Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Maskovaný vůz Škoda Superb přistižen při testech na dálnici D11

72 komentářů

pumpkin
Nechcete si dať zajtra v redakcii deň bez Škody? Ja viem, bude to ťažké, ale mňa by ste potešili. Trochu aspoň zaspomíname na časy minulé, keď vás žiadna automobilka tak okato nesponzorovala. 😄
Auto CZ
Tato plechovica co natocil citatel nestoji za to, aby za jazdy pustil volant a zacal natacat tuto placku. Osobne som venoval clankom o tomto monstre celkovo asi 1 minutu, lepsie citanie a zaujimavejsie info, napr. o pripravovanej 6kovej rade peugeota sa tu asi tazko v cechach dozviem. 8-s Je tolko zaujimavych a peknych aut, ktore sa tu vobec neriesia, ale to je problem toho kto tu vobec chodi marnit cas. :😉
speeder75
Proč ten čas chodíte marnit i Vy? 😉 Akorát si plivnout na jakoukoliv škodovku pod každý článek? :-!
Informátor
Potřebovali si holt ulevit. Ranní Fabia jim asi byla málo, tak si večer otřeli nohy o Superb. Nemá smysl s nima ztrácet čas a já se divím, že jim stálo za to marnit ten čas tím, že to napíšou a dají vědět všem. Pitomečkové :yes:
Kharl.ANTIDIESEL
jj
NEJSPÍŠ UŽ MÁ BATERKY SCHOVANÝ V KUFRU !! [odkaz] >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D
wakantanka
tomu sa hovorí závisť, všetci jazdia na kdečom a on má staré Ritmo tak kope okolo ako malé dieťa. mimochodom nič proti tomuto na svoju dobu veľmi podarenému Fiatu.
twistedTSD
"napr. o pripravovanej 6kovej rade peugeota sa tu asi tazko v cechach dozviem."

Ano, tak už to holt asi bude. V Česku se nejvíce dozvíš o českých autech, a o nějakém "snad možná za x let" luxusním Peugeotu najdeš nejvíce informací na webech francouzských. Kdo by to řekl, viď?
pumpkin
Aspoň o sci-fi predstavách Alfy sa tu veľa dozvieme, to musím uznať.
Informátor
Tak vidíš. To je třeba článek, kterej sem si se zájmem přečet i já. Protože mě prostě zajímalo, co novýho chystá Alfa. A vedel, jak se daří VW, pak jak se nedaří H., něco málo jízdních dojmů se Subaru, Transporter, jeden Číňan... Mě to přijde pestrý až až.
Informátor
A co třeba den bez VW, K/H, PSA, FCA atd. atd., ten by se ti nelíbil? Co bys tady pak četl, chytráku, hmm? 😐
pumpkin
Pekne si pozri koľko priestoru je tu denne venovaných Škode, potom si to porovnaj s článkami o ostatných značkách. Potom prehodnoť svoju otázku, hmm?
A nechoď na mňa s domácou značkou a že ľudí to viac zaujíma.
guze
Jseš na českém webu, je logické, že se tady bude psát o Škodě, myslíš že ve v jiných státech nepíše více o domácích značkách? ... Jestli ti to vadí, nechoď jsem, určitě máte mraky slovenských webů o autech, choď tam a tady pak neplakej do diskuze jak ti to vadí, nikdo tě sem nenutí chodit ...
pumpkin
No veď pomaly aj odchádzam, neboj. Zaujímavé, že šesť rokov mi to tu nevadilo a ten siedmy zrazu...
Mrzí ma ale, že nestojíš o vyváženejšie správy.
guze
"Trh s weby o autech" je dost rozmanitý, každý den kouknu na dva, tři a dozvím se vše co je nové a mě auta zajímají, takže to jako ztrátu času neberu a nepotřebuju pod každý článek škodovky psát, jak je to tu jenom samá škoda atd., atd ... nejsem zarytej škodovkář, ale jako Čech naprosto chápu množství článku o škodovce, je tu prostě doma a když vidim nadpis článku u kterýho už předem vim, že mě nezajímá, neklikám, nečtu, přejdu ho, nazdar, jak jednoduchý ...
pumpkin
No vidíš, ty chápeš a ja nie. Pri tom ja nie som škodovácky hejter, no auto.cz tomu prispieva aby som sa ním stal. To je ako keď som mal už fakt plné zuby Rapidu a prišiel som do Paríža a to auto bolo ozaj celkom fajn. Lenže tu mi ho znechutili.
Ja rozumiem, že Škoda je domáca značka, no ako máš trochu zdravého úsudku, musíš uznať, že to tu už dosť preháňajú.
JDM
a kdo jsem potom bude chodit? mě se to taky teda nelíbí že na webu se jménem auto.cz najdu většinu článku o škodovce jak zase něco super vyrobila nebo prodala. Je to furt dokola a je to nuda. Pak těch 20 lidí co fakt se zájmem hltá každý slovo o škodovce se může skládat na provoz webu a od rána do večera si číst články typu "nová škoda fabia dostane nové stěrače" , "máme 15789. špionážní video nového superbu" , "víme na kolik se budou hustit pneumatiky nové oktávie" , atd ....
guze
Tak to nečti panebože, jdi na jinej web, nikoho to nebolí, když vy, co vám to vadí odejdete, tenhle web si čte spousty lidi a když sem nebude chodit ten zlomek, kterej sem akorát píše svoje pláče do diskuze, nikoho to opravdu bolet nebude, aspon se bude diskutovat k tematu ... nic s tim stejně neuděláš, pochop to, smiř se s tim, nebo nesmiřuj, ale každýmu je to fakt putna ...
Ach jo, ten malej ceskej lokalpatriotizmus....

