dnes nejela felda, podíval jsem se na zoubek a hele, čínská součástka se pokazila >😁
Joab
2
Ja jednou videl v zoologicky hrocha, mel ouska a koukal z vody.
Gilgit
:yes:
petrumr
gilgite, tys hrocha neviděls, ty chodíš do zoo šmírovat lidi :-!
Gilgit
Jawohl Herr Nilpferd.
Ji/Ri
0
To už je trapné.... nebuď pořád tak infantilní. :-!
Ji/Ri
0
>😁
petrumr
já jsem byl v zoo vícekrát, jestli tys toho hrocha viděls jen jednou, tak je někde něco špatnýho.
Joab
0
Covece at tu vetu rozebiram jak chci, furt mi vychazi, ze jsi hroch. Sexy hroch?
Gilgit
>😁
petrumr
jak tam děcka jezdíte? Hrajete si na vojáky?
Gilgit
Myslís tvoji oblíbenou hru na príslusníky SS?
petrumr
gilgite, máš nějaký mindráky?
CarlosOstrava
0
Nebylo téma Volvo a Čína???? :no:
Gilgit
Bylo, ale petrumr jede téma netéma. Ja klidne mohu diskutovat na téma výroba automobilu Volvo v Cíne. Vozy Volvo se v Cíne vyrábely jiz v minulosti ve spolecném podniku firem Changan, Ford a Mazda a dnes se tam výroba této znacky, mimo jiné také v souvislosti s Geely, velice zajímave rozvíjí. Ale dovedes si petrumra predstavit jak diskutuje o cínském automobilovém prumyslu? Nebo o automobilovém prumyslu jako takovém?
CarlosOstrava
0
Petr je "jiný".... >😁
Ale nechci tady nikoho pomlouvat, k tomu diskuze neslouží(tedy neměla by).
Sám vlastním již druhé Volvo a trošku se obávám, že čínani za nějakou dobu budou vyžadovat cost saving a budou postupně výrobu přesouvat...
To se na kvalitě musí projevit!
Z vlastní zkušenosti vím, že třeba co se týká Hyundai, tak i když je matka v Koreji, kvalita v koreji vyrobených aut je nesrovnatelně nižší než ta Nošovická.
Takže i když se dodržují firemní standarty, hodně záleží kdo tam ten šroub zašroubuje... ;-\
Atila_
0
Kvalita Volva jako takoveho klesa uz cela desetileti. Nejvyssi kvalitu mely kousky z devadesatych let vyrabene jeste pod svedskou taktovkou, uz fordacke modely byly sizene, staci se podivat na podvozek nejakeho stareho Volva z devadesatek a porovnat ho s jakymkoliv fordackym Volvem o dekadu mladsim. Stare svedske pojizdne ingoty skoncily pred patnacti lety. No a Cinani uz v tom jenom pokracuji, nove modely jsou uz zase horsi nez byly ty za Forda. Co mne treba osobne mrzi je ukonceni spoluprace s Dynaudio ohledne audiosystemu (protoze Dynaudio proste nedoda smejd ani kdyz ho automobilka pozaduje) a jeho nahradou dnesnimi "premium sound" chrchlaky s jejichz (v porovnani s Dynaudiem) az komickym zvukem.
Gilgit
Pokud myslís to, ze by se vozy Volvo z cínské výroby prodávaly v Evrope (EU), tak momentálne to nehrozí, ale pro budoucnost není vylouceno, ze by se treba jeden model mohl vyrábet pro vsechny trhy jen v Cíne.
Ale nechci tady nikoho pomlouvat, k tomu diskuze neslouží(tedy neměla by).
Sám vlastním již druhé Volvo a trošku se obávám, že čínani za nějakou dobu budou vyžadovat cost saving a budou postupně výrobu přesouvat...
To se na kvalitě musí projevit!
Z vlastní zkušenosti vím, že třeba co se týká Hyundai, tak i když je matka v Koreji, kvalita v koreji vyrobených aut je nesrovnatelně nižší než ta Nošovická.
Takže i když se dodržují firemní standarty, hodně záleží kdo tam ten šroub zašroubuje... ;-\