Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo spustilo výrobu XC60 v Číně

18 komentářů

petrumr
dnes nejela felda, podíval jsem se na zoubek a hele, čínská součástka se pokazila >😁
Joab
Ja jednou videl v zoologicky hrocha, mel ouska a koukal z vody.
Gilgit
:yes:
petrumr
gilgite, tys hrocha neviděls, ty chodíš do zoo šmírovat lidi :-!
Gilgit
Jawohl Herr Nilpferd.
Ji/Ri
To už je trapné.... nebuď pořád tak infantilní. :-!
Ji/Ri
>😁
petrumr
já jsem byl v zoo vícekrát, jestli tys toho hrocha viděls jen jednou, tak je někde něco špatnýho.
Joab
Covece at tu vetu rozebiram jak chci, furt mi vychazi, ze jsi hroch. Sexy hroch?
Gilgit
>😁
petrumr
jak tam děcka jezdíte? Hrajete si na vojáky?
Gilgit
Myslís tvoji oblíbenou hru na príslusníky SS?
petrumr
gilgite, máš nějaký mindráky?
CarlosOstrava
Nebylo téma Volvo a Čína???? :no:
Gilgit
Bylo, ale petrumr jede téma netéma. Ja klidne mohu diskutovat na téma výroba automobilu Volvo v Cíne. Vozy Volvo se v Cíne vyrábely jiz v minulosti ve spolecném podniku firem Changan, Ford a Mazda a dnes se tam výroba této znacky, mimo jiné také v souvislosti s Geely, velice zajímave rozvíjí. Ale dovedes si petrumra predstavit jak diskutuje o cínském automobilovém prumyslu? Nebo o automobilovém prumyslu jako takovém?
CarlosOstrava
Petr je "jiný".... >😁
Ale nechci tady nikoho pomlouvat, k tomu diskuze neslouží(tedy neměla by).
Sám vlastním již druhé Volvo a trošku se obávám, že čínani za nějakou dobu budou vyžadovat cost saving a budou postupně výrobu přesouvat...
To se na kvalitě musí projevit!
Z vlastní zkušenosti vím, že třeba co se týká Hyundai, tak i když je matka v Koreji, kvalita v koreji vyrobených aut je nesrovnatelně nižší než ta Nošovická.
Takže i když se dodržují firemní standarty, hodně záleží kdo tam ten šroub zašroubuje... ;-\
Atila_
Kvalita Volva jako takoveho klesa uz cela desetileti. Nejvyssi kvalitu mely kousky z devadesatych let vyrabene jeste pod svedskou taktovkou, uz fordacke modely byly sizene, staci se podivat na podvozek nejakeho stareho Volva z devadesatek a porovnat ho s jakymkoliv fordackym Volvem o dekadu mladsim. Stare svedske pojizdne ingoty skoncily pred patnacti lety. No a Cinani uz v tom jenom pokracuji, nove modely jsou uz zase horsi nez byly ty za Forda. Co mne treba osobne mrzi je ukonceni spoluprace s Dynaudio ohledne audiosystemu (protoze Dynaudio proste nedoda smejd ani kdyz ho automobilka pozaduje) a jeho nahradou dnesnimi "premium sound" chrchlaky s jejichz (v porovnani s Dynaudiem) az komickym zvukem.
Gilgit
Pokud myslís to, ze by se vozy Volvo z cínské výroby prodávaly v Evrope (EU), tak momentálne to nehrozí, ale pro budoucnost není vylouceno, ze by se treba jeden model mohl vyrábet pro vsechny trhy jen v Cíne.