Ekonomika
grifith
3
Také vidím, že ho nevidím a podobné to mám i s Rapidem. I když se prodává jak teplé housky, tak na cestách mi to až tak nepřijde.
Přejít do diskuze
No, ten nový Golf se koukám prodává dost,ale že by byl vidět jako I30 na silnici, parkovišťích, to mě nepřijde.Ještě někdo to tak vidí?
No kdyby se mi pletl s sestkovym golfem tak bych "jej" mel logicky potkavat jeste casteji a ne naopak.
A jinak za me ne, nepozoruji ze bych potkaval nejak vic i30 nez Golfu.
A jinak za me ne, nepozoruji ze bych potkaval nejak vic i30 nez Golfu.
Možná je to tou podobností s předchozí verzí, takže na první pohled se lehce přehlídne a hůře se tyto dvě verze rozeznávají, alespoň pro mne..
Myslím, že není problém auta, když majitel neví, jakou kategorii vozu si pořídil.
Jinak s tím šlechticem fakt bavíš. A máš titul de nebo nějakej jinej? >😁
Jinak s tím šlechticem fakt bavíš. A máš titul de nebo nějakej jinej? >😁
Neměl by ses prohlašovat za všechny, to nevypadá dobře. Ač je Roomster nezvyklým zástupcem, tak stále není problém jej řadit mezi malá MPV.
To klobouk dolů.. 289 S-class za 10 měsíců. Kdo to sakra kupuje? >😁 Asi něco dělám špatně.
Já je potkávám, ale většinou jako fleet. V Praze jsem neviděl nepolepený golf (musím ale říct, že hodně od vodafone a o2). Takže na dálnici a Pražskym okruhu jsem jich viděl už dost. Ale třeba na ně jen mám štěstí. Stejně jako mám štěstí na rapida, toho taky potkávám často, hlavně liftback v menších městech stojí snad před každým lidlem a penny...
Tak Citigo vidám zejména ve svém regionu relativně často. Golfů sice taky pár (poměr kombi a HB cca stejný), ale nejspíš jsou provozované jinde než kudy jezdím.
Já mám problém spatřit spíš to cígo, golfy docela dost a snad víc jak polovina jsou kombíky.