Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pětina Čechů vyzkoušela sex za volantem, tchýni nesnese 9 procent řidičů

36 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kolouš
Stopařky maj teda ve Tvem autě celkem nudu. Co stopari? Tem sex, nebo alespoň kouření dovolis? Když už muzou přespat...
petrumr
holden_holden
a to ji tahas i na sluzebni cesty?
petrumr
white label
Vzhledem k tomu, na co jsi reagoval, můžu jen doufat, že se tvá manželka nejmenuje Karel.
pargi
To není odpověď na otázku 😄
gil54
Nekouří ? 😲 Ani cigarety ? 😉
esenbe
Je třeba se na to podívat i z druhé strany barikády. V případě, že jedete 10 hodin štreku po dálnici je velmi osvěžující mít na sedadle spolujezdce zodpovědnou ženu, která vám dopřeje dávku adrenalinu a fenyletylaminu, které mají velmi pozitivní účinek na pozornost a soustředění. A u auta s automatem je bezpečnostní riziko na prázdné dálnici téměř minimální.
gil54
.....téměř minimální v případě, že použiješ kondom. 😄
esenbe
Psal jsem zodpovědnou ... tedy takovou, která za cenu vlastního nepohodlí zabrání znečištění interiéru auta >😁
petrumr
gil54
Rozumím, takže pominu-li ten zmíněný kondom, vychází mi z toho jako jediné hygienické řešení - zpolykat ! >😁
Ozzman
Ja nevim jak ty, ale mne na dálnici v té rychlosti něco takového spíše odvádí od pozornosti řídit >😁
esenbe
Nesmíš do toho tahat city a brát to čistě z hlediska bezpečnosti. Ruce pevně na volant a koukat jenom před sebe >😒]
Ozzman
>😒] :yes: City a sex se dají spojit? >😁 Ok, přístě to zkusím >😁
Stejsn
Přes blatník :-!
nalimer
nejaké to video...
petrumr
curwasportiva
To krasne vypovida o ceske povaze...
petrumr
curwasportiva
Tak samozrejme taky nezastavim kazdemu, ale kdyz vidim batuzkare, nebo nekoho kdo nevypada jak uplna troska, tak pomuzu...
briza
Tak zrovna tenhle argument mi přijde docela umělý. Já stopaře docela beru. Jo, rozmyslím si komu zastavím, ale ty dva případy, které jsi zmínil jsou okrajová záležitost. Vůbec si nevybavuji, že bych kdy viděl stopujícího cikána.
esenbe
Já třeba jel jednou s cikánem a š120 ... bylo mi 16 a dostal jsem po cestě cígo a na cestu ještě jedno >😁
petrumr
AUDIRS6
někdy je navštevuješ...
povedal by som ze asi dost casto >😒] , niesi nahodou ich vajda ? na to tiez netreba mat 3 ciferne IQ, takze vcelku pohoda >😒] Len mal by si zmenit faro - u nich frcali starsie Medaky 😉 , tak len tak - aby ta uznavali aspon oni, ked tu nemas sancu, aby ta bral niekto vazne :-! :-! :-! :-!
Bully_
O ceske povaze vypovidaji spis silne kecy v anonymnich dotaznicich (a u piva), jinak bych to tak cerne nevidel 😄
curwasportiva
Ja ted ziju v Kanade. V utery jsem videl stat dva stopare v protismeru, kdyz sem jel natankovat. Rikam si "natankuju a cestou zpatky je vemu" no a za pet minut, kdyz sem jel zpatky uz tam nebyli, protoze je nekdo vzal... V cechach by tam asi stali dodnes...
Bully_
Taky neziju v CR, ale mezi nami- v Cesku jsem stopare nevidel mozna uz par let, i kdyz tam par tydnu v roce stravim. Sam beru obcas lidi na spolujizdu, kdyz jedu pres Evropu a mam misto v aute. Ale to je organizovana spolujizda pres internetovy portal. Klasickeho stopare/stoparku bych vzal, kdyby mne nebyl/a/i/y vizualne neprijemni.
curwasportiva
Stim souhlasim, taky si k sobe nepustim kazdeho ciziho...
Blue Sun
Což je právě ten problém - potkat vizuálně příjemného stopaře/stopařku. Moc často takové štěstí nemívám, abych narazil na člověka, který není umaštěný, špinavý nebo nevypadá, že vypadl právě z putyky...
Stejsn
A není se čemu divit. Já vždycky brával vojáky, dokud byla povinná vojna. Kluci co brali 500 korun měsíčně a byli vděční že je někdo zadarmo vezme domů. Sám jsem takhle z vojny na víkend domů jezdíval. Od doby co je armáda profesionální za nemalý peníze, už na ně kašlu - na autobus má každý. Holky po strašících zprávách komerčních televizí, přinášející ve své mediální masáži hrůzostrašné historky o vraždách a znásilněních, od silnic vymizely. A když tam nějaké jsou, je to v okolí Teplic a těm fakt nezastavuju. A kluky už nebere taky nikdo, opět po masáži ve zprávách. Dokonce to došlo tak daleko, že na ulici už ti na mávnutí nezastaví ani taxík. Lidi se bojí jak stopovat, tak stopaře brát.
petrumr
mozgog
Dřív bývali stopaři třeba na výjezdu z Prahy, na Opatově, na vjezdu na D1, ale řekl bych, že už několik let jsem je neviděl ani tam ... asi se to přesunulo na netové portály zprostředkující spolujízdu.
pargi
Nesežral je medvěd? 😄
Jaros71
Ta na obrázku by za hřích stála... >😁 :yes😒br />
Nejen v autě.. 😉