Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ve Francii na Nový rok zapáleno jen 940 vozidel

Francie hlásí, že došlo oproti loňskému roku ke snížení počtu dopravních prostředků zapálených během oslav příchodu roku 2015.
Zpět na článek
Avatar - romgator
7. 1. 2015 10:47
Re: ok
Moje mám tak možná 4 až 5 let zpátky byla na dovolené v Marsei. A tam jim řekli na rovinu zdržujte se jen v centru. A když projížděli přes předměstí, řekla, že jen ten pohled stál za to. Kdyby nevěděla, že se nachází ve Francii, myslela by, že je někde v Maroku. Paříž je prý úplně to samé v bledě modrém. Paříž má také přezdívku: Maroko.
Já jsem to mohl posuzovat jen z Kolína nad Rýnem, ale i mě to bohatě stačilo. A když mě potom jeden policista chytil za rukáv ať tam nechodím, i to už něco znamená. Multikulti je fakt blbost. Jen je dobré ty sluníčkáře a politiky tam dotáhnout, aby ten binec viděli na vlastní oči. Dokud budou žít v luxusních čtvrtích a tak mimo dění, budou pořád mimo. První kontakt s realitou je probudí (doufám).
6. 1. 2015 21:23
Re: ok
Problémem je, že pro muslima je fyzická práce potupa ale nemají většinou žádnou kvalifikaci na jiné druhy práce, takže jsou defakto nezaměstnatelní a prakticky vždy končí v sociální síti. Návštěvu periferií velkých francouzských měst vřele doporučuji všem zastáncům multikulti - hromady sutin, vypálená auta, všude hromady nepořádku...
Avatar - romgator
6. 1. 2015 13:43
Re: ok
Taky sleduji dění kolem organizace PEGIDA. Držím jim palce.
Avatar - romgator
6. 1. 2015 11:31
Re: ok
To je sice pěkné, že mnohé země přistupuji k imigraci rozumně, ale pokud budou existovat lidé jako pan Prouza, který na půdě EU říká, že by ČR měla přijmout 10 000 uprchlíků a pak další, tak mi tady něco nesedí. Pokud bychom ty lidi skutečné přivedli do naší země, tak jak si myslíte, že bude stát řešit tuto problematiku? Úplně stejně jako s Romy. Tedy sociální výhody a jiné. A tím se dostanou imigranti do stavu závislosti na našem státě. Nebudou řádně zapojení do společnosti, nebudou pracovat (většina) a budou žít stejně jako Romové. Takže možná až jejich děti naší zemi přinesou (možná) užitek pro společnost.
6. 1. 2015 10:08
Re: zákonům zakazujícím sčítání na základě rasy a náboženstv
Neni to rasizmus?
6. 1. 2015 10:06
redakce
implementujte tlacitko mazani nechceneho prispevku (napr pokud jeste nema reakci)
Avatar - atenza
6. 1. 2015 09:04
Re: ok
Za to ty si ale řádný tupec vyblite :D:D nebo jak se píšeš >:D všichni muslimové alláhové a vůbec všechny ty opice tam musí být vyhlazení a to do jednoho a začít se musí v Evropě.
6. 1. 2015 08:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
6. 1. 2015 08:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Ham.
5. 1. 2015 19:25
Re: ok
Nechtěl bych se zastávat garnitury EU, ale ta může koordinovat nebo vytvářet nějaký všeobecný rámec, ale konkrétní přistěhovalecká politika je především kompetence jednotlivých států a jejich vedení. Také to není zdaleka stejně silný problém ve všech zemích EU, protože řada států k přistěhovalectví přistupovala a přistupuje celkem rozumně.
5. 1. 2015 18:49
Re: ok
hrozný spíš je, že garnitura EU dělá, že ten problém neexistuje a těch šmejdů sem chce pouštět ještě víc
5. 1. 2015 18:47
Seine-Saint-Denis
je departementem s nejvyšším procentem imigrantů a muslimů ve Francii. Přesné číslo je nemožné určit kvůli francouzským zákonům zakazujícím sčítání na základě rasy a náboženství, ale odhaduje se, že 500 000 obyvatel z celkového 1,4 milionu jsou muslimové a islám je nejrozšířenějším náboženstvím.

zdroj: [odkaz]
Avatar - moreczech
5. 1. 2015 18:30
Re: ok
Je proto potřeba více podporovat hnutí typu PEGIDA, po celé Evropě!
5. 1. 2015 18:09
Re: ok
No i to je možné, obvzláště když budeme jako celá Evropa slepě podporovat imigraci bez kontroly - tj dostane se sem kdokoliv a odkudkoliv. Zpravidla ten "oný" pracovat nebude, jen natáhne ruku, řekne státe postarej se o mě a dostane peníze. Když jich bude málo, bude si ztěžovat a hurá do ulic ničit a zapalovat kde co :no:

Předměstí Paříže je toho příkladem a nemyslím si, že by to byl novoroční zvyk nebo tradice...
Avatar - petrumr
5. 1. 2015 17:56
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Ham.
5. 1. 2015 17:03
Re: ty frantíci
Jiný kraj, jiný mrav. Někde si vystačí zapalováním prskavek, rachejtlí a dělbuchů a někde si zapalují auta. Prostě takový francouzský lidový silvestrovský zvyk. >:-[]
5. 1. 2015 16:55
ty frantíci
Tamní pojišťovny musí mít z těchto asociálně flustrovaných frantíků a přistěhovalců velkou radost. A pak proč klesá prodej aut na francouzském trhu... Já osobně bych si tam nové auto nekoupil. Zvažovaný zákaz vjezdu dieselů do Paříže by byl taky v Evropě nevídanou záležitostí. Mnozí Francouzi prostě vidí ten svět úplně jinak >:D