Hele.. Americky autoblog.com sa venuje americkemu TRHU, JDM a EU su zastupene menej, ale su. Velke autosalony v EU su pokryvane rovnako ako akcie v USA.

Ale ked si citas clanky na ich webe, tak zistis, ze americke automobilky nie su protezovane, ze japonske automobilky dostavaju rovnaky priestor, ze aj japonske auto moze byt vychvalene do neba.

Preco? Pretoze redaktori Autoblogu maju profesionalnu integritu a nie su odkazani na rektoskopicku ekvilibristiku.
Informátor
Nechoď na mě - musím, je to tak. Bohužel? Bohudík? Jak pro koho. Škoda je domácí (česká) značka a zajímá nejvíc lidí, s tím se holt musíš smířit.
JDM
a to znamená že tu bude denně 50 článku o škodovkce??
guze
A ty jich tu vidíš 50 denně?
jossalito
Každý den sem zabrousí asi 30 tis lidí. Redakce moc dobře ví, co se čte a co ne.
Jsi schopen to pochopit a odvodit si z toho něco?
jarafara
Je to tak jak píšeš docela hy mě zajímal počet hitů na tento článek a např na článek "Seat ČR vstupuje do závodů evropských cestovních vozů ETCC". O tom že už tu máme po xté fotku/video přistižen tam a tam žádná, spíš se chodím mrknout do diskuze, kde se vždy něco děje >😁 Ono ale proč protože to lidi opravdu zajímá a chtějí to vidět, bavit se o tom, ať pozitivně nebo negativně. Nedávno na mě na FB vyskočila reklama na Hyundai club, tak proč k nim nenakouknout a když už se tam o něčem víc bavilo, tak to byl příspěvek o tom že fábka je auto roku, nebo srovnání Š vs H, mě to přijde divné pár let jsem byl v Honda club 8g a tam se o škodovkách snad nikdy nic nepsalo, možná že to auto někdy někdo vlastnil. Ale co se týče příznivců korejských automobilek tam ta touha je. Osobně nic proti nim ani jejich autům nemám, jen mi to přijde úsměvné 😄
twistedTSD
Když tak přelítnu homepage - za poslední dva dny řekněme +-30 článků, z nich 4 o Škodě. A jo, berme v úvahu, že je domácí značka a zajímá víc lidí...Vážně vám to přijde tak přehnané?

Ačkoli dobře, uznávám, že desítky článků na téma "přistihli jsme maskovaný /doplň Škodu/" nezajímají...dokonce už ani mě. >😒]
pumpkin
no ja som si rozklikol články o Škode a tam o nej bol článok každý deň, v šnúre aspoň desiatich dní. Ja ozaj nie som jej hejter, v rodine sme ich mali 40 rokov, nová Fabia sa podarila, lenže toto mi príde už prehnané.
webpaja
A proč sem pod nicneříkající článek píšeš, když je tady spousta mnohem zajímavějších jiných?

