Novinky
Však nezávislá anketa je dielom závislých motoristických novinarov. Nieco je inak? Poucte ma!
vsetky tie ankety auta roku a vany roku a mnohe dalsie kade tade po svete mi uz pridu cim dalej tym menej "pravdive" a zaujimave...... kedysi som ich "zral" povedane metaforicky .... ale dnes uz len kyvnem rukou... mozno je to aj vekom neviem... ale akosi sa uz v poslednych rokoch nestotoznujem s mnohymi ich vysledkami ( az na par vynimiek ) .... tak ako kedysi kedy som docela opravnene sklanal klobuk pred vitazmi.... dnes sa uz len pousmejem... bohvie ci uz skutocne za sucasnym vysledkami mnohych ankiet nestoji len a len biznis... ktovie ...
ja ta poucovat nemozem..... ale do istej miery mas pravdu.... kazdy aj v porote ma isto svojho favorita.... ved sme len ludia 😉 a peniaze tiez nesmrdia..... takze tolko k tej nezavislosti ... nieco na tom bude suhlas
ja ta poucovat nemozem..... ale do istej miery mas pravdu.... kazdy aj v porote ma isto svojho favorita.... ved sme len ludia 😉 a peniaze tiez nesmrdia..... takze tolko k tej nezavislosti ... nieco na tom bude suhlas
tady už chybí jen že na Trinidadu a Tobago vyhrála auto roku F III :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zdravím,
Ford Transit je skvělá dodávka. Když jsem přemýšlel, jestli koupit, nebo ne, hodně mi pomohla firma dodavky-e😜ress.cz, která mi zprostředkovala pronájem za rozumné ceny, takže jsem si auto mohl vyzkoušet. Doporučuji.
Ford Transit je skvělá dodávka. Když jsem přemýšlel, jestli koupit, nebo ne, hodně mi pomohla firma dodavky-e😜ress.cz, která mi zprostředkovala pronájem za rozumné ceny, takže jsem si auto mohl vyzkoušet. Doporučuji.
zaujimalo by ma ciste priestorove a technicke porovnanie: doblo vs transit courier .... musim si tieto auta omrknut... docela ma doblo v tej osobnej verzii zaujalo