Novinky
jsem rád , že Audi v tomto ohledu zůstává originální a nemá SUV coupe,
SUV coupe je nesmysl
SUV coupe je nesmysl
ja som bol az donedavna presvedceny ze najvacsiu automobilovu zrudu na trhu akou je X6 uz proste nejde prekonat za ziadnych okolnosti..... mercedes ale opat dokazal ze je aj v tomto smere king a dokazal fakticky nemozne :yes😒br />
samozrejme ze SUV coupe je nezmysel... lenze co je nezmysel to sa predava.. taka je dnesna doba 😉
samozrejme ze SUV coupe je nezmysel... lenze co je nezmysel to sa predava.. taka je dnesna doba 😉
nedokážu říct že X6 vypadá líp jak tahle zrůda od Mercedesu, tak řeknu že X6 je míň hnusná jak tahle zrůda
Nepochybuju že audi vobluda co má konkurovat těmhle se ti budu líbit >😁
Zlatej RR :yes: 😄
Zlatej RR :yes: 😄
zlate bude Bentley 😉
inac fakt netusim, ci je to tvojou obmedzenostou alebo cim, zakazdym tu podsuvat britov a to este aj pokial nemaju adekvatnu konkurenciu. Tu ide o tzv. SUV-4/5 dverove kupe.
Nevsimol som si, ze by taku habaduru RR robil.
Ano, aj Audi taketo habadury planuje. Ale po tom, ako som videl, ze aj z TT-cka dokazu urobit vyslovene pekne 4/5 dverove kupe, strach nemam. 😉
inac fakt netusim, ci je to tvojou obmedzenostou alebo cim, zakazdym tu podsuvat britov a to este aj pokial nemaju adekvatnu konkurenciu. Tu ide o tzv. SUV-4/5 dverove kupe.
Nevsimol som si, ze by taku habaduru RR robil.
Ano, aj Audi taketo habadury planuje. Ale po tom, ako som videl, ze aj z TT-cka dokazu urobit vyslovene pekne 4/5 dverove kupe, strach nemam. 😉
Když se bude fujtajbl dobře prodávat, tak na něj klidně výrobci nalepí znáček mercedes, BMW, nebo porsche, to je současná realita. ;-\
Audi se do toho radši nepustí, protože s jejich designéry co navrhují obludy typu Q7 by ten výsledek dopadl hrozně. 😉
Audi sa do toho tiez pusti, nemaj boja. 😉
Len spravne vyckavaju, ale ked to urobia, bude to stat za to.
Ked sa im podarilo z TT-cka urobit 4/5 dverove "kupecko" - a velmi pekne, tak toto zvladnu tiez !
Len spravne vyckavaju, ale ked to urobia, bude to stat za to.
Ked sa im podarilo z TT-cka urobit 4/5 dverove "kupecko" - a velmi pekne, tak toto zvladnu tiez !
taky si myslím že to udělají a souhlasím stím že to bude mnohem hezčí než tyhle nepovedený hnusy od BMW a Mercedesu
Audi dizajn se mi líbí, Mercedesy a BMW se mi hodně přestávají líbit, protože se přibližují dizajnem Audi a tím přícházejí o svou vlastní tvář, to jenom Audi zůstává samo sebou a proto je z D3 nejlepší
Audi dizajn se mi líbí, Mercedesy a BMW se mi hodně přestávají líbit, protože se přibližují dizajnem Audi a tím přícházejí o svou vlastní tvář, to jenom Audi zůstává samo sebou a proto je z D3 nejlepší
Audi už připravuje podobnou ,, krásku,, takže asi je to segment, který je pro automobilky zajímavý 😉
[odkaz]
[odkaz]
Už když jsem to psal , že se Audi nepřidá mi to připadalo divný, Audi to taky vyrobí i když to je blbost, protože D3 se sami sebe kopírujou, když něco udělá jeden z nich ti dva ostatní to taky musí mít i kdyby to byla sebevětší hovadina
Vyrabet auto ktere se vyborne prodava a pro automobilku tak snasi zlata vejce je hovadina? >😁
jde o úhel pohledu, z pohledu ekonomického pro automobilku je X6 dokonalá , ze všech ostatních úhlů je X6 tragická
Bohužel (nebo možná bohudík) se nikdo z Audi, resp. VW Group nebude zabývat tím, co si myslí diskutéři na auto.cz. Ať už jsou ty auta jakkoliv škaredá a nepraktická, tak existuje široká klientela, pro kterou X6 "ze všech ostatních úhlů" tragická není.
Nakonec.. co to pro Vás znamená? Vy v X6 jezdit nemusíte, nikdo Vám ji nenutí a čím více projektů bude automobilka mít, tím více lidí bude zaměstnáno a ve výsledku na tom celkem všichni vydělají.
Ale v každém případě BMW X6 i GLE vypadají divně.. až nepěkně. :no:
Nakonec.. co to pro Vás znamená? Vy v X6 jezdit nemusíte, nikdo Vám ji nenutí a čím více projektů bude automobilka mít, tím více lidí bude zaměstnáno a ve výsledku na tom celkem všichni vydělají.
Ale v každém případě BMW X6 i GLE vypadají divně.. až nepěkně. :no:
Audi nepotřebuje dělat konkurenci X6 aby dělala fujtajbly.
no hlavne že tak pred polrokom sme tu mali analýzu, ako sa potenciál veľkých SUV coupe už vyčerpal a predaje prudko padajú dolu a prognózy vôbec nie sú dobré. Očividne si trh a výrobcovia myslia niečo iné.
Kolem roku 2009 se novináři vypisovali o tom, jak celý SUV segment končí a jak se to vyčerpalo, nikdo už to nechce atd. atp. No, a o pár let později mají automobilky SUV nebo crossover model prakticky v každé třídě. Tak se to má s těmi prognózami. >😁 😉
...tohle je strašně ošklivý, to je jak korejci před 9 lety....to je degradace premie
Otylý? To jako, že jsem tlustej?
Chvilku jsem si myslel, jestli úvodní fotka není lehce zdeformovaná. A ono auto vypadá spíš splácle. 8-s