Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Elektromobil Renault Zoe od března 2015 s delším dojezdem

10 komentářů

Ada je zase tady
vozidlo na *... rendlík :no:
spojka
Krásné auto :yes:
Kharl.ANTIDIESEL
jj
Kráska ZOE [odkaz] a nalcionalističtí frantíci co podporují domácí ekonomikhůůůů [odkaz] 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
maros
Kharle, někdo by řekl, že jsi tu pořád. Ty by jsi na to řekl, že jenom když dobíjíš baterky.
Klaudius
Minule si mi neodpovedal - si kuchár, alebo len zbieraš rendlíky a jazdíš na nich? Ale ešte vydrž kým nasneží... 😉
cendakocour
>😁 :yes:
ericn
No kuchař Áda asi nebude, ale v jednom má pravdu - je to auto na h.... Dokud neujede alespon 400km na jedno nabití a baterky nebude třeba kupovat po 5ti letech za nekřesťanské peníze, tak bude mít smysl... >😁
Bazalt
S tou baterkou to moc nechápu. Proč se musí pronajímat zvlášť? Proč to není jako v Nissan Leaf? V plug-in hybridech také baterka patří k autu. A co E-Kangoo? Těch vidím jezdit hodně, mají také pronajatou baterii?
Xylo
No možná to nebude až tak špatně. Trochu jsem se bavil s klukama na golfu a trochu mě šokovali tím, že v autíčkách mění baterky tak za 14-20 měsíců. Není to teda žádná pálka, asi 25 tis., ale fakt jsem si myslel, že jsou tam nafurt ....
megacruiser
Je to kravina. Zákazník dostane auto bez baterek, takže prvotní investice je nižší. Ale ten následný pronájem zvedne provozní náklady tak, že už veškeré výhody elektromobilu zaniknou.