Novinky
žaludek.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Chápu, že tobě, jako diskuznímu vometákovi a vrchnímu okopávači kotníků, se reklamy Hyundaie líbí, protože ti jsou tak podobné, tak blízko tvé (mo)mentální úrovni. >😁 :yes:
Gilgit
Jde vidět, že jsi opět nepochopil hloubku a smysl reakce. Opět reaguješ silně povrchně a primitivně.
Ale co se dá od takového ubožáka, jakým jsi, čekat. >😁
PS: Nebo jde opět o tvoji zástěrku socioanalýzy a uměle snížené inteligence? Obávám se, že to je podstatně jednodušší, že na víc prostě nemáš. >😒] :yes😒br />
Takže zakončím v tvém případě obligátním - pápá Gilgite. >😁
Ale co se dá od takového ubožáka, jakým jsi, čekat. >😁
PS: Nebo jde opět o tvoji zástěrku socioanalýzy a uměle snížené inteligence? Obávám se, že to je podstatně jednodušší, že na víc prostě nemáš. >😒] :yes😒br />
Takže zakončím v tvém případě obligátním - pápá Gilgite. >😁
Gilgit
Ako keby Optima prišla len včera, myslím si že by to ešte nejaký ten rok s drobným faceliftom potiahla. Podľa mňa je súčasná Optima najkrajšie ( a najnormalnejšie ) vyzerajúca Kia.
Nejhezčí možná jo, ale líbí se mi i Ceed a Carens, nic nenormálního na těch autech nevidím a řadím je k širší špičce (designově).
Optima by v Evropě potřebovala kombík a 2.0CRDi... nemáte náhodou někdo podíl kombíku u i40?
Pro zajímavost: tady je grafika s podílem kombíku u Octavie, v Evropě kombík jasně vede a třeba v Německu je poměr víc než 10:1
[odkaz]
Optima by v Evropě potřebovala kombík a 2.0CRDi... nemáte náhodou někdo podíl kombíku u i40?
Pro zajímavost: tady je grafika s podílem kombíku u Octavie, v Evropě kombík jasně vede a třeba v Německu je poměr víc než 10:1
[odkaz]
Mě by se i líbila, ale přijdou mi hrozně tenký horní "sloupky" mezi okny a střechou. Mnohem víc se mi líbí bratrský Genesis, i když předpokládám, že je to auto o kategorii výš.
veru hej.... genesis je o triedu vyssie ako optima... sucasna optima je podla mojho nazoru ( odmysliac kludne od toho ze som fanda tejto znacky ) stale jedna z najkrajsich seriovych kreacii od kie.... nehovoriac o tom ze aj v porovnani s inymi znackami tejto triedy je optima na tom vizualne dobre.... a je hezka a rozhodne dizajnom zaujimava...
v eu jej chyba silnejsi dizel a kombik... a mozno ani 4kolka by nebola od veci.... bohuzial nie je to jedno z tych auto ktore ma ponuknut vsetko.... je to klasicky aziat ktoreho domovom je viacmenej amerika a samozrejme azia.... a europanom nedokaze vsetko ponuknut... chvalabohu aspon za kombik.... uz to je velky krok dopredu a krok k tomu ze v europe to auto predsa len nemusi byt uplne na "vymretie" a na "odstrel" a moze to byt celkom fajn alternativa k neiktorym inym znackam.... ktore tu mame... i40 sa nahodou slusne uchytila a mam citak ze prave kombik jej v tom dost pomohol... lebo ja ked vidim i40 tak 9 z 10 kusov su kombiky a vsetko samozrejme s crdi.... kazdopadne nadalej plati ze prioritou pre optimu ostavaju spojene staty... a azia.... a v eu bude len spestrenim... ale nevadi... aj za to vdaka boze :yes:
v eu jej chyba silnejsi dizel a kombik... a mozno ani 4kolka by nebola od veci.... bohuzial nie je to jedno z tych auto ktore ma ponuknut vsetko.... je to klasicky aziat ktoreho domovom je viacmenej amerika a samozrejme azia.... a europanom nedokaze vsetko ponuknut... chvalabohu aspon za kombik.... uz to je velky krok dopredu a krok k tomu ze v europe to auto predsa len nemusi byt uplne na "vymretie" a na "odstrel" a moze to byt celkom fajn alternativa k neiktorym inym znackam.... ktore tu mame... i40 sa nahodou slusne uchytila a mam citak ze prave kombik jej v tom dost pomohol... lebo ja ked vidim i40 tak 9 z 10 kusov su kombiky a vsetko samozrejme s crdi.... kazdopadne nadalej plati ze prioritou pre optimu ostavaju spojene staty... a azia.... a v eu bude len spestrenim... ale nevadi... aj za to vdaka boze :yes:
Tohle je můj vkus. Tak nějak vypadá auto,které se mi líbí,ale když vidím za kolik to prodávají ,tak jdu k Japoncom. :-!
Nějak mi to nedalo a kouknul jsem na KIA stránky a nestačil jsem se divit .... cena od 550 tis. .... tomu se u nás říká : "Fouká jim pod tašky" .....
Jestli dávají slevy jako na hyundaye, tak mi cena příjde normální.
Nevím jak to je s i40 ... když jsme kupovali 7 Accentů v roce 2008, tak jeden stál cca 250 tis i s DPH (1,5 CRDI) a ceníkovka snad okolo 350 ? Před 2 rokama jsem měl na 2 měsíce "zapůjčenou" i 30 kombík taky s dieslem (66kw ?) a tam byla cena (kvůli přidanění k příjmu) taky okolo 250 , ale to jsou všechno ceny pro firmy ....
po odchode accorda z eu aj po ukonceni modelu kizashi bude verim ze aspon optima nadalej s urputnou snahou a bojovnostou zastavat ulohu netuctoveho azijskeho auta strednej v triedy v eu..... ktore bude nadalej spestrenim nasich trhov .... aj pri vsetkej ucte k europskym znackam.... som proste rad ked mame v eu aj ine znacky ako len tie europske a som rad ked je trh co najpestrejsi... vzdy je pre zakaznika totiz lepsie ked ma na vyber z 15 aut ako z 10tich ..... zakaznik tymto moze len ziskat
pravdepodobne ani s prichodom kombika sa vela v eu nezmeni a optima u nas nebude nikdy ziadny trhak ...... ale uz len ta moznost ze tu je.... a ze bude v eu a bude mozne ju u nas kupit ... je skratka fajn a velmi ma to tesi :yes: