Design
Bude to pecka, 20" kola,.... Proste nekompromisni sportak se vsim vsudy
No tak pro ty 20" budou muset asi kompletně přestavět podvozek 😉
Neviete, ci bude aj Fabia Combi Scout?
Tipuju, že ne. Tu předchozí v ČR nikdo nekupoval, naživo jsem ji viděl jen jednou v životě.
Bude jenom Rapid SB Outdoor.
To je uz iste? Videl som len nejake Polske rendery.
Ano.
ved nam uz vyzrad to tajomstvo - ze Fabia RS bude ! 😉
my to dalej nikomu nepovieme >😒]
tato Fabka si RS zasluzi :yes: 😉
my to dalej nikomu nepovieme >😒]
tato Fabka si RS zasluzi :yes: 😉
myslím, že u Škody není nikdy nic jisté. Fabia II Combi taky neměla být...
To by se musela vyrábět déle než 5 let.VW teď zkrátil interval výměny modelů.Jenom se ke mě doneslo,že pokud by se FIII vyráběla déle než 5 let,tak by RS mohla být.
to je ale docela protichůdné, nemyslíš? Nemůže se přeci vyrábět dýl než 5 let, když VW sám interval zkrátil. Proč by stanovovali jako kritérium pro model nesplnitelnou podmínku?
Nebo to mezi řádky znamená, že Octavia III tu bude na delší dobu jak 5 let 😉 ?
Nebo to mezi řádky znamená, že Octavia III tu bude na delší dobu jak 5 let 😉 ?
Copak by na to řekli v Monte Carlu? 😄
No ono to snad ani nevypadá zle, čim víc samolepek, tom víc sport, ale zabíjej to motory. Pokud nebude RS, pak by to chtělo alespoň něco na způsob Clia GT. Silnější motor a malinko poladěnej celek...
Takhle zas budou plný příkopy mladejch rádobyzávodníků s pořádnym závoďákem...
No ono to snad ani nevypadá zle, čim víc samolepek, tom víc sport, ale zabíjej to motory. Pokud nebude RS, pak by to chtělo alespoň něco na způsob Clia GT. Silnější motor a malinko poladěnej celek...
Takhle zas budou plný příkopy mladejch rádobyzávodníků s pořádnym závoďákem...
ty zapomínáš, že reč je o škodovce >😁 >😁 >😁
Nově Fabia a Superb😒br />
[odkaz]
[odkaz]
...keď to bude mať 1.0 motor a 44 kW, neviem či vôbec roztočí tie kolesa >😁 >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Fabkou z roku 2001 😄 ma tiež 44 kW ale 119 Nm a bol to vtedy najslabši motor a nie 95 Nm ako toto litrove prditko, ktoré dobre že vôbec ma v základnej výbave sedadla 😄
Já bych si neuměl představit takhle Velká kola na silnější htp. Ty už snižovaly dynamiky patnáctky. Sam sem poznal o rozměr větší (17") na laguně dci. Petrumr s Tim určíte závodil do vrchu >😒]
petrumr
petrumr
ta stará vrána pokud nemá zanedbanou údržbu přežije polovinu dnes vyrobených Fabií >😒] :-!
A ta stará vrána i pro dnešní potřeby mnoha lidí zcela dostačuje. Ne každý je úvěrový alpinista :-! :-!
A ta stará vrána i pro dnešní potřeby mnoha lidí zcela dostačuje. Ne každý je úvěrový alpinista :-! :-!
petrumr
Zase někdo objevil ameriku? Vždyť ten obrázek je normálně v katalogu příslušenství. Jen někdo tu fabii přebarvil na červeno....
Keď ma niekto na Škodovku, nech si kupi radsej VW ... Škoda penazi ... 😉
petrumr
třeba Octavia se v posledním TUV silně propadla. Navíc VW je u nás v hooodně případech docela citelně levnější, přitom nemá přistřižené křídla v rozletu, modely jsou zkrátka mnohem dotaženější.
petrumr
Třeba Golf Variant vyjde v podobné výbavě a motorizaci levněji než Octavia Combi. Polo je dražší než Fabia.
skica je obrazok nacrtnuty volnou rukou .... povedzme tuzkou na papier.... toto je obycajny spotvoreny pocitacovy snimok nic viac, so skicou to nema nic spolocne
skica je nieco taketo: [odkaz] [odkaz] [odkaz]
skica je nieco taketo: [odkaz] [odkaz] [odkaz]
tak nějak mi to připomíná časy Fanoušů Sport line 😄
Škoda vždy uměla model zatraktivnit. Z mála vytěžit maximum, tohle v Bolesalvi vždy zvládali s grácií.
