Novinky
Ja mam franzouzska auta rad. Muj tata mel P 309 1.9D, 2 x tydenne s nim jezdil z Prahy na Slovensko. Prodaval ho po 5 letech s cca 350 000 km bez jedineho zavazneho poroblemu. Jenom do toho lil naftu a pravidelne menil olej a pneumatiky. Ja od te doby vystridal hromadu fr. aut. Jedine, ktere se nepovedlo byla predchozi generace R Laguny. To byla chyba a doporucuji nebrat z zadneho bazaru za zadne penize! Po Renaultech jsem se vratil k vozum z PSA. Mel jsem C Picasso, kdyz deti odrostly tak jsem si s manzelkou poridil peknou novou C3 a ted posilhavam po C4 Cactus. Nicmene modernizovanas C4 me taky oslovuje. Ja s fr. auty jezdim vic nez 25 let a krome te Laguny mi vzdy dobre poslouzily.
Krásný příběh. To vykládáš každému chudákovi, co ti náhodou zabloudí do showroomu?
Keď už si pri chudákoch, stále čakám odpoveď na otázku, ktorú som ti vyššie položil. Nože buď chlap a zareaguj niekedy aj k veci.
Mě Francouz nesmí do baráku ani zadarmo. Jednou jsem to porušil, a nedělal jsem nic jiného, než že jsem lítal kolem auta. Jako jestli máš opravdu hodně času a baví tě cpát peníze do auta, tak pak je Francouzká popelnice přesně pro tebe :yes:
Ja som si viac menej len robil srandu s tou tvojou jedinou skúsenosťou nejakej bazárovej 306-ky, ale ak to bolo ozaj jediné francúzske auto s ktorým máš skúsenosti, tak musíš byť vážne ťažko na hlavu. 8-s
Mám 11-ročného Renaulta a bez problémov. Zázrak, však?
Či náhodou nie si z tých e😜ertov čo nedajú ani cent na údržbu a len tankujú. Ideálne ešte k tomu jazdia ako prasatá a potom nadávajú aký šit to tí Francúzi vyrobili.
Mám 11-ročného Renaulta a bez problémov. Zázrak, však?
Či náhodou nie si z tých e😜ertov čo nedajú ani cent na údržbu a len tankujú. Ideálne ešte k tomu jazdia ako prasatá a potom nadávajú aký šit to tí Francúzi vyrobili.
Nereaguj na něj, je to placený provokatér k rozdmýchávání diskusí.
tak tak 😄 ale je zaujimave ze ten kto kupuje bazarove serble oznaci niekoho kto si poctivo zarobi neraz "odtrhne od ust" na nove/zanovne fr auto chudakom :no:
Na předfaceliftové verzi mi vadil ten "přečudlíkovaný" interier, tohle vypadá o poznání lépe. Pro pohodáře, který cestuje v klidu a upřednostňuje komfort a spotřebu před sportovní jízdou je to auto ve verzi HDi jak dělané a to i pro menší rodinku. :yes:
Zajimalo by mě, co myslíš tím přečudlíkovaný interiér? Už jsi někdy seděl v soudobém Volvu/Fordu/Mercedesu/.... To fakt nechápu. Fotky na obrázku jsou s verzí s dotykovou navigací. Tzn., že normální verze na tom je stejně jako předfacelift. Jediný co asi zmizelo je spodní řada tlačítek na volantu. :-!
Bylo jedno z adeptů na koupi.Ale vyhrala Corolla. Po dvou korejcích konečně dobré auto. 😉
kazdopadne tato generacia uz ma trosku racionalnejsi az by som povedal pomaly "necitroenovsky" dizajn ..... ktory zreje ako vino..... C4 sa mi zacina celkom pacit.... auto uz bude rokmi overene.... nejedna sa o ziadny hokus pokus a la cactus ale o seriozne auto.... z mojho pohladu je C4 zaujimava volba a mozno tajny tip..... pride mi dokonca trosku ako nedocenene auto..... v zaplave samych octavii golfov a i30tiek..... pritom to nemusi byt zle auto... C4 ma celkom zaujimvy look.... neposobi nasilne ani nejako nudne.... racionalne auto.... vhodne takmer pre kazdeho :yes: