Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Renault rozšíří rodinu Megane o sedan a kombi Grandtour

12 komentářů

kuko
Hezky to tam sázejí, do roka bude k dispozici kompletní modelová řada. :yes:
Klaudius
Blbosť, akoby nevedeli, že najsprávnejší čas na uvedenie nových verzií je až ku koncu výroby hatchbacku... ;-\
kuko
asi im to budeme musieť napísať! kúpiť licenciu na nejaké poriadne auto a tieto šroty nech radšej ani neodmaskujú >😒]
Plautus
Re: Zúfalosť
Datum: 11.02. 12:49 Autor: Plautus
dáš mi aj odpoveď na otázku, prečo VW prichádza s kombíkom od Golfu vždy takmer na konci výrobného cyklu stávajúcej generácie? to je tiež dosť divný prístup...

Re: Re: Zúfalosť
Datum: 11.02. 12:52 Autor: 507--
Nezabúdaj, že GOLF V je základom pre GOLF VI, tento Saab 9-3, to je outsider.

Vidíte, že "veľmajster" má pre všetko vysvetlenie >😁 >😁
Renault má fakt zlú stratégiu, že v tak krátkom čase prichádza s kombíkom, pretože ak by s ním prišiel až ku koncu stávajúcej III. generácie, tak by mohol byť základom pre Megane IV. generácie >😁 😉
...těším se i na novou verzi CC... :yes:
kuko
tak to ti nevím jestli překonají tu současnou. ta je fakt parádní. předek je sice trošku nuda, ale ta hranatá kubistická záď :yes:
Mě se současné CC velmi líbí a nereaguji na řeči ohledně údajných disproporcí, které jsem na karoserii Méganu CC nikde nenašel, automobil je elegantní, moderní a velmi nadčasový, stejně tak jako jeho neodolatelný, často žlutý předchůdce 😄

Na současném CC se mi velmi líbí stříbrný A - sloupek, jehož krása a harmonie je ještě umocněna vínovou metalízou (ani šedá není k zahození 😄

Myslím si, že pokud půjdou ve šlépějích krásného Meganu Coupé, úspěch je nemine... :yes:
kuko
tak první kupátko jsem sice až tak nemusel, ale CC je nádhera. chápu, že pro někoho může zadek vyznít trošku neohrabaně, ale to je mi šumák, mně se líbí :yes:
Asi tak. Kritici ať se dívají skrz okno na Eos, já beru CC... 😄
Ada je zase tady
Alespon by si majitel nepripadal mezi ostatnimi jako menecenny.
kuko
mluvíš z vlastní zkušenosti? >😒]
Plautus
Ada je zase tady...so svojím hadraplanom
[odkaz]