Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
coolio
S tím titulkem si redakce dělá p*del z Kylie, ne?
Upozorňuju ale že jestli se tenhle mor rozšíří, jdu "číst" TROšIČkU jinam.
Upozorňuju ale že jestli se tenhle mor rozšíří, jdu "číst" TROšIČkU jinam.
Dave SK
Co poviete mam pravdu?aj interier je podobny
Jak jsem psal již v jiné diskusi, vyrábět v dnešní době auta s předním pohonem s motorem uloženým vpředu podélně, to mi přijde jako úchylnost. Já vím, Seat to zdědil od Audi. Tam bych to ještě horko těžko překousl, protože Audi nabízí za příplatek pohon 4x4 a pro ten je použití podélně uloženého motoru jednoduší. Taky pro použití 6-válcových motorů je výhodnější poloha podélně. Ale z toho (4x4, 6-válce) Seat nenabízí - zatím - no uvidíme. Takže tady mi to přijde jako největší technický problém nového Seatu. Jinak designově mi to přijde jako docela usedlý nenápadný auto, na rozdíl od stávajícího Toleda, které se moc neprodává, takže chápu tu změnu designu k "šedivejm" nevýraznejm autům. Snad to Seatu trochu pomůže ze s r a č e k, byla by ho škoda, protože z celého koncernu VW předvádí nejvýraznější design.
K vaším výborným textům, milý "nemám(e) rád(i) VW("myšlenkovýsouputníku - mohu-li")", jen malinkatý "doplněk" ...
Místo "....mi PŘÍJDE jako úchylnost" je zřejmě vhodnější sloveso ".. mi příjde" nahradit "JE .. úchylnost" - si myslím já
PS: Na co si tu "hrajeme"? Vždyť to JE stará audi A4 - jen BEZ jejích "kladů", zato se všemi "mínusy" (BEZ humoru, BEZ legrace)
Seat Exeo = sotva průměrné auto (= další zmařená šance - někdy to "lidověautí" šetření/kombinování platforem/dílů "vyjde", někdy se Seat Exeo jmenuje ..
Pěkný den 😉
Místo "....mi PŘÍJDE jako úchylnost" je zřejmě vhodnější sloveso ".. mi příjde" nahradit "JE .. úchylnost" - si myslím já
PS: Na co si tu "hrajeme"? Vždyť to JE stará audi A4 - jen BEZ jejích "kladů", zato se všemi "mínusy" (BEZ humoru, BEZ legrace)
Seat Exeo = sotva průměrné auto (= další zmařená šance - někdy to "lidověautí" šetření/kombinování platforem/dílů "vyjde", někdy se Seat Exeo jmenuje ..
Pěkný den 😉
manetino
Podle mě je neseatovější seat toledo 2.generace. A je velká škoda, že nešel seat tímhle směrem. to bylo právě design emocion. Všimli jste si jak vypadalo toledo 1.gen a jak pak první octavia? Nejsou si "trochu" podobný? Exeo mi nepřijde zase tak špatný. Loni se A4 nezdála nikomu "úchylná" ale teď hurá do útoku! Je to hrozný,fuj....asi jsem sám, ale já bych ho docela bral.
Ve verzi "předokolka" koupě A4 (ať se jmenuje jakkoliv) spíše NEní ... tím nejlepším nápadem 😉
Radši exeo než současné toledo. vždy a všechny verze. 😉
Raději podvozek (střední třídy) minulé A4, než podvozek (nižší střední třídy) minulého golf? Budiž (já chtěla SROVNATELNÉ srovnávat) ...
Místo toledo - mazda 3 ... například
Místo Exeo - Lexus IS nebo Mazda 6 ... například 😉
Místo toledo - mazda 3 ... například
Místo Exeo - Lexus IS nebo Mazda 6 ... například 😉
tiež mám ten názor - cena seat, kvalita audi. nie si sám, ja by som ho ale bral určite, najmä ak by mal zaujímavú cenu.dizajnovo s ním nemám žiadny problém, dokonca sa mi páči (na fotkách, uvidíme aký bude naživo).
No PRÁVĚ! "Kvalita" audi - předokolkové audi je přinejlepším "průměrný" podvozek - to je jen HRA na kvalitu...
PS: Motor(y) také "žádný zázrak" - prostě pod názvem seat exeo se budou prodávat ty HORŠÍ varianty minulé generace A4 - technicky NEkonkurenceschopný vůz ... dle mého názoru (asi VŠICHNi konkurenti jsou dnes "dál" - je to "podobné" jako minulý superb - ve své době technicky málem "nejzaostalejší" vůz na trhu). ;-\
PS: Motor(y) také "žádný zázrak" - prostě pod názvem seat exeo se budou prodávat ty HORŠÍ varianty minulé generace A4 - technicky NEkonkurenceschopný vůz ... dle mého názoru (asi VŠICHNi konkurenti jsou dnes "dál" - je to "podobné" jako minulý superb - ve své době technicky málem "nejzaostalejší" vůz na trhu). ;-\
Napriek tomu si myslim ze Seat by konecne mal najst svoju vlastnu tvar, a neprodukovat akesi "Seat A4 Tour". Je to velmi smutne, ked najkrajsi Seat je... Audi A4. Ale ak by som chcel 7-rocne Audi A4, kupim ho radsej v bazari za 25% ceny tejto "potemkinovskej vesnice"...
TAK jim bylo "shůry" přikázáno, TAK to je ;-\
Zatímco "styl" co byl naordinován východoevropské montovně "funguje", ten "jihoevropský" prostě NE - ale oni kluci ve Wolfsburg něco "vymyslí" ... už nyní do seat občas "lepší" verzi motoru než do škoda strčí ... ale pravdu máte že ten kdo se rozhodl "sportovně" seat "ladit" a to s "van/mpv" stylem karoserie kombinovat - ten by .. :no:
PS: Je opravdu VELMi zajímavé, JAK rozdílně jsou vnímány výrobně/konstrukčně vpodstatě STEJNÉ vozy fabia/octavia ... než jejich "variace" s logem SEAT 😉
Lenze tento "Exeo" moze byt posledny klinec, po ktorom chory Seat exne. Kebych nevedel ze je to naozaj Seat, poviem "aha, dalsi cinsky plagiat!". To je hanba pre takuto automobilku...
Seat - auto nemoción...
Stejná "napodobenina" byl superb I (NE, že by se mi "líbil", ale jakžtakž se prodával) - PROČ to u seat (exeo) působí .... tak jak působí - NEvím/NEchápu ("dohnat" to mohou snad je "ultrazajímavou" cenovou politikou)
Pěkný den 😄