Novinky
Pěkné auto i technicky vyspělé (haldex 4.generace)by mělo být zajímavější než Scout, nebo Crosswagon 156, nabídka motorů je taky dobrá. :yes:
Mám dotaz ohledně velikosti kufru - v článku se píše, že základní objem je 477l. U standardního SportCombi je to 419l jestli se nepletu. Byl u tohoto 9-3X nějak kufr upravován?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A vis ze docela jo? K Saabu jsem mel vdy takovy zvlastni vztah. Ta auta se mni proste libi. :yes:
Nastastie ano... 😉 .. ale ako pise Kuko... zostalo nas pomenej. Ale aspon si mozeme dat nalepku INDIVIDUALISTI 😄
Saab už dlho hľadá kadiaľ kam. Portfoloio zostavené z pracovníkov, ktorý už dávno mali ísť na dôchodok... To sa mi v dnešnom svete zdá ako samovražda. A namiesto toho, aby prišli už dávno s klasikým novým Saabom, nechali v predajoch dedkov a keď sa teraz dostali pred osudovú priepasť, tak menia interiéry, nové Saaby majú mať úplne nový vzhľad. Ale na čo? Veď Saab bol populárny ako "ten", klasický Saab. Saab 9-3, to bol už od začiatku priemerný model. No dnes sa jedná o beznádejného outsidera a snažiť sa ho ešte pár ponúkať ako imidžový model, to sa mi zdá ako zúfalosť. Prešo neprišli s novým modelom? Namiesto toho sa snažia už zo dávno zvädnutého dedka stále vytlačiť čo najviac, aby si ho niektyo kúpil :no😒br />
P.S.: Ako môže vôbec niekto zvoliť tento Saab za lepšie SUV-KOMBI než Audi A6 Allroad qauttro či VOLVO XC 70?
P.S.: Ako môže vôbec niekto zvoliť tento Saab za lepšie SUV-KOMBI než Audi A6 Allroad qauttro či VOLVO XC 70?
dáš mi aj odpoveď na otázku, prečo VW prichádza s kombíkom od Golfu vždy takmer na konci výrobného cyklu stávajúcej generácie? to je tiež dosť divný prístup...
k P.S. len toľko, že každý môže mať svojho favorita, či obľúbenca. Ja bych z menovaných volil Volvo XC 70 s "kolotočárskymi" plastami v prednom nárazníku >😁 :yes:
k P.S. len toľko, že každý môže mať svojho favorita, či obľúbenca. Ja bych z menovaných volil Volvo XC 70 s "kolotočárskymi" plastami v prednom nárazníku >😁 :yes:
Nezabúdaj, že GOLF V je základom pre GOLF VI, tento Saab 9-3, to je outsider.
možno outsider, ale krásny outsider :yes: 😉
Ale kuko, to by sme dnes všetci chodili na Alfe Romeo Giulia, Lancii Flavia, Saabe 99 či Cadillacu Eldorado Brougham. 😉
no a nebolo by to krásne?
ale tvoje porovnanie je trošku odveci. Porovnávaš aktuálny model s veteránmi. 9-3 sa medzi nich zaradí, ale až tak za 30 rokov :yes:
ale tvoje porovnanie je trošku odveci. Porovnávaš aktuálny model s veteránmi. 9-3 sa medzi nich zaradí, ale až tak za 30 rokov :yes:
Ale kuko, ty si fakt taký hlúpučký? 😄 😉
Já som reagoval na to, že je to krásny outsider. Auto má byť hlavne moderné a konkurencieschopné, ak by sme sa rozhodovali podľa krásy, tak by sme dnes všetci jazdili na Alfe Romeo Giulia, Lancii Flavia, Saabe 99 či Cadillacu Eldorado Brougham. Chápe veci trošku v kontexte.
Já som reagoval na to, že je to krásny outsider. Auto má byť hlavne moderné a konkurencieschopné, ak by sme sa rozhodovali podľa krásy, tak by sme dnes všetci jazdili na Alfe Romeo Giulia, Lancii Flavia, Saabe 99 či Cadillacu Eldorado Brougham. Chápe veci trošku v kontexte.
konečne to tu vidím čierne na bielom: "GOLF V je základom pre GOLF VI" :yes:
outsider, neoutsider, je to exot na cestách a to sa cení, aspoň ja sa rád obzriem za autom, ktoré nevidím na každom rohu...dúfam, že SAAB v nových modeloch využije svoj potenciál, ja mu držím palce :yes:
outsider, neoutsider, je to exot na cestách a to sa cení, aspoň ja sa rád obzriem za autom, ktoré nevidím na každom rohu...dúfam, že SAAB v nových modeloch využije svoj potenciál, ja mu držím palce :yes:
Vo svete veľkosériových aut to nemá opodstatnenie.
