Novinky
a zároveň Mercedesu za titul i za odvahu vzdát se týmové režie a nechat své jezdce soupeřit mezi sebou až do konce, čímž F1 získala na sportovní kvalitě.
najdlhsi zavod mojho zivota.... 😉 a vobec... ten cas od dnesneho rana do zaveru VC siel dnes strasne strasne pomaly.... neskutocna nedela
obrovska gratulacia, titul je v spravnych rukach , dlhych 6 rokov som cakal opat na tento moment... teda na 2 titul fantastickeho Lewisa :yes:
obrovska gratulacia, titul je v spravnych rukach , dlhych 6 rokov som cakal opat na tento moment... teda na 2 titul fantastickeho Lewisa :yes:
Lebo toto bol dovod, preco aj predtym boli v time 2 nemci - Nico a Miki, teraz Lauda pritiahol Lewisa - a je majster...
Ja Lewisa moc neuznavam - ano, vacsinou bol rychlejsi. Ale co do timu, by som ho ja nechcel - a tych situacii, kedy sa prejavil ako egoista par bolo.
Jasne je, ze na to sa historia pytat nebude...
Ja sa ale pytam - ciel s akym bol tento tim vytvoreny - aby vyhral nemec v nemeckom Aute - kedy to chcu dosiahnut ? a ako ?
Alebo to bude musiet zachranovat od 2016eho Audi >😁 - len by to chcelo nejakeho dobreho nem. jazdca... 😉
Ja Lewisa moc neuznavam - ano, vacsinou bol rychlejsi. Ale co do timu, by som ho ja nechcel - a tych situacii, kedy sa prejavil ako egoista par bolo.
Jasne je, ze na to sa historia pytat nebude...
Ja sa ale pytam - ciel s akym bol tento tim vytvoreny - aby vyhral nemec v nemeckom Aute - kedy to chcu dosiahnut ? a ako ?
Alebo to bude musiet zachranovat od 2016eho Audi >😁 - len by to chcelo nejakeho dobreho nem. jazdca... 😉
kazdy kto chce byt majster sveta v F1 musi byt tak trosku egoista..... dobraci a gentlemani to maju v f1 vzdy tazke ... ani Senna nebol ziadny dobracisko ... a Alonso, Vettel ci Sumi takisto... tu sa nehra o fazulky 😉 tu sa ide velakrat cez mrtvoly ...
Mozno sa hamilton vrati za dva roky do mclarenu ked mu po roku 2015 vyprsi zmluva v mercedese tak mozno potom bude Nico vitazit 😉 ....
Tak Vettela mame uz vo Ferrari... ten do audi asi nepride.... ale mozno Hulkenberg by mohol 😉
Mozno sa hamilton vrati za dva roky do mclarenu ked mu po roku 2015 vyprsi zmluva v mercedese tak mozno potom bude Nico vitazit 😉 ....
Tak Vettela mame uz vo Ferrari... ten do audi asi nepride.... ale mozno Hulkenberg by mohol 😉
Spravny cesky termin pre Abu Dhabi je Abú Dhabí. Nie Zabí.
Ani miestni to nevyslovuju so Z - to je skor pakistanska vyslovnost.
Ale tesi ma, ze ceska redakcia prijma slovensky (sice nespravny) uzus.
Zdroje😒br /> [odkaz]
[odkaz]
Ani miestni to nevyslovuju so Z - to je skor pakistanska vyslovnost.
Ale tesi ma, ze ceska redakcia prijma slovensky (sice nespravny) uzus.
Zdroje😒br /> [odkaz]
[odkaz]
doufám že příští rok, bude mnohem vyrovnanější a napínavější, jinak u mě tenhle motor sport skončil
Akurat posledne 4 roky sme pocuvali, ze len jazdci bez dominantneho auta su hodni titulu.
Co bola blbost vtedy rovnako ako teraz.
Hamilton si titul zasluzil, rovnako ako si Vettel zasluzil svoje 4, Schumacher svojich 7 atd.
Tvoje úvaha je totální nesmysl. :no:
Ale presne to som cakal, ze sa mali chlapci chytia jednej vety bez toho, aby zapojili sivu koru mozgovu.
Akurat poukazujem na pokrytectvo miestnej citatelskej obce, a novinarov, podla ktorych si Vettel svoje tituly nezasluzil, lebo mal najlepsie auto.
Takze, moj malicky, zozral si to aj s navijakom 😄