Novinky
>😒] >😒] ...Vette ma u me rozhodne hvezdicku + , koupit si auto, ktere je zakazano v nejake zemi kvuli hluku...rozhodne neco, co bych chtel 😉
... a vo to právě de >😒]
Já myslel, že v Jižní Korei mají demokracii ne že se tam ani nesmí prodávat Corveta, která všude jinde běžně jezdí. >😁
ako mi bolo povedane.... myslet znamena houno vediet
no jo ... ono u nas v strednej eu tych corvett jazdia hotove mraky... clovek ich nestaci ani pocitat, su vsude potvory zlute >😁
no jo ... ono u nas v strednej eu tych corvett jazdia hotove mraky... clovek ich nestaci ani pocitat, su vsude potvory zlute >😁
Minulý týden sem jednu žlutou viděl, fungl novou.
A tu starší červenou týden předtím.
Jinak na srazech uscars jich pár bývá, vždy tak 15-30 >😁
A tu starší červenou týden předtím.
Jinak na srazech uscars jich pár bývá, vždy tak 15-30 >😁
tenhle článek mne pobavil. A o to víc se bavím, když jedu se svou vette po silnici ,kde je omezená rychlost kvůli hluku - např. jižní spojka-D1. tak tam s oblibou dám trojku a jedu tak, abych v limitu ten hluk porušil co nejvíc 😄 zdravím Humla a spol 😄
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pokud jsem to správně pochopil od Gilgita, nemá mne rád.
tak vysvětlím. Spojka mezi D1 a jižní spojkou kdysi byla omezena rychlostně na 50 kvůli hluku - viz doplněk pod značkou.
kdo tam kdy jel, ví, že je to široká, tříproudá kvalitní silnice a padesátka je tam s ohledem na bezpečnost a plynulost silničního provozu holý nesmysl.
protože ale kvůli hluku se omezovat rychlost podle zákona nesmí !!, doplňkovou tabulku sundali, ale 50 tam nechali a vesele tam kasírují provozovatele vozidel za S*** (správní delikt)
jestli je někdo tak hloupý, aby si nechal takovou zlovůli státu (obce) líbit, prosím. Já se tam ale chovám jako "vzorný" občan - bud jedu předpisově, ale hlučím, nebo je-li možnost, jedu velmi rychle, ale potichu. A za to mi S*** dát nemohou a ani mi složenky neposílají. Všichni jsme spokojeni.
vlastně ne, lidi, co si koupili byt poblíž vytížené silnice. jenže to byla jejich volba, ne ? To je stejné, jako když si lidi postaví nebo koupí byty a domy u letiště a pak chodí demonstrovat, jak jim vadí letadla nad hlavou.... takovým by se nemělo moc ustupovat.
tož tak 😄
jak jinak soudruhům, co pak vyhodnocují výsledky z kamer dokázat, že jsou trubky ?
P.S. pro útlocitné povahy a maminky s dětmi: klid, celé to moje pobuřování se děje tak jednou za měsíc, jinak se tam nevyskytuji . 😄
tak vysvětlím. Spojka mezi D1 a jižní spojkou kdysi byla omezena rychlostně na 50 kvůli hluku - viz doplněk pod značkou.
kdo tam kdy jel, ví, že je to široká, tříproudá kvalitní silnice a padesátka je tam s ohledem na bezpečnost a plynulost silničního provozu holý nesmysl.
protože ale kvůli hluku se omezovat rychlost podle zákona nesmí !!, doplňkovou tabulku sundali, ale 50 tam nechali a vesele tam kasírují provozovatele vozidel za S*** (správní delikt)
jestli je někdo tak hloupý, aby si nechal takovou zlovůli státu (obce) líbit, prosím. Já se tam ale chovám jako "vzorný" občan - bud jedu předpisově, ale hlučím, nebo je-li možnost, jedu velmi rychle, ale potichu. A za to mi S*** dát nemohou a ani mi složenky neposílají. Všichni jsme spokojeni.
vlastně ne, lidi, co si koupili byt poblíž vytížené silnice. jenže to byla jejich volba, ne ? To je stejné, jako když si lidi postaví nebo koupí byty a domy u letiště a pak chodí demonstrovat, jak jim vadí letadla nad hlavou.... takovým by se nemělo moc ustupovat.
tož tak 😄
jak jinak soudruhům, co pak vyhodnocují výsledky z kamer dokázat, že jsou trubky ?
P.S. pro útlocitné povahy a maminky s dětmi: klid, celé to moje pobuřování se děje tak jednou za měsíc, jinak se tam nevyskytuji . 😄
Když čtu reakce Ady nebo Kharla tak sem rád že se mi líbí tyhle krásně "uřvané" Vé osmičky 😄
ŘEV MOTORU JE NA OBTÍŽ!! TO JE TAKOVÁ BRBRM ZDROGOVANÝCH ZÁBAVA DĚDICTVÍ OD NAŠICH (PRA)DĚDŮ) DĚS, NAKOPAT DO PRRR KDYŽ POLITICI NEJSOU SCHOPNI 😄
Obtěžující je i blbá dízloktávie s CHROCHTAJÍCÍMA VENTILAMA !! >😁 >😁 >😁 >😁
Víte vy vůbec jak pohodově a tiše si svišté ELEKTROMOBIL !? [odkaz] [odkaz] [odkaz]
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-)
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
JEDNOU PROVŽDY A NAVŽDY VÍCKRÁT TO VOPAKOVAT NEBUDU😒br />autoforum.cz JE nejspíš BANDA ROPÁCKÝCH ZAPRODANCŮ DLOUHODOBĚ HANÍCÍCH TESLU A PŘEKRUCUJICÍCH FAKTA. JSOU NEJSPÍŠ ŽIVENÍ NĚJAKÝM ROPÁCKÝMPRASETEM A TUDÍŠ PÍŠOU V JEHO KONSENZU.
POLOPATĚ PŘELOŽENO: autoforum už ani nečíst, pokud člověk není motoristicky zabržděný pako, potřebující masírovat svoje spalovací ego jak je spalovák supr jak nad něj není a jak skvěle to šlape [odkaz] [odkaz] drž se rači faktů 😉