SAAB sa nikdy nehral na masovku...
Týmto si ustrelil úplne vedľa. Dnes SAAB masovka je a preto sa musí aj tak predávať.
hmm, tak podla toho, čo si predstavuješ pod pojmom MASOVKA.
Keď to berieš čisto kvantitatívne, tak výroba 120tis za rok určite neznamená masovku.
Keď to berieš že je MAINSTREAM, tak tiež nemáš podľa mňa celkom pravdu. Do prémie by som ho sice nezaradil, ale je to niečo medzi nimi. Proste niečo ako Alfa alebo Subaru. Špecifická značka pre vyhranené klientelu.
Keď to berieš čisto kvantitatívne, tak výroba 120tis za rok určite neznamená masovku.
Keď to berieš že je MAINSTREAM, tak tiež nemáš podľa mňa celkom pravdu. Do prémie by som ho sice nezaradil, ale je to niečo medzi nimi. Proste niečo ako Alfa alebo Subaru. Špecifická značka pre vyhranené klientelu.
Myslel som to tak, že ide o masovku nie podľa počtu kusov, ani podľa toho, že ide o mainsteram. Preboha. Veď aj prémia je obyčajná masovka. Kuko, veď každý veľkosériový model je masovka. A pre SAAB je veľký problém to, že vyrába masovky v malosériovej výrobe. To bolo niečo, kvôli čomu mohla byť značka BMW už dávno zabudnútá-BMW 507.
ej ale si sa rozčertil! >😒]
ok, vážne budeme porovnávať SUV-kobmi strednej triedy s SUV-kombíkmi vyššej strednej?
Ja by som proti 9-3X skor postavil Subaru Outback, pripravovaný A4 Allroad, možno s rezervou Scouta.
Na základe čoho si dospel k záveru, že 9-3 je beznádejný outsider? Možno nie je najlepší, ale má slušnú paletu motorov, stále velmi slušný podvozok (ono totiž neprevzali od Vectry ten podvozok bez úprav 😉 ), AWD, kvalitné spracovanie a relatívne nízku poruchovosť.
Mimochodom nové modely sa chystajú, dokonca 9-5 sa snažia urýchliť uvedenie.
:-!
ok, vážne budeme porovnávať SUV-kobmi strednej triedy s SUV-kombíkmi vyššej strednej?
Ja by som proti 9-3X skor postavil Subaru Outback, pripravovaný A4 Allroad, možno s rezervou Scouta.
Na základe čoho si dospel k záveru, že 9-3 je beznádejný outsider? Možno nie je najlepší, ale má slušnú paletu motorov, stále velmi slušný podvozok (ono totiž neprevzali od Vectry ten podvozok bez úprav 😉 ), AWD, kvalitné spracovanie a relatívne nízku poruchovosť.
Mimochodom nové modely sa chystajú, dokonca 9-5 sa snažia urýchliť uvedenie.
:-!
Saab 93 patří do kategorie BMW řady 3 a MB C class.
Nikoliv Audi A6 a Volvo XC70, to je přece nesmysl.
Navíc musím oponovat že by to byl dědeček.
Používá např. turbodiesel motor 1.9 z Alfa Romeo a design je myslím podobně vynikající.
Nikoliv Audi A6 a Volvo XC70, to je přece nesmysl.
Navíc musím oponovat že by to byl dědeček.
Používá např. turbodiesel motor 1.9 z Alfa Romeo a design je myslím podobně vynikající.
saab nemel ani delat ten facelift u 9-3. puvodní vypadala daleko lip,aspon ze ten interier se nezmenil.je to jedno(nebo bylo) z nejkrasnejsich aut n a trhu,interier,sedadla jsou nejlepsi.chtelo by to ale lepsi techniku
vidíš, já si právě myslím, že facelift 9-3 pomohl. Ano, před ním byla krásná, elegantní, ale taková trošku nevýrazná, šedá myška. Ale s faceliftem je velice osobitá a na první pohled zaujme.
