Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Sněmovna zrušila příspěvek ČKP, který pokrývá škody aut bez povinného ručení

Česká kancelář pojistitelů (ČKP) varovala, že zrušení příspěvku povede ke zvýšení sazeb pojistného. Podle obhájců zrušení k tomu ale nebude důvod.
Zpět na článek
6. 12. 2014 07:58
Povinné ručení
Tady máte úplně vzorový příklad úředního šimla,který neřehtá,ale přímo řve a někdo si dobře mastí kapsy,proč z nečeho tak jednoduchého dělají úředníci problém,já myslím,že zákon v tomto případě hovoří jasně, nemáš zaplaceno,končíš, stačí jen aby to někdo dodržoval,nebo-li budeš přistižen, bude ti odstřižen,proč z toho někdo dělá problém, policie zastaví vozidlo, které nemá povinné ručení, zabavit odtáhnout a následně řešit, pokutami,exekucemi a podobných pák by jsme našli dost a dost,dokud nezaplatíš PR,máš smůlu,když to dodržuje 99% řidičů, tak s jedním procentem hříšníkůsi snad dovedeme poradit, ale to by muselněkdo chtít! :'-( :-! :no:
Rozbalit vlákno
0
6. 12. 2014 11:37
dalsia bolsevicka hra na vzajomnu solidaritu
Aj ja nechapem, co je toto za soc. charitu?!
Neplatis: pokuta aj s urokmi. A vsetky skody na majetku a zdravi z vlastneho!
Hned si kazdy rozmysli, ci s takym autom vyjde na cestu, obecnu ulicu, na pole, do lesa, ...
A stat moze prepustit dalsich darmozracov co len robia akusi evidenciu, prepocty, kalkulacie, tabulky, ... a dalsich, co akoze vymahaju poplatky, ... atd ;-)
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Guttalax
6. 12. 2014 13:35
taky bych to zavedl
V Británii ,když vozidlo nemá povinné ručení je zabaveno.Po zaplacení pokuty a prokázání platby pov. ručení je auto vydáno proti řidičskému průkazu. Tečka. :yes:
Rozbalit vlákno
0