Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Tatra chce prorazit v Mexiku, dodá tam prvních 16 vozů

12 komentářů

3_diamanty
brazilia thajsko indonezia turecko iran ... 😉 ... toto su stale maloobjavene trhy kde to bude rast v najblizsich rokoch slusne .....

v sucasnosti vsichni jsou uz v mexiku..... [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] :yes😒br />
tatra preto nemoze chybat.... :yes:
Bubáq
To v.le Topper, tys větší pako než já! Jaké máloobjevené trhy?! Konkurence Tatry na nich funguje desítky let v nejlpeší možné kondici, tzn. že nabízí vyspělé náklaďáky v nejvyšších technických specifikacích. To platí pro všechny Tebou uvedené země...
Brazílie a růst?! Nějak nemáš přehled o současné ekonomické situaci Brazílie: tam nyní začínají chybět koupěschopní zájemci.
V souladu s firemní strategií, Tatra má šanci pouze využít speciálních poptávek na speciální vozy; ono totiž prodávat vozy v tak vzdálených destinacích bez super servisu je takřka nemožné. Tatra to zkouší, ale musí dodat dost vozů na to, aby se lokálnímu partnerovi poskytovat servis tatrám (s dodávkou dílů na tak obrovské vzdálenosti) vůbec vyplatilo.
Ve zprávě o prodeji do Mexika mi chybí jakákoliv návaznost na DAF (Paccar), která by mohla dát šanci na zajištění servisu v místě.
Takže sorry, tisková zpráva zní (jako obvykle) optimisticky, ale pokud to Tatra myslí vážně, čeká její managery opravdu šílená porce práce s velmi nejistým výsledkem. Ale i já držím palce!
Mexico lindo y querrido, cómo te amo!
Pozn.: Kdo je vlatně ten zákazník v Mexiku?
Gilgit
Souhlas. Ale na Toppera, zdejsího supere😜erta na globální automobilové trhy, nemás. Ten jak neco objeví, tak je zle. >😁
petrumr
no zase my víme, že komunisti tatru chtěli zničit, ale pracovníci se nedali. UV ksč dali jakýs seznam, co se nesmí u nás pro auta vyrábět a mezi seznamem byly i synchony do převodovky a tak tatrováci aby to vůbec řadilo, tak tam dali aspon posilovač řazení. My tedy nadáváme na komunisty právem a neškodilo by, abys měl avatar rudou hvězdu. :-!
Gilgit
Jo, petrumre, zase plácás. Komunisti chteli Tatru znicit, proto byl SSSR hlavní e😜ortní trh pro znacku Tatra.

Neškodilo by, abys měl jako avatar opici.
petrumr
ale pracující lid nechtěl aby komunisti vyváželi jen do ruska. A k tomu avataru- mám tam můj stroj, na vrtule jezdili i německá vojska. :-! Jsem hrdý na něj. :-!
Gilgit
Vsak já vím ze jsi hrdý na nemecká vojska z doby 2. svetové války.
Jenom aby sis potom zase nemusel vybírat náhradní volno.
Anonym
Když se Petra ptali, kde byli jeho příbuzní na dovolený, napsal že dědeček byl v Rusku. S Wermachtem, a protože mu tam omrzl nos, doted celá rodina nenávidí rusko a komunisty 😄))
petrumr
tohle je nejblbější příspěvek roku. Ty jako obdivovatel amerických aut si to přečti ještě jednou. Doufám, že na fanclubu amerik dostaneš domácí vězení. :-!
petrumr
ty jsi zase hrdý na ty vojska co v době dovolených se nedovolenkují. :-!
Gilgit
Já nejsem hrdý na zádná vojska, ty vygumovaný obdivovateli nacismu.
JirkaV8
Buďme rádi za každý prodaný kus, kam, to je už za druhé :yes: Věřím že nové vedení to má celkem spočítané a ví co a proč dělá.