Novinky
Chybička sa vlúdili, a to viaceré:
"automobil se doposud spoléhal na atmosférický osmiválec o výkonu 420 koní (319 kW)" 420 koní je po správnosti 308 kW.
"Výkon GTS tak poskočil na 440 koní (423 kW)": 440 koní je po správnosti 323 kW (stránka samotného Porsche udáva výkon GTS 324 kW).
Ono celkovo by bolo vhodnejšie v článkoch udávať výkon v oficiálnych jednotkách výkonu, teda v kilowattoch (a to buď výlučne, alebo aspoň na prvom mieste). Kone spôsobujú len problémy, lebo inak to počítajú Nemci: 1 kW = 1,36 PS, inak Briti: 1 kW = 1,34 bhp a občas inak i Francúzi. Takže o výkone v koňoch sa môžeme baviť my na diskusii, redakcia by ale mohla používať oficiálne jednotky.
"automobil se doposud spoléhal na atmosférický osmiválec o výkonu 420 koní (319 kW)" 420 koní je po správnosti 308 kW.
"Výkon GTS tak poskočil na 440 koní (423 kW)": 440 koní je po správnosti 323 kW (stránka samotného Porsche udáva výkon GTS 324 kW).
Ono celkovo by bolo vhodnejšie v článkoch udávať výkon v oficiálnych jednotkách výkonu, teda v kilowattoch (a to buď výlučne, alebo aspoň na prvom mieste). Kone spôsobujú len problémy, lebo inak to počítajú Nemci: 1 kW = 1,36 PS, inak Briti: 1 kW = 1,34 bhp a občas inak i Francúzi. Takže o výkone v koňoch sa môžeme baviť my na diskusii, redakcia by ale mohla používať oficiálne jednotky.
Ze stejné "chybičkové" kategorie je informace o použití PDK pro Cayenne GTS, bude tam 8st tiptronic, porsche to už nějakou dobu zdůvodňuje tím, že se tato převodovka lépe hodí pro tažení přívěsu v porovnání s PDK...
GTS som mal moznost mat v rukach minulu gen. A to cerstvo, nez sme so znamym prisli na jeho Cayane S za jeho obch. partnerom. Kym oni debatovali, ja som sa bol povozit 😄
Cca 30 km nieje dost, aby som mohol povedat nejaky vyrok "testu", ale to auto bolo o triedu lepsie nez Cayane S ! ...V aktualnej gen, poznam spravanie zase len Cayena S ;-\
GTS aktualne som v rukach nemal, ale bojim sa, ze tymto downsizingom mu hodne uskodili. Ono zvuk V8 je proste fakt nieco, co adekvatna klientela za nejakych 5g CO2, alebo pol deci / 100 km asi nebude mat chut vymenit. No a kedze V8 tym padom bude uz len v Turbe, ( alebo diesel V8 S >😒] ) tak sa trosku obavam, ze z vynimocneho auta sa stne priemerne, pre zaujemcu o neriedeny jazdny a zvukovy zazitok vo vyse 2 tonovom kolose menej atraktivne auto... :-!
Nebudem tu nad nim lamat palicu, len mi to prijde smutne. Proste skoda 😒
Jsem z toho na rozpacích a tipuji, že jde o další downsizing, po kterém zbude nostalgie po předcházejícím motoru. 3.6 turbo jede (v Macanu) velmi pěkně, dokonce zvukový projev je zábavný, přes slyšitelné pištění turb si motor pěkně bručí (standardní výfukový systém), takže předpokládám, že i u Cayenne GTS si se zvukem nějak poradí, ale současnému 4.8 to zvukově nebude sahat ani po kotníky. Jízdní dynamiku neřeším, i přes papírové zlepšení, to nebude žádná dramatická změna, snad s výjimkou pružnosti..
Cayenny (92A) mám "poskákány" téměř všechny vyjma základního benzínu a hybridu, na jednom z nich mám najeto cca 70tkm a nejvíc mi spadla čelist z 8-válcového dieselu (je to bombardér, který nejede o nic pomaleji než turbo) a právě z GTS. Kdyby se dnes natáčel Bullitův případ, tak bych věděl, které auto by sedlo do legendární auto honičky! Říká se, že u některých aut slyšíš objem motoru a GTS je přesně ten případ.
Mimochodem - sbohem panamero GTS!
V kazdom pripade Audinacky 4,2 TDi je "lokomotiva" so zvukom ako sa slusi a patri, o tahu a vykone hovorit netreba.
No co uz, pre mna to bolo nezabudnutelnych cca 30 km, ktore, ked porovnavam so vsetkymi moznymi SUV, ktore sa mi zatial dostali do ruk, sa porovnavat nedaju.
Mozno by este moj nazor zmenili X5/6M...moooozno 😉
Pochopitelně, že je turbo rychlejší, ale tak nějak předpokládáš, že pojede rychle. Pak si přesedneš do dieselu, který má o 135k méně, o 100Nm větší krouťák, je o 30kg těžší a žasneš..
a jasne že treba brať Turbo vs Diesel S s rezervou ale som zistil že väčšina ludí tu sa zameria vždy na jedno slovo a podla toho sa odvíja ďalšia diskusia..Turbo je rýchlejšie ale je pravda že Diesel S je prekvapivo rychlý..človek by to tam až tak nečakal ale predsa.. 😄
vykony a byl tu s tim motorem driv. Ale to je jenom VW, ze😊
Mozno si len Porsche poladilo vyfukovy system na svoj obraz 😉
jako benzinovy osmivalec, a rozhodne nezni jako u Cayennu