Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLondon Taxi International TX4: Limitovaná edice taxi s britskou vlajkou na chladiči
12 komentářů
T613
0
Tohle by mohla v licenci vyrábět i Tatra. Aspoň by byla sranda >😒]
2.5l turbodiesel se 74kW a spotřebou 10l? Se nedivím, že to nikdo nekupuje.
Ježišmarjá a kdo by to měl kupovat? Vždyť je to auto pro taxikáře - a ti to skutečně kupují.
Já jsem v tom na rozdíl od tebe jel, a uvnitř je to skutečně malý autobus - vnitřním prostorem se to nedá srovnat vůbec s žádným stereotypem Mrecedesu E či Superbu.
To není auto určené pro normální provoz - to by si koupil jen cvok.
Anglie je jich plná, a jelo se v tom fakt dobře. Vždyť když jedeš taxíkem z letiště do hotelu, je ti v podstatě jedno, do čeho vlezeš, hlavně aby jsi už byl na hotelu.
Já jsem v tom na rozdíl od tebe jel, a uvnitř je to skutečně malý autobus - vnitřním prostorem se to nedá srovnat vůbec s žádným stereotypem Mrecedesu E či Superbu.
To není auto určené pro normální provoz - to by si koupil jen cvok.
Anglie je jich plná, a jelo se v tom fakt dobře. Vždyť když jedeš taxíkem z letiště do hotelu, je ti v podstatě jedno, do čeho vlezeš, hlavně aby jsi už byl na hotelu.
no ja myslim,ze oni ti taxikari v Londyne to kupuji,protoze musí.nejsem si tim jisty,ale mam dojem ze jinak by to nesmeli alespon v Londyne vykonavat s jinym autem
Ono to bude ale díky tomu asi s životností někde jinde než výkonově nadopovaný TDI apod.
nevim, ale motor VMmotori by mi pdo kapotu nesměl, i kdyby to auto bylo zadarmo.
náhodou tenhle motor maji same lepší káry.myslim,ze se daval do Aro,Uaz atd.je vicemene nesmrtelny proto je i v tom taxiku
Motor je VM Motori, do Aro a UAZ se rvou polské Andorie. [odkaz] je to motor do dodávek. Důležitá je spolehlivost.