-upy zvyšují svůj podíl na celkových prodejích....
Celkově se to u Chrysleru sdružuje pod položkou "truck" a do ní jsou zahrnuty i MPV typu Journey, Voyager a taky třeba F500L nebo Cherokee, který má tedy podle mě mnohem blíž k běžnému osobnímu autu než ke katagorii "truck"....
Celkově se to u Chrysleru sdružuje pod položkou "truck" a do ní jsou zahrnuty i MPV typu Journey, Voyager a taky třeba F500L nebo Cherokee, který má tedy podle mě mnohem blíž k běžnému osobnímu autu než ke katagorii "truck"....
No vzhledem k tomu, že celý JEEP je v segmentu trucks, tak mne to nepřekvapuje. Vlastně cars te´d táhne hlavně Dart a 200 ka. Až přijde nový Avenger a 300ka, tak se to zase zlepší. Těch 50 tis. kousků měsíčně dají. A to je strop (ty priority jsou jasně dané - Trucky, SUV a Crossovery). Jen si vem jak se stále dobře prodává (A to i u nás) v podstatě letitý Journey - Freemont.
Mimoto, už se pomalu začíná rozjíždět, jak je vidět prodej Ducata (Promastru).
Mimoto, už se pomalu začíná rozjíždět, jak je vidět prodej Ducata (Promastru).