Interiér to je klasa. Je prostě jiný. Buď ho miluješ, nebo...si koupíš něco jiného >😒]
Lepší techniku? Ano, možná by šlo rozšířit motorovou paletu, ale je to při 120tis roční produkci (hmm, i když letos to bude asi o dost míň) rentabilní? AWD je špičkový, 1.9TTiD taky. Jasně, hračičky jako adaptivní podvozek, noční infrakamera a pod. by určitě byly fajn. :-!
Interiér to je klasa. Je prostě jiný. Buď ho miluješ, nebo...si koupíš něco jiného >😒]
Lepší techniku? Ano, možná by šlo rozšířit motorovou paletu, ale je to při 120tis roční produkci (hmm, i když letos to bude asi o dost míň) rentabilní? AWD je špičkový, 1.9TTiD taky. Jasně, hračičky jako adaptivní podvozek, noční infrakamera a pod. by určitě byly fajn. :-!
Bud ho milujes alebo si kupis vw group do 250 000 😄
Všetko pekne ale určite to Saab zaknihuje cenou tak okolo cca 1 milióna. A to bude klinec do rakvy. A ináč to, že kde je SAAB v dnešnej dobe može len jeden vlastník a manažment. A ten sa volá GM.
nemyslím, že cena bude až tak vysoká. Minulý rok išiel výrazne dole, a napr. vrcholná Turbo X sa tu v Čechách pohybovala okolo 1.2mega, ale to bola limitka s V6 a komplet výbavou :yes:
k*rva bojujes statecne 😄
musím někoho na toho Saaba nalákat, abych si ho po něm mohl koupit >😁 :-!
Prubni Srbu! >😁
U Srby jsem málem jedno auto koupil, ale tak strašný přístup prodejce jsem nezažil. 8-s
Dneska si nevybereš... Teď se to snad zlepší, i když ovulace s prodejcem je chvíli oproti dobrýmu pocitu s autem.
No jo, jenže já si připadal jako že otravuju už když jsem nakupoval... Jak bych si připadal až bych přijel řešit nějakou záruční opravu?
tak u Srbu jsem byl akorát na testovačce. Věnovala se nám příjemná paní, vysvětlila, ukázala, bylo to fajn :yes😒br />
je pravda, že nabídku na sestavování vozu a ceny jsem odmítl, takže jsem asi jenom slíznul smetanu a šel si po svých >😒]
je pravda, že nabídku na sestavování vozu a ceny jsem odmítl, takže jsem asi jenom slíznul smetanu a šel si po svých >😒]
Hele, tak zase když to tak vemeš, nandáš slepecký brejle, tak v tý bílý je to celkem slušný. Pěkný fotky s tim bahnem, trochu retro, ale teplo tam bude a v létě to taky foukne nějakej ten chládek, ne? Uměj i horší věci a za pětikilo by to bylo cool. 😉
Tak prijit chvilku pred V XC60 asi bych nad nim poskakoval radosti - takhle je to malinko pozde, ale porad diky za nej a par prodanych kousku. Rozhodne prijemne zpestreni ceskeho kolotcarskeho nevkusu, ktere na kazdych 100 metru dava jeden Allroad a zaroven pripomenuti, ze nekde jinde to jde lepe - mnohem lepe 😉
Mohl by některý z diskutujících přesně definovat co považuje za projev zastaralosti 93 nebo že je to dědek?
V čem je platforma (nikoliv podvozek), kterou sdílí s Vectrou špatná?
Jsou snad Haldex 4, velice slušná nabídka přeplňovaných benzinových motorů, jeden z nejlepších dieslů ve své kategorií projevem zastaralosti?
Projevuje se nějak stáří modelu na poli bezpečnosti, kde patří mezi premianty?
Toto jsou fakta....
Co vidím, jako problém je pro naftu pouze 4x2, to je zásadní problém...
V čem je platforma (nikoliv podvozek), kterou sdílí s Vectrou špatná?
Jsou snad Haldex 4, velice slušná nabídka přeplňovaných benzinových motorů, jeden z nejlepších dieslů ve své kategorií projevem zastaralosti?
