Novinky
oIoo
0
😉 známe svý lidi 😄 MACZ mi vždycky zvedne náladu
Přejít do diskuze
Recenze "nepřítele" se na jaře dočkáš. I když, nedramatizoval bych to až na nepřítele. Auto spolehlivě jezdí, i když, znám lepší... 😄
A ementálový Fuego, dík za tip >😁
A ementálový Fuego, dík za tip >😁
Sem tam myslivce, ale to už je asi s počátkem Golfa, pak vodku, pivo... teď už jen tu flašku naruby s hadičkou a stojanem >😁
ementálové fuego (teda kangoo, nevadí že) už tamjedno je...má myslím 15 000 príspevkov v diskusii 😉
Ja zelenou nerad...casy broskve, ferneta a fefrmincky jsou uz davno pryc...ale byl jsem drzak, to jo >😁
PS: to rikam porad, ze to bude recenze na chrobaka
PS: to rikam porad, ze to bude recenze na chrobaka
Koukám, že sis to dal už 2x. Nic to nemění na tom, že milovník francouzký krásy asi těžko bude dělat recenzi na svýho "nepřítele" a ještě v tom lítat. Jeho první kára bude nějaký ementálový Fuégo
napsal jsem to samozrejme blbe, nedolejvas pullitr 😄 Ale kdo si veri, muze to zkusit i s tim pullitrem
CESTA DO LESA A ZPET
-objednej maly pivo
-pokazdy kdyz se napijes, dolij po okraj zelenou
-az mas celej pullitr zelenej, jsi v lese
-ale tim cesta nekonci, musis se jeste vratit
-takze dolivej zpet pivo
Hodne stesti...pry se zatim nikdo z lesa nevratil
-objednej maly pivo
-pokazdy kdyz se napijes, dolij po okraj zelenou
-az mas celej pullitr zelenej, jsi v lese
-ale tim cesta nekonci, musis se jeste vratit
-takze dolivej zpet pivo
Hodne stesti...pry se zatim nikdo z lesa nevratil
...chlapi, rád bych se k Vám přidal. Jelikož jsem zatím bez auta, asi sem hodím recenzi tatíkovi Fabie Combi 1,4 16V... 😉
napište si oslavný článek sami = akorát že na podobě byste se shodli tak za rok a půl a do tý doby byste válčili jak tataři :-! >😒]