Zatraktivnit... Jak se to vezme, a jak u kterýho modelu. Viz Fabia MC, Citigo sport... Spíš mi přijde, jako kdyby škodovka zkoušela, co jsou lidi ochotný zaplatit za pozlátka, aniž by se to výrazně dotklo techniky. Pro mně třeba výše jmenovaná auta jsou jen naprosto zbytečnej stupeň výbavy. Ale někomu se pod kůži může dostat pocit, že má sportovní auto...
nový produkt Monti Systemu opět v akci >😁 >😁
Hlavně rzchlý pruhz, nějakej spiler a k tomu třívál a hurá na dálnici. Se spotřebou 9 na sto >😁 >😁
Hlavně rzchlý pruhz, nějakej spiler a k tomu třívál a hurá na dálnici. Se spotřebou 9 na sto >😁 >😁
Bari, keby si nebol vikendovy vodic, tie tvoje americke sracky by sa ti po polroku rozpali a zbankrotoval by si na kazdej benzinke. a jazdil Octaviu TDI.
Tak kdybych nebyl víkenodvý vodič, tam to mam do práce a zpět 26 km. 26*20 či 21 či 22 = cca 500-600 km měsíčně. Když odečtu dovču, je to tak 5500 km navíc ročně >😒] >😒] >😒]
A protože některé dny do práce jezdím, tak v reálu tak 4500
Tak neměj péči, Stratus ani Sebring se mi za 1095 res 1102 dnů nerozpadly a 300C za 26 měsíců taky ne, stejně jako Alero za 20 >😁 Kupříkladu to 300C jezdí dodnes a má najeto o 60 tis km víc, než když sem ho prodával. >😁
A o spotřebu se taky nestarej >😁 Ti TDI borci co jim to údajně žere 4 litry na 100 jezdí totiž v reálu za 6-7,5 a ještě, protože bydlí někde v horní dolní tankují naftu za 35-36, zatímco já tnakuju benál za 32.
7,5*36 = 270
10*32 =320
Ta 50ka mi za fakt stojí, nemuse se hrkat v dehtovým sazometu
A protože některé dny do práce jezdím, tak v reálu tak 4500
Tak neměj péči, Stratus ani Sebring se mi za 1095 res 1102 dnů nerozpadly a 300C za 26 měsíců taky ne, stejně jako Alero za 20 >😁 Kupříkladu to 300C jezdí dodnes a má najeto o 60 tis km víc, než když sem ho prodával. >😁
A o spotřebu se taky nestarej >😁 Ti TDI borci co jim to údajně žere 4 litry na 100 jezdí totiž v reálu za 6-7,5 a ještě, protože bydlí někde v horní dolní tankují naftu za 35-36, zatímco já tnakuju benál za 32.
7,5*36 = 270
10*32 =320
Ta 50ka mi za fakt stojí, nemuse se hrkat v dehtovým sazometu
50 je rozdíl, když oni jedou ještě hůř, než prasata a ty za 10 s modlitbou za zelenou vlnu 😉
Jasně, jen tak pro představu, za kolik si myslíš že jezdí v průměru 2,4 R4 resp. 3,6 V6 přímovstřik? Za 15? >😁 >😁 >😁
To seš bohužel v těžkým omylu.
To seš bohužel v těžkým omylu.
No a za kolik si myslíš jezdí "pédečková" 1,9 TDi? Ty fakt myslíš, že za 7,5? >😁
TDI PD už se nevyrábí, je to pomalu veterán srovnatelný tak s tím Alerem a jezdí průměr 5,5 ve Fabii a 6-6,5 v oktávce, pokud to nemá závodník. U závodníka cca 6-8.
Hele, kámoš má TDI PD ve fabii a oktávky tu máme taky. Vim za kolik to jezdí, neboj.
To Alero taky umí jezdit za 8 >😁 Takže je rozdíl max 2 litry na sto.
A V6 musíš porovnat s 3,0 V6 CRD a ty jezdí za 8-10. Opět rozdíl max 2 litry.
