ale aj pajero a mercedes..... a do konca roka bude tych oslav este asi hodne aj od inych znaciek
tentokrat nejde o medialnu masaz? 😉 nikto si nekopne do mercedesu?
chlapci... je koniec roka... nastava cas bilancovat ..... je to normalny jav
inak gratulacia mercedesu..... :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
3
bilancuje sa u kazdej znacky ..... 😉 ... ja len ze ked tu bol clanok o skode tak si ho akosi nevedel prekusnut... preco? ved necitaj clanok ktory ta znervoznuje ....
pytam sa ako placal... a de.bil a jouda... snad mi ako odbornik rozumne odpovies 😉
cim ta clanok o skode znervoznil? co je na tom clanku zle? Mne pride ako uplne fajn.... docital som sa v nom zaujimave veci...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
3
mne ten clanok o skode pride dost zaujimavy.... takze je to individualne .... :yes: ked sa mi clanok nepaci tak ho preskocim
este raz gratulacia skode a dik redakcii za zaujimave info :yes😒br />
mozno budes mat posledne slovo... tak ked tu prides..... chcem ti popriat pekne sviatky... tuto debatu uz ukoncim... ja letim nakupovat, pekny den....
tentokrat nejde o medialnu masaz? 😉 nikto si nekopne do mercedesu?
chlapci... je koniec roka... nastava cas bilancovat ..... je to normalny jav
inak gratulacia mercedesu..... :yes:
pytam sa ako placal... a de.bil a jouda... snad mi ako odbornik rozumne odpovies 😉
cim ta clanok o skode znervoznil? co je na tom clanku zle? Mne pride ako uplne fajn.... docital som sa v nom zaujimave veci...
este raz gratulacia skode a dik redakcii za zaujimave info :yes😒br />
mozno budes mat posledne slovo... tak ked tu prides..... chcem ti popriat pekne sviatky... tuto debatu uz ukoncim... ja letim nakupovat, pekny den....