Každej s prominutím pitomec tu dští síru v článku u ŠA a pak se divme, že jsou strkaný nahoru a ty opravdu zajímavý hnijou bez povšimnutí dole... :no: ;-\ :-!
Ozzman
No právě... pak se vyjádříš k celkem zajímavému článku o nějakém motoristickém problému, či o nějakém trochu "exotičtějším autě", které znáš/zajímá tě, nebo bys ho rád poznal a nikdo s tebou nediskutuje, protože tam jsi sám, samotinký a třeba by ti i někdo poradil či vyvrátil tvůj názor, jenže se do té diskuze ani nepodívá.......

Pak zamrzí, když se všichni soustředí na tyhle články, kde je desítky až stovky příspěvků, které jsou víceméně o ho***. Tu a tam se tu chytne do flame každý z nás ( i já), ale pořád ti stejní dokola si pod články o Škodě, nebo o francouzích chodí rozkopávat ten svůj píseček a diskutují neo autech, ale o tom, kdo je větší jelito, kdo má menší mozek, nebo jak je to tu celé podplacené.....

Je to přesně jak píšeš... proč by redakce, která žije z reklamy přestala dávat články o Škodě, když je tu tak rušno? Na druhou stranu, Superb už je na prasknutí... auto, které nás bude reprezentovat jakožto vlajková loď. Někteří z nás ho dostanou třeba jako služebák... takže ty články jsou zcela na místě :yes:
Ono problem je, ze s vynimkou testov sa potencialne zaujimave clanky na auto.cz objavuju spravidla niekolko dni po tom, ako sa sprava objavi, prezuje a zrecykluje na zahranicnych weboch.

Potom ludia, ktori nie su odkazani na info z auto.cz nemaju potrebu to citat.

A zase ludia, pre ktorych je auto.cz jediny zdroj info, ziju v presvedceni, ze Skoda je najdolezitejsia automobilka po VAG, ze cesky trh je pupkom sveta, ktory konci na Ukrajine a zacina na britskych brehoch.

Ci chces alebo nechces, auto.cz vyvojom dospelo do stavu, ze kaze pre obratenych, zije zo Skodovky a redaktori sa ani nemusia snazit. Skratka, princip najmensieho spolocneho menovatela.

Poviem ti tak, ja sa sem chodim bavit a obcas trolovat - co nie je zlozite, pretoze kazdy kriticky prispevok pod clankom o VAG je automaticky na tomto webe trolovanim.
cholina
...super by byl i den bez slovenských přispěvatelů
webpaja
Jsi nepříliš decentně omezenej...víš to? 😉

