Novinky
Nebyl u nedávno náhodou článek kde bylo jak je na tom GM špatně a jak minulej rok jako jeden z mála prodával do - ? Ehm ...
Jinak podle mě je to slušnej výkon, na to když si vezmeme, že z takových klasických značek "pro každého" má GM snad jen Chevrolet a Opel
Jinak podle mě je to slušnej výkon, na to když si vezmeme, že z takových klasických značek "pro každého" má GM snad jen Chevrolet a Opel
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
No přátelé, kdo z vás to má: [odkaz] Kontrolní otázka soudruzi: vyrobila něktrá automobilka více párečků nežli VW? :-! >😁
aha tak uz vieme co drzi koncern cele desatrocia nad vodou 😉 :yes: chutne parecky :yes:
ze ten vycucanej lzivej clanek o vitezstvi xindlvagnu visel na titulce nekolik dni a opravenej pravdivej se tu ani neohreje a mizi v propadlisti dejin
Takže ještě vylpešit čísla cadillacu v usa a kanadě a bude to super.Hlavně ale neusnout na vavřínech
mna hlavne ten buick v cine zaujal ... ako sa tam tato znacka uchytila je nieco fenomenalne a klamal by som keby som tvrdil ze ma to neprekvapilo 😉
kazdopadne je uplne jedno z pohladu znacky ci ju nad vodou drzi domace usa alebo cina alebo povedzme nejaky pakistan.... takze gratulacia GM :yes: ..... ved uprimne.. kde by dnes bolo volvo bez ciny ze 😉
PS: pontiaku mi je docela luto... skoda tejto znacky.... chyba mi aj znacka Geo ...