Filtr pevných částic, turbo, žhavičky, čerpadlo, vstřiky. Děkuju, nemam zájem. A ještě to má zvuk jak řezač pícnin neboli sklízecí mlátička >😁 A topí to za 10 km 😄)
Hele, kámoš má TDI PD ve fabii a oktávky tu máme taky. Vim za kolik to jezdí, neboj.
To Alero taky umí jezdit za 8 >😁 Takže je rozdíl max 2 litry na sto.
A V6 musíš porovnat s 3,0 V6 CRD a ty jezdí za 8-10. Opět rozdíl max 2 litry.
Filtr pevných částic, turbo, žhavičky, čerpadlo, vstřiky. Děkuju, nemam zájem. A ještě to má zvuk jak řezač pícnin neboli sklízecí mlátička >😁 A topí to za 10 km 😄)
NJ, TDi PD se už nevyrábí, stejně jako Alera a podobné krámy 😉
To víš, musíš srovnávat srovnatelné, a to starý krám se starým krámem, 4válec se 4válcem a šestiválec se šestiválcem....
A znam dost lidí, co maj se 3,0 CRD, častý to motor různých suv a velkých sedanů a kombi spotřebu 10 na sto. To umim s 3,6 V6 benzín taky
>😁
A znam dost lidí, co maj se 3,0 CRD, častý to motor různých suv a velkých sedanů a kombi spotřebu 10 na sto. To umim s 3,6 V6 benzín taky
>😁
To toho tedy moc neumíš 😉
Mě by zajímalo, co umíš ty.
Jinak jde s tím jet i za 8, když v Poděbradech vynuluješ PP a pojedeš 80 do Sadský tak, že šlápneš jednou za půl kiláku na plyn, to ti na tý rovince bude stačit, těch 7,7-8,2 tam v klídku máš....
Ale to není typická jízda, narozdíl od těch 10ti, co jdou dosáhnout jako průměr v pohodě.
Jinak jde s tím jet i za 8, když v Poděbradech vynuluješ PP a pojedeš 80 do Sadský tak, že šlápneš jednou za půl kiláku na plyn, to ti na tý rovince bude stačit, těch 7,7-8,2 tam v klídku máš....
Ale to není typická jízda, narozdíl od těch 10ti, co jdou dosáhnout jako průměr v pohodě.
Jo vážení, kdyby nám to tu soudruzi v 48 nepokakali, tak by dnes VW patřil pod Škodu a Polo by bylo Monte Carlo a Fábie RS 😉
Mimochodem, těch soudruhů bylo v roce 1948 asi 3,5 milionu >😁 >😁
Sověti by nás po 2. SV "nepustili" ani bez těch našich soudruhů z r. 1948, ti jim to akorát všechno hodně usnadnili. Za vše může hlavně Hitler a spol., ten jim to ve finále vlastně všechno nepřímo umožnil. Bez něj by nás v r. 1945 nemohli osvobodit a v r. 1968 pro změnu zase obsadit.
A co teprve Tatra, nebo Jawa..., kde ty mohly být...
A co teprve Tatra, nebo Jawa..., kde ty mohly být...
Je to obrazok z uvodnej strany katalogu prislusenstva pre F3 😉 Len tam je ta Fabia bez toho bocneho polepu...
Dnes som si bol pozriet novu Fabiu 3 a kedze hned vedla je predajna Hyundai, sadol som aj do i20. Interier Fabie je hroznýýýý, škaredé plasty lacno pôsobiaci interier (moja 13 ročná Fabka ma hodnotnejší interier), i20 je o triedu vyššie, fakt paráda, taktiež exterier Fabie nevyzera tak dobre ako na tých všetkych propagačných fotkách, ak tam nie je metalíza, Al kolesa, led svietenie, je všedná, ničim nezaujme...velke sklamanie pre mna z interieru novej Fabie
SOUDRUZI z NSR UDĚLALI CHYBU UŽ V NÁKRESU !!
TAHLE PŘEBOUCHANÁ SPALOVACÍ POPELNICE [odkaz] NENÍ NIC JINÝHO NEŽ STARÁ ZNÁMA FÁBKA ZPÍVAJÍCÍ PÍSNIČKU 😒br />
MY NEMÁME NA BATERKY !!! [odkaz]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D