Novinky
"tentokrat sa na jeji testovani nepodilil Ayrton Senna ... vsichni vime proc.... " ... teda dost divne napisane nic v zlom
Ono to vyzera ako keby autor chcel povedat ze keby Ayrton dnes zil tak ze by sa urcite podielal aj na testovani tejto hondy.... ale to by vobec nemuselo tak byt ... syndrom nostradamus? mozno som si to len zle vysvetlil.. ale posobi na mna ta veta dost nestastne 😉 peace
Ono to vyzera ako keby autor chcel povedat ze keby Ayrton dnes zil tak ze by sa urcite podielal aj na testovani tejto hondy.... ale to by vobec nemuselo tak byt ... syndrom nostradamus? mozno som si to len zle vysvetlil.. ale posobi na mna ta veta dost nestastne 😉 peace
Jen za ty fanousky doufam, ze nova NSX skutecne pujde ve stopach te stare.
Ale novej NSX prajem uspech :yes:
A navíc, u nové A6 je poměrně velká jistota,co dostaneš. U NSX to považuju za odvahu a velké fanouškovství- v dobrém.
Joooo - a za to som rad 😉
Ten clanok som cital aj na inych serveroch, jasne ze museli za NSX zlozit zalohu vsetci, dokonca uz su "suskandy" ze nejaka anglicka firma by ich chcela este naobjednavat v dalsich krajinach s pravostrannym riadenim, a ak by to EU specifikacii nevyhovovalo, tak planuju dokonca "indivindi" prestavby z lavostrannych 😲