Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Sorento: Myslí na ekologii

6 komentářů

3_diamanty
www.youtube.com/watch?…

pride mi uz dost obrovske .... ale v amerike to asi bude vyhoda 😉
Ada je zase tady
Okolí jezera Tahoe je moc hezké. Vždycky se mi tam líbilo. Takové Štrbské pleso o délce 30km...

O tom autě jsem se ale moc nedozvěděl. Jen že mu chybí ruční brzda. Ani to, zda už konečně lze sklopit sedáky zadních sedadel aby vznikla rovná ložná plocha :no:
3_diamanty
no v novom sorente dosiahnes maximalne toto [odkaz] ... dalo by sa v tom co to odniest co povies... ziadna tragedia ... takisto prespat pri jazere Tahoe by sa v sorente rozhodne dalo a dokonca by si videl cez stresne okno aj hviezdy .... romantika jak bejk

rucna brzda bohuzial vychadza v takychto velkych autach uz z mody.... prichadza elektricka doba ... tiez ma to netesi neboj

PS: ale vsimol si si vo videu ako rychlo sa na sorente elektricky otvara veko kufra? ved to boli snad 3 sekundy a dvere kufra boli uz zdvihnute hore.... neskutocna rychlost, ved ani rukou tak rychlo kufor neotvoris..... rychlejsie som este u ziadneho auta ktore to ma na elektriku nevidel :yes: len ziram 😉 .. .toto je hodne prakticky detail ... elektricky ale zhodou okolnosti prakticky :yes😒br />
nove sorento zda sa ma nakrocene ( a nielen v USA ) k dalsiemu uspechu... drzim palce :yes:
Ada je zase tady
Jakmile to není zcela rovné, je to auto pro mne nepoužitelné. Zkus na tu šikmou plochu naskládat krabice, nebo hliníkové kufry s nějakým obsahem..

Ruční brzda je pro mne "MUST DO". V nejhorším případě musí být elektrická brzda manuálně ve stavu bez elektriky odblokovatelná i bez nářadí.

BTW: Současné Sorento jsem si před časem na pár hodin půjčil, a oproti svému 2.0TDI PD byl ten motor 2.0CRDI pocitově neuvěřitelně chcíplý, i když papírově je srovnatelný (oba 380Nm 110/123kW). Takže :no:
Standa77
"MUST-HAVE". Just for info... 😄
Pallermo
ja u sportage nemám rovnou podlahu po sklopení a u ceeda sw ano a v obouch pořád něco vozím, teď sem stěhoval věci, skříně, kufry, krabice atd....v obouch pohoda, takže trošku šikmá plocha vůbec nevadí....asi jen někdo neumí využít prostor a dobře poskládat věci.... 😄