Projevuje se nějak stáří modelu na poli bezpečnosti, kde patří mezi premianty?
Toto jsou fakta....
Co vidím, jako problém je pro naftu pouze 4x2, to je zásadní problém...
Pro mě v tom, jak vypadá. Měl jsem SAAB 9000 r.v. 85 a připadá mi pořád stejnej. V tom kombajnu prostě jako zouvák na boty, jak to tady kdysi pojmenoval kolega. Celkem slušný studie a skutek je pro mě děsivej.
Fajn, ale to je dost subjektivní...
Ad 9000 přesto, že si tohoto modelu hluboce vážím a obdivuji tak není zrovna příkladem "čistokrevnosti" designu Saabu. Ostatně i v době svého vzniku způsobila u některých pravověrných saabistů odklon od značky...
Ad 9000 přesto, že si tohoto modelu hluboce vážím a obdivuji tak není zrovna příkladem "čistokrevnosti" designu Saabu. Ostatně i v době svého vzniku způsobila u některých pravověrných saabistů odklon od značky...
tak 9000 je spolu s 900 hodně legendární mezi ortodoxními Saabisty. Já osobně preferuji 9-5 a 9-3, oba nejlépe v kombíku, tu druhou po F/L :yes:
Projekt Thema/164/Croma/9000 nebyl zrovna u ortodoxních saabistů v době vzniku oblíben..
a dnes ...9000 je považována jako poslední pravý Saab
a dnes ...9000 je považována jako poslední pravý Saab
to jsou ty historické paradoxy :-!
jsou, ale někdy se na ně zapomíná..
Proto mi vadí příspěvky místních teoretiků typu poslední křeč Saabu, zastaralost protože je spřízněn s Vectrou, tvrzení jestli je lepší Outback, Allroad atd..
Když něco tvrdím, tak bych měl mít v kapse nějaká fakta..ne okoukané fráze, klišé atd.
Každému z nás se líbí naštěstí něco jiného, ale proto nemusím urážet jiné....
Proto mi vadí příspěvky místních teoretiků typu poslední křeč Saabu, zastaralost protože je spřízněn s Vectrou, tvrzení jestli je lepší Outback, Allroad atd..
Když něco tvrdím, tak bych měl mít v kapse nějaká fakta..ne okoukané fráze, klišé atd.
Každému z nás se líbí naštěstí něco jiného, ale proto nemusím urážet jiné....
Stačí se podívat, jak padaj roční prodeje a ostatní fámy okolo. Z toho to hlavně plyne. U některých i nedávný reálný zkušenosti včetně testu Zezulky.
tak ten test byl podle mně OK - kromě spotřeby (co čekat od australského V6, to neumí za 5.5l >😒] ) a vrzajích plastů tam žádný větší problém nebyl.
A roční prodeje padaj až od loňska. Do 2006 měli stoupající tendenci, 2007 nevím, no a 2008 je už KRIZE >😒]
A roční prodeje padaj až od loňska. Do 2006 měli stoupající tendenci, 2007 nevím, no a 2008 je už KRIZE >😒]
Ano, jenže pomyslné hodnocení na první, druhé, třetí...místo pana Zezulky a jemu podobných je pouze show.
Načem jsou založeny jejich hodnocení...na subjektivním porovnání.
Takže, když mu 93 moc nesedla tak přece neznamená, že nesedí mě.
Nepřu se o tom, že BMW 3 ma sportovnější podvozek atd, ale otázka je jestli všichni chcem mít sportovní podvozek. A sportovní se přece automaticky nerovná lepší, tak jak v místních médiích prezentováno....
Načem jsou založeny jejich hodnocení...na subjektivním porovnání.
Takže, když mu 93 moc nesedla tak přece neznamená, že nesedí mě.
Nepřu se o tom, že BMW 3 ma sportovnější podvozek atd, ale otázka je jestli všichni chcem mít sportovní podvozek. A sportovní se přece automaticky nerovná lepší, tak jak v místních médiích prezentováno....
bereš to moc vážně. Kdo se o Saaby skutečně alespoň trošku zajímá, ví kolik toho mají s Vectrou společného, a kolik si dělají na vlastní triko.
Ono je to takové oblíbené poslední dobou - S40/V50 je vlastně jenom Focus se znakem Volva, Saaby jsou Vectry a pod.
