Novinky
0
To by byl motor pro STečko... Akorát přední gumy by měly životnost pár rozjezdů.
positivemind
0
Právě, dát tam alespoň haldex, byla by to s ním dobrá zábava! :yes:
Deadlift
0
Ale Taurus ma 4x4 😉
T613
0
mluví o Mondeu
v době krize. To půjde na dračku.
Tuctová americká krabice. O ničem. Do brutality Chrysleru 300 s Caponem zahaleným dýmem z doutníků mu hodně chybí a lehkost evropských sedanů taky postrádá. Ale svých 100.000 zákazníků bez vkusu si zase najde.
Jsi uplne mimo, SHO se muze klidne srovnavat velkymi evropskymi sedany od BMW nebo Mercedesu. Jizdne rozhodne.
Novy Taurus technicky pokrocil daleko vice nez Chrysler, uz proto ze ma novy V6, novu prevodovku, nove pokrocile AWD, EPAS nebo podvozek s multi-link SR1.
Zakaznik bez vkusu jezdi v P307 s HDi.
Novy Taurus technicky pokrocil daleko vice nez Chrysler, uz proto ze ma novy V6, novu prevodovku, nove pokrocile AWD, EPAS nebo podvozek s multi-link SR1.
Zakaznik bez vkusu jezdi v P307 s HDi.
Omyl. Zákazník s vkusem již jezdí 407 HDI 😉
>😁 >😁 >😁 Nez ho ta francouzska vysmata tlama posezere... >😁 >😁 >😒]
Předtím jsem měl 307MU SW a neposezrala mě a 407 je o třídu výš a nevidím žádný důvod proč by se tak mělo stát. Když se ti vy. se. re. krkavec na hlavu, tak to nemusí znamenat, že všichni krkavci jsou *** a dělají to schválně. O statistikách TUV si myslím své.
Ja si zase myslim sve o "dokonale kycovitem" designu Peugeotu 😉
Přesně tak, také jsem majitelem krásné 407SW 😄 a ťukťukťuk, nedám na ní dopustit. Je to nejhezčí auto ve své třídě, i po 5 letech výroby
Poslintat se nad 300C a pak vyprávět o vkusu? "Tak dobře." >😁 >😁
>😁 Nejak tu zavist ventilovat musel, Taurus SHO :yes: :yes: :yes:
Děkuji za přiměřené reakce.Popravdě jsem to auto pohanil jenom proto zda to vyvolá diskusi (flame). Vyvolalo. Byl jsem označen za závislivce a to můžu být rád. Už to neudělám. Příště prostě napíšu, že se mi to auto nelíbí ( ale spíš je mi to jedno) a že je to můj ryze osobní vkus a nikdo nebude reagovat. Je to čistě specifický rys netových diskusí, že zejména extrémní výroky vyvolávají reakce. Museljsem to prostě zkusit. Sorry za Váš čas. Jinak se budu raději držet vzadu neboť nejsem misrem klávesnice a na zlatý ventilek kandidovat nechci. A vlastní mattelko fanklub taky nechci. Na tu 407 co nejdřív napíšu recenzi.
V te recenzi nezapomen srovnavat design Taurusu SHO a P407 HDi. >😁 A mas ne ventilek ale rovnou ventil doma.
407ka se buď líbí nebo vyvolává pocit nevolnosti. Jak je komu libo, mně se líbí a moc. 😄
U mne ani jedno 😉 , dobry design je o realnych proporcich. V katalogu vypada super vsechno.
Všimli jste si že na fotografiích je tachometr jenom do 140 mph/200 kmh? To je nějak málo, ne? To mám víc na Fabii ;-\