Nenapsal jsi sem ještě téměř nic, ale to co se ti podařilo vyplodit tě rovnou diskvalifikuje ze skupiny rozumných diskutujících. :no: :-!
Uživatel_5340709
zase jsme ho přistihli............ 😉
Informátor
Jako jen tak čirou náhodou si to šíboval po dálnici a někdo ho při tom taky jen tak čirou náhodou vyfotil. >😒]
Radek STI
;-\
Guttalax
Vzkaz pro Projíka
Projíku, to ze me más na hate list je v porádku. Nevidím zádný prínos v tom kdyz hlupáci jako ty ctou moje príspevky.
Jenom te upozornuji, ze pokud neco napísu pod tvuj príspevek, tak si nepísu “sám se sebou”, jak jsi tady nedávno tvrdil, ale upozornuji jiné ctenáre na to jaký jsi cvok.
Jo a ted muzes jít trénovat kopírování z Wikipedie. Kopírování jednotlivých vet ti docela jde, ted se muzes pokusit vykopírovat celý odstavec. Treba z tebe jeste jednu neco bude.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Guttalax
Neměl bys zapomínat,jak říkaly sousedky,že jsi blbý jak Božkův pes.
Gilgit
guze
Žárovky v blinkrech vzadu? Docela krok zpět, když dosavadní liftback má diody ....
Co sa cudujes, je to lowcost
guze
Spíš ne hele ..
Escomak
Výroba začne 9.března, combi později, nejspíše květen. Představení combi je pořád ve hvězdách, Ženeva nebo Peking, je to ohledně náběhu výroby, nejdříve bude liftback. na podzim bude nový Roomster
Informátor
Na Roomster II se hodně těším. To by mohla bejt dobrá trefa pro Čechy, ten přešlap s nevyváženou kabinou jako u prvního Roomsteru už se snad nikdy opakovat nebude.
michalpneu
akorát, že pokud bude vycházet z užitkáče, tak už nebude mít takové jízdní vlastnosti, jako tento. Mě to až překvapilo, jak to auto dobře sedí, když jsem ho vyměnil po octavii. Na takové jízdní vlastnosti se roomster vycházející z caddyho nedostane. 😒
dewill
Já tedy z jízdních vlastností odvázaný nebyl, spíš naopak, po městě a po okrskách OK, ale na dálnici to se mnou dost mávalo...ale to je asi úděl všech moderních aut co jsou vyšší než širší 8-s
pumpkin
Roomster II bude len rebrandnutý nový VW Caddy, či?
beibej
S2 lze zadávat do výroby do konce února, takže náběh S3 bude asi později.
pumpkin
Nedávno sa tu objavil článok z redakčného testovania maskovaného Superbu aj s podrobnými fotkami a teraz toto nekvalitné video s rovnakou mierou maskovania stojí vôbec za zmienku? Ak by už jazdil s ľahším maskovaním, okej, nepoviem, no akú ma toto výpovednú hodnotu?
Idem radšej von, dnes je tu nejak moc veľa škodofilov.
Deutsch
Jaký smysl má článek tipu: supersenzační přistižení zamaskovaného superbu, když jste nám nedávno servírovali kvalitní fotky těchto mul zapůjčených od Škody? Vídám je téměř každý týden několikrát. Mužu vám dodávat kvanta těchto špijónských videí, ale musíte je zveřejňovat pravidelně minimálně dvakrát týdně, jen ať si zvykaj. >😒]
Gilgit
jossalito
Za prvý, píše se typu. A za druhý, vydělá to na reklamě tolik, že by mnohé testy mohly závidět. 😉
Guttalax
Díky
Projíku, nechtel jsem to psát na web abych te neztrapnil, proto jsem volil formu SZ. Takze díky za zverejnení. Spolupracujes lépe nez bych ocekával. >😁 ----At si přečtou co jsi za troubu-- :no:
Gilgit
Guttalax
Ten trouba patřil tobě ty troubo!
Gilgit
Auto CZ
Jedine, co ma postavilo z postele, ako vodic toho sedeho auta ohrozil najpv vodica v lavom jazdnom pruhu, potom pri zaradovani sa do praveho jazdneho pruhu obmedzil kamion, ktory musel spomalit, nasledne sa vodic sedeho vozidla nevenoval vedeniu vozidla a s otocenou hlavou dolava o 90 stupnov v rychlosti prekracujucej maximalnu povolenu rychlost si obzeral vodica, ktory isiel v lavom jazdnom pruhu a kameroval za jazdy vozidlo sedeho vodica, a potom stylom prazskych vybrzdovacov pokracovali .... Preco toho lumpa na tom sedom nezastavila policajna kobra a nevzala mu doklady a evidencne cisla?
Shr3k
Prečo lumpa nezastavila policajna kobra? Asi že tam zrovna nebyla né... :😉
pumpkin
Ty to nechápeš. Pri exkluzívnom natáčaní nového Superba sú povolené aj obete. >😒]
dewill
Taky bych nečekal, že se tu bude redakce prsit videm, které nemá nějakou valnou vypovídající hodnotu, ale očividně vzniklo dost závažným porušením předpisů :no:
Pretoze Skoda 😄 A pretoze redaktor....
audis
před 2 lety jsem na D11 dvě Škoda-tester vozidla, jedoucí spolu v odstupu několika stovek metrů, musel vytroubit. jeli v pravém, začali předjíždět zrovna ve chvíli, když jsem je za sekundu měl míjet v levém. Oba. Achjo. Chtělo by to více ohleduplnosti. A zvlášt když jedou v testovacím autě. Po prostroubení měli nějaké gestikulační výhrady. Třeba mely zablokovaný tempomat, kdo ví.

Není to pravidlo. 2 roky před tím jsem naháněl taky jedno jejich auto, ale druhé jejich auto mě blokovalo, prvé ujelo a zvládli to jako MI6. Ohleduplně, bezpěčně. Za ten plán ujetí v té chvíli obdiv. (jakkoliv ŠA neobdivuji)
Freddka
Jak to je s platformou / technikou podvozku?
Je to (upravena) minula verze Passatu, anebo je to technika soucasneho noveho Passatu? Nejak mi to uniklo a tak nejak ocekavam tu horsi variantu, kdyz predchozi Superb museli dat do kupy na platforme Golfa / Octavie 😄
Ozzman
Nemluvilo se někde o stejné platformě, jako má OIII? Ale teď si nejsem jistý 😄
Freddka
No ja vazne nevim jak to maji 😄 Platformou noveho Passatu se nikde nechlubi, takze je to asi jasny 😄

A vis proc se ptam - druha generace Superba v porovnani s Passatem byla drazsi - uvnitr Superb mensi (uzsi) a platforma o tridu nizsiho auta. Na jizdnich vlastnostech to taky bylo znat, ikdyz musim uznat, ze ne az tak moc. A kdyz sis je stejne vybavil, byla (je) Skodovka drazsi!!!