Prosím, tak ať jezdí Focusem a Vectrou. Je to jejich výběr. :-!
Ono je to takové oblíbené poslední dobou - S40/V50 je vlastně jenom Focus se znakem Volva, Saaby jsou Vectry a pod.
Prosím, tak ať jezdí Focusem a Vectrou. Je to jejich výběr. :-!
jen se snažím uvádět věci na pravou míru...
Ostatně nikdo z místních teoretiků mi neopověděl v čem je platforma vectry špatná....oni to neví jen jsou IN když to tvrdí....
Ostatně nikdo z místních teoretiků mi neopověděl v čem je platforma vectry špatná....oni to neví jen jsou IN když to tvrdí....
no a o tom to je - bez argumentů těžko očekávat nějakou diskuzi >😒]
Jasně, to jsem čekal....
Ten podvozek vectry nebude spatny, spatny je to ze za stejnou techniku saab chce 2 krat tolik penez. ale i presto saaby mam rad, a je to styl... hlavne 9-3 pred faceliftem,krasne a nenapadne.ted je to az moc vyrazny,hlavne turbo x se mi vubec nelibi
Vectra, ale nestojí polovinu to co 93, to je demagogie...
No a 93 s tou bazální 1.8 je relativně levné auto...
V čem je technika 93 stejná?
Platformu nikoliv podvozek ma 93 upravenou z Vectry 2002...
Přeplnované motory pro špičkové vectry dodal saab...atd.
Podobně sdílí VW koncern, Ford/Volvo atd....také se nikdo nepozastavuje že Volvo má platformy a motory s fordů...to se ti nezdá předražené?
Hodnocení zda líbí či ne je subjektivní...mě se také nelíbí poslední A4 a přesto si myslím, že to jedno z nejlepších aut ve své kategorií..
No a 93 s tou bazální 1.8 je relativně levné auto...
V čem je technika 93 stejná?
Platformu nikoliv podvozek ma 93 upravenou z Vectry 2002...
Přeplnované motory pro špičkové vectry dodal saab...atd.
Podobně sdílí VW koncern, Ford/Volvo atd....také se nikdo nepozastavuje že Volvo má platformy a motory s fordů...to se ti nezdá předražené?
Hodnocení zda líbí či ne je subjektivní...mě se také nelíbí poslední A4 a přesto si myslím, že to jedno z nejlepších aut ve své kategorií..
ty ceny Saabu šli poslední dobou hodně dolů. A i před tím snížením to prostě nebylo tak, že vzali podvozek z Vectry, šlehli tam znak Saab a k ceně připsali jednu nulu navíc. 😉
Tohle je snad černej inkviziční sen. Saab napíná sám sebe na skřipec. Proč tahle křeč? Je sice pravdou, že skulina v podobě crosskombi ve střední třídě teoreticky existuje (vím, čekáme na A4 allroad) ovšem přijít s tímhle, to myslím je než sebezáchovné.
No, dalších deset let budeme moci sledovat, zda to SAAB dokáže či nedokáže. Víme jak skončil Rover, držme palce, aby Saab překonal všechny zrádnposti autoterénu a udělal už ko-neč-ně zase nějaký pořádný festovní auto.
No, dalších deset let budeme moci sledovat, zda to SAAB dokáže či nedokáže. Víme jak skončil Rover, držme palce, aby Saab překonal všechny zrádnposti autoterénu a udělal už ko-neč-ně zase nějaký pořádný festovní auto.
Rover skončil kvôli manažmentu, ktorý mal dokonca SVETOVÉ AUTO ROKA, ale myslel si, že ním zostane celé generácie a kvôli hajzlom v manažmente, ktorý vytunelovali aj posledné peniaze, ktoré Rover dostal. Mimochodom, pre krachom Číňania Rover nechceli, po krachu sa naň vrchli ako supy. Len aby to nebolo tak, že eešte ho schválne nechali padnúť.
Ale je prevda, že Rover sa dostal do kaše kvôli starým autá, tak ako rover. A tento 9-3X možno prirovnať k Roveru Streetwise. Žmýkanie dedka.
Ale je prevda, že Rover sa dostal do kaše kvôli starým autá, tak ako rover. A tento 9-3X možno prirovnať k Roveru Streetwise. Žmýkanie dedka.
Hodně štěstí :yes: