Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ham.
Nikoliv S 550.
I tak je to od Mercedesu zmatečné označení, protože se tváří jako vrcholný osmiválec a přitom je to jenom šestiválec
I tak je to od Mercedesu zmatečné označení, protože se tváří jako vrcholný osmiválec a přitom je to jenom šestiválec
Neni zmatečný je to šestivál + elektromotory o výkonu V8. Třeba Lexus to používá už dávno a vůbec označení řikající co to je za motor dávno skončilo. dneska spíš naznačuje výkon a když objem motoru tak jakej by to byl před pár lety. Tyhle doby [odkaz] sou prostě už pryč.
Což ale zrovna ty moc dobře víš ;-)
Což ale zrovna ty moc dobře víš ;-)
Máš pravdu jen částečně. U Lexe to sice není šestilitr, ale je to V8 o objemu 4969 cm3.
Jsem hodně zvědav na nějakou srovnávačku. Snad to porovnají se současnou i tou příští verzí, která příjde asi za rok. V každém případě pro mercedes :yes:
Jsem hodně zvědav na nějakou srovnávačku. Snad to porovnají se současnou i tou příští verzí, která příjde asi za rok. V každém případě pro mercedes :yes:
No právě! Značení je 600 ale neni to V12 šest litrů ale V8 + elektromotory. A stejnou logiku tady používá Mercedes
Tenhle Medvěd nepůsobí vůbec špatně ale já sem zvědavej na nový LS s kterym by měla konečně přijít i nová generace hybridního systému
Tenhle Medvěd nepůsobí vůbec špatně ale já sem zvědavej na nový LS s kterym by měla konečně přijít i nová generace hybridního systému
Dneska už ta logika označení je tak trochu zvrácená kvůli přeplňovaným zmenšeným motorům :-(
vladimirescu
..tak to je fakt už veľa km. Vývoj ide dopredu v porovnaní s ...[odkaz] -/ Konstrukční provedení - posledná veta.
AUDIRS6
65 kg CO2 na km >:D >:D >:D
Tak to je hadam menej ekologicke nez ruske tanky ! >:-[]
Tak to je hadam menej ekologicke nez ruske tanky ! >:-[]
tak to se medvěd překonal [odkaz] >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
P.S-dúfam že po daní mínusu sa ti spravilo dobre.. ;-)