Vim o cem mluvim, dlouho jsem zvazoval combi a dlouho pocital, u prodejcu jsem byl konfigurovat na nekolika mistech u obou znacek, Skoda mi dokonce slevila min a tudiz cenovy rozdil jeste vzrostl a Superb uz byl asi o 3% drazsi... Fakt trpas pro Skodovku.
No nakonec mi nevyslo a nez si kupovat nejakou socialni vybavu, sel jsem o tridu niz, koupil jsem Golfa a mimochodem jsem s nim spokojenej. Vysel oproti Octavii ve stejne konfiguraci o 10 tis Kc draz a ty prachy za to staly - ticho, materialy, podvozek...
Ozzman
No, Superb levný nebyl, ale dalo se sehnat ve skladovkách co vím jak si známý kupoval. Superb byl určitě stědřejší na kolena, než Passat, ale byl úzký. Nikdy jsem nová auta neporovnával cenově, ale když jsem zkoušel B8, tak mi bylo nabídnuto hned 10% dole + nejaky bonus dle motorizace a výbavy. Vycházelo to na asi 160-180 tisíc při 2.0TDI highlinu, na to, že je to horká novinka je to super nabídka.

Jestli si koupil Golfa kombi, gratuluji, mne se nelíbí ta masa plechu nad zadním kolem, ale to je asi jediná výtka. A v této generaci je viditelný rozdíl v kabině mezi OIII a Golfem, což u minulé generace znát nebylo, nebo né tolik 😄
twistedTSD
No počkat, pokud vím, minulý Passat i Superb stojí na prakticky stejné platformě. Že tato platforma vychází z Golfu je věc druhá a nevím proč se tak rozšířila představa, že jde o nějakou podřadnou specialitu Superbu...No a MQB u nového Supa beru jako samozřejmost, není jediný důvod, aby ji neměl.
Emel
Aktuálně je Passat i Golf MQB... Superb bude jasně taky MQB, motory už byly oznámeny, možnost 4x4 a zřejmě DCC... v tomhle ohledu je myslím jasno.
Nadzvukovy
Rapid XXL od autoskoda.cz 😄
Martin_22
To natáčel řidič? Pokud ano, tak je to na přes držku. Na dálnici ve 140 km rychlosti si točit na mobil, pak i otočení dozadu. Pak nechápeme, jak to někdo na rovině může narvat do svodidel. Teď už to chápu. A doufám, že žádné takovéhle * potkávat na silnicích nebudu.

Nevím, jestli autor Petr Cejp by se neměl spíše jmenovat Petr Cyp.
iudex
Tiež mi to napadlo; vodič sa sám natočí pri porušovaní predpisov (čo obsluhovanie mobilu počas riadenia vozidla a natáčanie okoloidúcich áut bezpochyby je) a ešte to spolu so svojím menom pošle na zverejnenie médiám. ;-\
Pripomenulo mi to "slávne" video východoslovenských borcov, ktorí sa natočili, ako v BMW Z4 išli 210 cez dedinu a dali to na youtube ("zarobeno!"). >😁 [odkaz]
Toman01
Souhlas, A myslím, že redakce i Škoda by měly mít aspoň trochu soudnosti, aby něco takového zveřejňovaly. A Škoda říkám vědomě, protože nevěřím, že někdo jede po dálnici a jen tak si točí provoz kolem, co kdyby náhodou nový superb...
Auto CZ
:-! Pijem si kaffe a zrazu na stranke ... Uz vieme ako jazdi nova zlta fabia combi, totalny grc hranaty, mi prestala chutit ta kava a musel som si pustit video s polnisovou bo konec. :-!
alapli
Pokud by byly články o novinkách a k věci, nic proti nim, leč to je Škoda za každou cenu...barevný lak, záběr světla, blinkru... :no: :no: :no: