uz len to nedobabrat.
A - celerio
B - novy swift a swift sport
C - novy hatchback "yra"
SUV - s-cross, vitara a mini SUV do 4 metrov "alpha".
Z techniky 4x4, atmosfery so vstrekovanim DualJet a coskoro lacne hybridy, z asistentov zatial iba adaptivny tempomat.
Globalne na tom budu fajn, pre USA nic nemaju, tak sa stiahli. Ako to bude v EU? Snad budu mat aspon polovicu ponuky zaujimavu pre nas, hlavne dizajnovo im to velmi nejde, aj ked to su dobre a spolahlive auticka. Ta nepodarena spolupraca s VW ich minimalne na dva roky pribrzdila, inak mohli tu archaicku ponuku obmenit uz skor...
3_diamanty
1
skoda Kizasiho ( dovody na neuspech pisat asi nemusime ) ..... a mne osobne chyba aj Ignis.... ktory bol kedysi inak velmi uspesny model....
ale chvalim smer akym ide suzuki..... ta znacka ma velku perpektivu a fandim jej coraz viac
nova vitara je ozaj pekna... 😉
Hittman
0
Už aby se toho chopil VW...
cudzinec11
1
Tak este v A segmente budu mat okrem celerio nejake "blaznive" auto. Yra bude prakticke s vacsim kufrom a viac miesta vzadu ako swift, zatial co swift ma byt este zabavnejsi.
Skoda len toho strachu z dizajnu, u Vitary sa drzali konceptu a je to celkom pekne auticko, u s-crossu sa zlakli a je to take nemastne neslane... Celerio je hlavne pre Aziu a hlavne musi byt maximalne priestranne, tam sa carovat nedalo...
3_diamanty
1
ano suhlas.... celerio je skor taky pravy aziat.... a v europe to asi trhak nebdue.... ono suzuki sa predsa len na europu tiez moc nesustreduje co je trosku z mojho pohladu aj sklamanie.... nevravim ze je to pre suzuki skoda ( ved eu nie je priorita pre mnohe znacky ) .... ale bol by som rad keby suzuki malo u nas viac modelov a vacsie "trhaky" ... ano .... celerio bude skor takym spestrenim .. citelne mi chyba ignis.... ten bol velmi sikovny na nase europeske pomery...
co sa tyka dizajnu toho S Crossu tak tam to je taka ( aspon u mna ) laska na druhy pohlad... mne sa to auto tiez zda dizajnom akoze ziadna hitparada.... ale pre majetnejsiu rodinu to moze byt zaujimava volba .... kludne ako nieco miesto octavie povedzme... 😉
a model YRA? tak na ten sa tesim velmi ..... nema uz niekto blizsie info o nom?
pumpkin
0
Pri Twingu si mal o Celeriu trochu iné reči...
S tým neurópskym zameraním súhlasím, lenže o to blbšie keď majú v Ostrihome uprostred Európy obrovský závod. Swift druhej generácie, spolu s SX4-kou bola trefa do čierneho. Dodnes vidieť ako výrazne spolu s Ignisom omladili autopark nie len Maďarska.
Akou cestou sa uberá Suzuki v Európe teraz, mi nie je jasné, no zatiaľ to nevidím moc ružovo. S Cross je podľa mňa krok späť po nadčasovej talianskej SX4-ke. Interiér viditeľne zaostáva za konkurenciou, hlavne vzhľadom k cene auta. So známou sme nedávno vyberali v tomto segmente auto a nakoniec si kúpila Trax.
Glaukos
2
Z jakého důvodu ti chybí zrovna Ignis? - divná krabice, nebo levná čtyřkolka?
3_diamanty
1
ignis patril svojho casu u nas na slovensku medzi 10 najpredavanejsich aut, podobne ako neskor stara dobra ( a stale sucasna ) SX4ka... ono to bola to taka vacsia azijska panda so 4kolkou... a mne boli male auta vzdy sympaticke.... chyba mi... dizajn je vec vkusu mne sa dizajn ignisu pacil.... a aj ako 4kolka za "par supov" to bolo zaujimave auto v nasej mestskej dzungli ... ako vravim u nas na slovensku malo uspech.... ale priznam sa ze predaje suzuki v cechach spred par rokov nemam omaknute.....
Glaukos
1
jak typické, co je levné, je dobré, ale jinak dík za info. já dřív Ignisy potkával (bydlím na horách, ale teď už fakt ne, zjevně nemají dlouhou životnost)
3_diamanty
0
ano je levne ... zaujimavy tip som nasiel na hory : [odkaz]
tak ono tie auta uz maju svoj vek... uz ich bude na cestach len ubudat... ani felicii uz nestretavam tolko co pred 10 rokmi 😉
Glaukos
0
my jsme chudý kraj, ignis žádný, ale favoritů plno >😁
3_diamanty
0
nahodoú tie stare auta maju nieco do seba ( z roka na rok mi je za nimi viac smutno ) .... a preziju aj tie nove dnesne auta s 10 displejmi.... podstatne je ze sluzia....
Glaukos
1
pojízdne rakve to jsou, do takových krámu bych nevlezl ani za prachy. kdo nemá na slušný auto ať nejezdí
3_diamanty
0
na jazdu v meste postaci takmer hocico .. aj maluch.... jasne.. mimo mesta je uz riziko s takymito autami 😉
Glaukos
0
myslíš ve městě plném dodávek, náklaďáků (rozvážky) a agresivity?, nejsem blázen
3_diamanty
0
to netvrdim ze si 😉 , mas pravo na svoj nazor samozrejme 😉 :yes😒br />
ja u nas vidim aj trabiky obcas... aspon je sranda 😉 a clovek si aj zamava :yes:
pargi
0
>😒]
pumpkin
0
Pamätám ako sme dedovi skoro kúpili Ignis, ale on si to našťastie v poslednej chvíli rozmyslel. Sedici je oproti tomu priam luxus. Nepochybne to ale bol pre Suzuki úspešný model, hlavne v strednej Európe.
3_diamanty
0
tak sedici ( SX4 ) je vacsie auto samozrejme ale aj drahsie ako malicky ignis... takze to takto zrovnavat nemozes... ja tiez radsej golfa ako polo.... ak by som si mohol vybrat 😉
ale ignis bolo auto na svoje pomery cenu a rozmery u nas velmi velmi uspesne.... mraky ich vidim kazdy den este aj dnes ... podobne ako aj stare pandy alebo fabie ci pola... fiesty a podobne....
Velkoodběratel_kukuřice
0
Ignis byl hodně populární, přirovnal bych ho jako k Fordu Fusion, který se taky v našich končinách hodně prodával, tuším, že jednu dobu to bylo po Octávce a Fabii 3. nejprodávanější auto.
Velkoodběratel_kukuřice
0
Toperre nepolemizuj, Kizashi nebude asi nikomu chybět, Suzuki zkrátka moc větší auta neumí a to ho mám z Japonců nejradši. Suzuki je automobilka malých aut a skvělých motorek. Nejvíce se těším na Grand Vitaru.
A - celerio
B - novy swift a swift sport
C - novy hatchback "yra"
SUV - s-cross, vitara a mini SUV do 4 metrov "alpha".
Z techniky 4x4, atmosfery so vstrekovanim DualJet a coskoro lacne hybridy, z asistentov zatial iba adaptivny tempomat.
Globalne na tom budu fajn, pre USA nic nemaju, tak sa stiahli. Ako to bude v EU? Snad budu mat aspon polovicu ponuky zaujimavu pre nas, hlavne dizajnovo im to velmi nejde, aj ked to su dobre a spolahlive auticka. Ta nepodarena spolupraca s VW ich minimalne na dva roky pribrzdila, inak mohli tu archaicku ponuku obmenit uz skor...
ale chvalim smer akym ide suzuki..... ta znacka ma velku perpektivu a fandim jej coraz viac
nova vitara je ozaj pekna... 😉
Skoda len toho strachu z dizajnu, u Vitary sa drzali konceptu a je to celkom pekne auticko, u s-crossu sa zlakli a je to take nemastne neslane... Celerio je hlavne pre Aziu a hlavne musi byt maximalne priestranne, tam sa carovat nedalo...
co sa tyka dizajnu toho S Crossu tak tam to je taka ( aspon u mna ) laska na druhy pohlad... mne sa to auto tiez zda dizajnom akoze ziadna hitparada.... ale pre majetnejsiu rodinu to moze byt zaujimava volba .... kludne ako nieco miesto octavie povedzme... 😉
a model YRA? tak na ten sa tesim velmi ..... nema uz niekto blizsie info o nom?
S tým neurópskym zameraním súhlasím, lenže o to blbšie keď majú v Ostrihome uprostred Európy obrovský závod. Swift druhej generácie, spolu s SX4-kou bola trefa do čierneho. Dodnes vidieť ako výrazne spolu s Ignisom omladili autopark nie len Maďarska.
Akou cestou sa uberá Suzuki v Európe teraz, mi nie je jasné, no zatiaľ to nevidím moc ružovo. S Cross je podľa mňa krok späť po nadčasovej talianskej SX4-ke. Interiér viditeľne zaostáva za konkurenciou, hlavne vzhľadom k cene auta. So známou sme nedávno vyberali v tomto segmente auto a nakoniec si kúpila Trax.
tak ono tie auta uz maju svoj vek... uz ich bude na cestach len ubudat... ani felicii uz nestretavam tolko co pred 10 rokmi 😉
ja u nas vidim aj trabiky obcas... aspon je sranda 😉 a clovek si aj zamava :yes:
ale ignis bolo auto na svoje pomery cenu a rozmery u nas velmi velmi uspesne.... mraky ich vidim kazdy den este aj dnes ... podobne ako aj stare pandy alebo fabie ci pola... fiesty a podobne....