Novinky
Nebyl u nedávno náhodou článek kde bylo jak je na tom GM špatně a jak minulej rok jako jeden z mála prodával do - ? Ehm ...
Jinak podle mě je to slušnej výkon, na to když si vezmeme, že z takových klasických značek "pro každého" má GM snad jen Chevrolet a Opel
Jinak podle mě je to slušnej výkon, na to když si vezmeme, že z takových klasických značek "pro každého" má GM snad jen Chevrolet a Opel
Gilgit
Wuling a Baojun jsou znacky spolecného podniku SAIC-GM-Wuling Automobile, ve kterém ma General Motors podíl mensí nez 50 %. Proto existují ruzné názory na zpusob zapocítávání techto prodeju. Ale nekteré lidi kterí nenávidí Asii, treba nick Paulie88, by melo vlastne stvát ze dulezitou soucástí úspechu koncernu General Motors jsou malé cínské vany Wuling, na jejichz výrobci se GM nepodílí ani 50 %.
No přátelé, kdo z vás to má: [odkaz] Kontrolní otázka soudruzi: vyrobila něktrá automobilka více párečků nežli VW? :-! >😁
aha tak uz vieme co drzi koncern cele desatrocia nad vodou 😉 :yes: chutne parecky :yes:
ze ten vycucanej lzivej clanek o vitezstvi xindlvagnu visel na titulce nekolik dni a opravenej pravdivej se tu ani neohreje a mizi v propadlisti dejin
Takže ještě vylpešit čísla cadillacu v usa a kanadě a bude to super.Hlavně ale neusnout na vavřínech
mna hlavne ten buick v cine zaujal ... ako sa tam tato znacka uchytila je nieco fenomenalne a klamal by som keby som tvrdil ze ma to neprekvapilo 😉
kazdopadne je uplne jedno z pohladu znacky ci ju nad vodou drzi domace usa alebo cina alebo povedzme nejaky pakistan.... takze gratulacia GM :yes: ..... ved uprimne.. kde by dnes bolo volvo bez ciny ze 😉
PS: pontiaku mi je docela luto... skoda tejto znacky.... chyba mi aj znacka Geo ...